הייתי לא מזמן במעיין מדהים בחיפה קצת מבאס אותי לחשוף אותו פהיש עוד רעיונות לבין הזמנים באוטובוסים בלבד?
הבניאס נגיש לתח"צ?הבניאס. מושלם לזוגות, בלי הרבה רעש..
נגיש מאוד מקרית שמונה. עיינו בתיאור המפורט כאן בתגובה מס' 7הבניאס נגיש לתח"צ?
אפשר להגיע לשם עם עגלה?הייתי לא מזמן במעיין מדהים בחיפה קצת מבאס אותי לחשוף אותו פה
כי הוא מקום ממש שקט בלי הרבה מטיילים אבל כל כך נהנתי חייבת לשתף(-:
א ככה המקום נמצא מרחק הליכה קצר ממרכז חורב בחיפה
נוסעים ממרכזית המפרץ במגוון קוים שמגיעים למרכז חורב
(לא זוכרת את כלה קוים אז תבדקו במוביט)
יורדים בתחנת פרויד ויתקין מאחורי התחנה ישנם מדרגות
פונים לשביל מימין תזהרו הירידה ממש תלולה ממליצה להביא מקל להיעזר בירידה שלא תחליקו לואדי
הליכה קצרה של בערך 10 דקות
ואז תגעיו למעין מהמם עם מים צלולים( לאדם בוגר מגיע עד המותנים בערך)
מצרפת לכם תמונות וקישור לגוגל מפס
תהנו מלא!נחל אחוזה
www.google.com
צפה בקובץ המצורף 1170181צפה בקובץ המצורף 1170182צפה בקובץ המצורף 1170183צפה בקובץ המצורף 1170184
זה אזור עם אדמה.. לא בטוחה.. אבל הוא ממש קרוב למדרכה אז אפשר אולי להשאיר אותה שמה...אפשר להגיע לשם עם עגלה?
בחופשי יומי כולל רכבת....אנחנו הספקנו בחופשי יומי לקחנו את הרכבת מירושלים יצחק נבון ירדנו לשעתיים לגני יהושע המשכנו עם הרכבת לחיפה עשינו את הרכבלית ומחיפה המשכנו עם הרכבת עד עכו שם לקחנו קו3א שמגיע עד לעיר העתיקה שם עשינו טורנדו והכל חזרנו בקו 3 לתחנה המרכזית בעכו משם לקחנו קן 361 עד למירון ומשם חזרנו לירושלים בקו992 וכל זה בחופשי יומי
ההסבר המדעי הזה פשוטבתחילת המסלול יש מעיין עם תופעת טבע מדהימה - המים עולים עד לגדת המעיין, ואז נשאבים פנימה ונעלמים!!! משהו לא מובן ולא מוסבר. שווה צפיה...
אני מאוד מודה על האשכול - מצאתי בו דברים מעולים.מה נגיד אנחנו, האנשים הפשוטים?
אלו שלא זכו להתעטר ברישיון רכב...
האם זה אפשרי ליהנות בקיץ במצב כזה???
יש 2 שמורות בעין גדי:סליחה על ההקפצה,
מישהו ניסה פעם ללכת לשמורת עין גדי בתח"צ?
במוביט כתוב 22 דקות הליכה מהתחנה לשמורה, זה תקין? מדרכה סלולה או ללכת על כביש?
תודה על התגובה...גם בנחל דוד אפשר לעשות מסלול ארוך ואפשר גם לעשות מסלול מנחל אחד לשני (הרבה שעות הליכה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: