מה זה "למטה בצד ימין"? אצלי יש שם לחצן "התחל"לחיצה עם העכבר על הפינה למטה בצד ימין מביאה לשולחן עבודה
מה זה "למטה בצד ימין"? אצלי יש שם לחצן "התחל"לחיצה עם העכבר על הפינה למטה בצד ימין מביאה לשולחן עבודה
הפינה הנגדית להתחלמה זה "למטה בצד ימין"? אצלי יש שם לחצן "התחל"
עוד לא כתבו באשכול הזה על ה"צילום מסך" החדש של ווינדוס 10?רציתי לעשות צילום מסך אבל ברגע שלוחצים על כלי החיתוך המסך הזה נעלם
מה זה "נגדית להתחל"? בפינה בצד שמאל למטה? אצלי זה "מרכז ההודעות"הפינה הנגדית להתחל
ליד מרכז ההודעות לחיצה ממש בפינהמה זה "נגדית להתחל"? בפינה בצד שמאל למטה? אצלי זה "מרכז ההודעות"
כתבועוד לא כתבו באשכול הזה על ה"צילום מסך" החדש של ווינדוס 10?
זה לא הפינה, עוד מילימטר שמאלה...מה זה "נגדית להתחל"? בפינה בצד שמאל למטה? אצלי זה "מרכז ההודעות"
איפה מפעילים את זה?ווינדוס V ובוחרים את מה שרוצים להדביק מתוך הלוח. (לפעמים זו אופציה שצריך להפעיל).
לא מה שיודע לי, אבל כן כדאי לדעת 2 דברים:מכירים את זה שקיבלתם מייל עם הרבהה נמענים
ואתם רוצים לשלוח הודעה לכל אלה
אבל לא בשרשור הזה
כי זה סתם הודעה אחרת לא קשורה
יש איך לעשות את זה? (לפתוח דוא"ל חדש עם כל הנמענים האלו)
לוחצים על חלונות ו V והוא שואל אם אתה רוצה להפעילאיפה מפעילים את זה?
ווינדוס 10?לא אצלי/שום תגובה
אתה מתכוון לזה?מה הקיצור להצגת שיני חלונות זה לצד זה
לא זה החלפת חלונות, אני מתכוונת להצגת שני חלונות זה לצד זה במסךאתה מתכוון לזה?
Alt + Tab
כןווינדוס 10?
זה מוזר, אבל אתה יכול להפעיל גם בדרך הבאה:
למה לא להקטין כל חלון ולהזיז לצד אחר?לא זה החלפת חלונות, אני מתכוונת להצגת שני חלונות זה לצד זה במסך
מצאתי.מה הקיצור להצגת שיני חלונות זה לצד זה
לא מוצא "לוח"זה מוזר, אבל אתה יכול להפעיל גם בדרך הבאה:
היכנס להגדרות>מערכת>לוח ושם תפעיל את "היסטוריית הלוח"
תעדכן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: