ידוע.קחי בחשבון גם את עניין התקציב,
חיפוי שיש יקר בהרבה מחיפוי קרמיקה
גם קרמיקות מאוד יקרות, נניח 450 ש"ח למטר,ידוע.
אבל תלוי איזה שיש ואיזה קרמיקות...
שימו לב שבמחיר השיש מגולמת העבודה, ההובלה, ההתקנה.גם קרמיקות מאוד יקרות, נניח 450 ש"ח למטר,
לא מתחילות להתקרב למחיר של שיש הכי זול 800 ש"ח.
אצלי ההפרש יוצא בערך 4000 ש"ח.אנחנו תכננו לעשות שיש, ,
אם את עושה 15-20 ס"מ גובה זה יכול לצאת מחיר שפוי, אבל בגלל הנקיון העדפתי גבוה, וזה יצא עוד 9,000 ש"ח!!! ויתרתי בלב כבד , והזמנתי קרמיקה מט -אבן, עדיין לא שמו מקווה שיצא יפה .
או אם המטבח כולו אנמי והשיש הוא העיצוב של המטבחממה שאני ראיתי לטעמי, אם את עושה חיפוי שיש על כל הקיר, אז רק אם יש לך שיש בהיר ולא מקושקש.
חיפוי הקיר הוא הדבר שהכי נמצא מול העיניים, ולא אם זה כהה או מקושקש מדי זה לא יצא יפה לטעמי.
אא"כ זה חיפוי רק של 15-20 ס"מ.
גם אז צריך להזהר בשיש כהה.או אם המטבח כולו אנמי והשיש הוא העיצוב של המטבח
בודאי שזה לא באופן גורף ותלוי בגודל ובמבנה המטבחגם אז צריך להזהר בשיש כהה.
אצלי הארונות לבנים, והשיש כהה. אם הייתי מחפה גם את הקיר בכשיש היה לי מטבח חשוך וקודר.
מסכיםאצלי ההפרש יוצא בערך 4000 ש"ח.
המטבח כולו עלה לי לי 100000 ש"ח כך שעוד 4000 ש"ח בשביל השיש שווה לי את זה
החישוב לא מדוייק, כי לא הייתם (אתם כדוגמא, זה לא אישי) קונים לעולם מכסה אסלה ב-4200 ש"ח (מזהב עם נצנצים) במקום מכסה ב 200 ש"ח.אצלי ההפרש יוצא בערך 4000 ש"ח.
המטבח כולו עלה לי לי 100000 ש"ח כך שעוד 4000 ש"ח בשביל השיש שווה לי את זה
יותר יקר משיש...יש גם זכוכית בחיפוי היום.
ככה עובד ה"אם כבר, אז כבר" שמפיל את כולם בשיפוצים.החישוב לא מדוייק, כי לא הייתם (אתם כדוגמא, זה לא אישי) קונים לעולם מכסה אסלה ב-4200 ש"ח (מזהב עם נצנצים) במקום מכסה ב 200 ש"ח.
כי ההוצאה לא נראית סבירה.
להוציא עוד 4000 ש"ח סתם כך כי כבר הוצאו מאה אלף שקלים - חבל.
ידוע בכלכלה שאנשים מסתכלים בצורה שגויה על סכום כסף כאשר ניצב לצידו סכום גדול בהרבה.
סליחה שהתערבתי בדיון הלא קשור, ומאחל לכם הנאה גדולה במטבח החדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: