טיול קיץ בלי רישיון - טיולים בתחבורה ציבורית בלבד!!!

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
מצ

מצד אחד קברי צדיקים, ואח"כ ישר לטיילת..... שיא הטומאה
מעניין...
את האמת שאמרתי קברי צדיקים יש את רביי מאיר בעל הנס ועוד כמה קברים באזור.....ואת האמת את צודקת את יכולה לשנות אבל נתתי ברעיון ......זה לא באמת משנה לאיפה תלכו קודם(בטבריה)
אגב בטיולים של כל הסמינרים למניהם הולכים לקברי צדיקים ואחר כך הולכים לעשות אטרקציה בכינרתת.....

מקהלה

משתמש מקצוען
אווווווו סופסוף מישהו עונה לעניין לשאלה שלי!
קודם כל ממש תודה,
ועכשיו-
שאלות:)
1.

מה זה??
2.

גם מה זה??
3. אשמח שתבררי לי הגעה לנחל ההוא...
ממש תודה!!!!
מציאות מדומה זה כאילו שנלחמים 2 קבוצות אחד נגד השני אבל בוירטואלי, לא יודעת בדיוק איך להסביר את זה, יש לך משקפים על העיניים ודרכם את רואה משהו אחר לגמרי, האנשים שאת נלחמת נגדם נראים כמין גולגולת וצריך להפיל את הקבוצה היריבה.... נשמע פנטזטי אבל זה אטרקציה מגניבהה!!! זה 45 ד'
אברר לך על הנחל מחר פשוט סביבי יש אנשים לא סטנדרטים שישנים בשעה כזאת,;)
מה שאני כן יודעת שיש נגישות לשם ממש טובה

מקהלה

משתמש מקצוען
את האמת שאמרתי קברי צדיקים יש את רביי מאיר בעל הנס ועוד כמה קברים באזור.....ואת האמת את צודקת את יכולה לשנות אבל נתתי ברעיון ......זה לא באמת משנה לאיפה תלכו קודם(בטבריה)
אגב בטיולים של כל הסמינרים למניהם הולכים לקברי צדיקים ואחר כך הולכים לעשות אטרקציה בכינרתת.....
כן אבל לא בבין הזמנים
הטיילת מחרידה בימים האלה, לא מאמינה שבחורי ישיבות טובים מטילים שם

מקהלה

משתמש מקצוען
אווווווו סופסוף מישהו עונה לעניין לשאלה שלי!
קודם כל ממש תודה,
ועכשיו-
שאלות:)
1.

מה זה??
2.

גם מה זה??
3. אשמח שתבררי לי הגעה לנחל ההוא...
ממש תודה!!!!
נינג'ה זה כמו אתר של ספורט, אזור שעה, צריך פשוט לעבור את כל המתקנים ולהגיע עד הסוף, אטרקציה ממש כייפית, שמעתי על ילדים בגילאי 13 שהיו שם ולא יודעת על גדולים שהיו שם, יש אותה בעוד כמה מקומות, ראשון לציון.

דסולישה ❤

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מציאות מדומה זה כאילו שנלחמים 2 קבוצות אחד נגד השני אבל בוירטואלי, לא יודעת בדיוק איך להסביר את זה, יש לך משקפים על העיניים ודרכם את רואה משהו אחר לגמרי, האנשים שאת נלחמת נגדם נראים כמין גולגולת וצריך להפיל את הקבוצה היריבה.... נשמע פנטזטי אבל זה אטרקציה מגניבהה!!! זה 45 ד'
אברר לך על הנחל מחר פשוט סביבי יש אנשים לא סטנדרטים שישנים בשעה כזאת,;)
מה שאני כן יודעת שיש נגישות לשם ממש טובה

אוקיי תודה, אחכה...
מחר, כלומר, היום!...

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
כן אבל לא בבין הזמנים
הטיילת מחרידה בימים האלה, לא מאמינה שבחורי ישיבות טובים מטילים שם
אז בואי אני יגיד לך שדווקא בתקופת בין הזמנים כל המקומות האילו מפוצצים בחרדים(אני כל שנה מחדש שם ורואה שם מאות חרדים אולי אפילו אלפי)

מקהלה

משתמש מקצוען
ממש בכיףףף
תהנו המון,
דרך אגב יש אדם חרדי בבני ברק שמשכיר קורקינט חשמלי 3 שעות, 50 ש"ח
אם זה גם מעניין אותך....

מקהלה

משתמש מקצוען
אז בואי אני יגיד לך שדווקא בתקופת בין הזמנים כל המקומות האילו מפוצצים בחרדים(אני כל שנה מחדש שם ורואה שם מאות חרדים אולי אפילו אלפי)
את האמת שהשבוע שטיילתי שם היתה פריצות גדולה, החרדים הטובים ממש לא באים לטיילת עצמה, אלא יורדים ישר לכנרת
תכלס, לא משנה לי מה באמת כל אחד יעשה רק חשבתי יותר מתאים לחלק את זה ליום קדוש וליום שחיטות....

דסולישה ❤

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זה נראה לי אותו אחד, הוא פשוט הוריד את המחיר כנראה...
כי גם שלי מקרית הרצוג 5 דקות מאיילון
אוקיייי יש מצב.. אני לא יודעת בדיוק איפה הוא בקרית הרצוג, חברות שלי הביאו ת'קורקינטים...

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
את האמת שהשבוע שטיילתי שם היתה פריצות גדולה, החרדים הטובים ממש לא באים לטיילת עצמה, אלא יורדים ישר לכנרת
תכלס, לא משנה לי מה באמת כל אחד יעשה רק חשבתי יותר מתאים לחלק את זה ליום קדוש וליום שחיטות....
למה לא להתחיל את הטיול בתפילה בקבר ולסיים אותו בתפילה בקבר???

מקהלה

משתמש מקצוען
הרמתי ידיים
רק לפני כן, את האמת
בחורי ישיבות טובים גם מסתובבים שם??

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
בואי אני יגיד לך שהשנה אני לא יודעת מה הולך שם(יכול להיות שהשנה בגלל הקרונה אנשים פחות מיסתובבים ..למרות שאני הייתי באיזה גינה ציבורית גדולה והיה נראה שכאילו אין קרונה)....
ואני חושבת שדווקא בבין הזמנים זה המקום לטייל בו היות שיש שם המון מישפחות (ןאני לא מגזימה)חרדיות ממש משלנו שמטיילות ואני לא חושבת שיש בעייה(שה כמו הרידינק בתל אביב אפילו הטיילת שם על הים)שביום יום אולי יש בעייה אבל בבין הזמנים זה פחות בעייתי........
ואגב עם כבר בכל מקום יהיה פריצות(אפילו בכינרת עצמה)

מקהלה

משתמש מקצוען
בואי אני יגיד לך שהשנה אני לא יודעת מה הולך שם(יכול להיות שהשנה בגלל הקרונה אנשים פחות מיסתובבים ..למרות שאני הייתי באיזה גינה ציבורית גדולה והיה נראה שכאילו אין קרונה)....
ואני חושבת שדווקא בבין הזמנים זה המקום לטייל בו היות שיש שם המון מישפחות (ןאני לא מגזימה)חרדיות ממש משלנו שמטיילות ואני לא חושבת שיש בעייה(שה כמו הרידינק בתל אביב אפילו הטיילת שם על הים)שביום יום אולי יש בעייה אבל בבין הזמנים זה פחות בעייתי........
ואגב עם כבר בכל מקום יהיה פריצות(אפילו בכינרת עצמה)
המקום בעייתי זה ודאי, שכל אחד יחליט איפה שבא לו לטייל
וצודקת שגם הרידינג לא יותר טוב
מה שבטוח שמי שרוצה לשמור על העיניים, לא הולך לשם!!
בהצלחה ויום טוב:)

ציבי2

משתמש צעיר
כמה רעיונות מנסיון אישי עם תח"צ ושעדין לא נכתבו פה:

- נחל אל על - יש אוטובוס מיקרושלים לקצרין שעוצר ביישוב אליעד ומשם הליכה של 7 דקות לתחילת המסלול.
המסלול נגמר ביישוב אבני איתן אבל יש שביל למעלה שחוזר ליישוב אליעד, משם אפשר אוטובוס לטבריה או לתאם עם הזמנים של האוטובוס לירושלים...
- נחל ספונים, קוים מחיפה לכביש 4 שעוצרים בתחנת נחל ספונים/ מגדים. המסלול כולל מערה וכן נוף יפה לים, חשוף לשמש ולכן לא מומלץ בעונות חמות.

באזור ירושלים:
- הסטף -קו 183 של סופרבוס
- עין לבן- קו 26א מתחנת רכבת הר הרצל או שאר הקוים שמגיעים לגן חיות
- יד קנדי ושביל המעיינות- קו 150 מתחנת רכבת הר הרצל, לרדת בתחנה אחרונה במושב עמינדב. מסלול הליכה שכולל כמה מעיינות ובהם עין עוזי שניתן לטבול בו, מסתיים בסמיכות לביה"ח הדסה עין כרם או למושב אבן ספיר משם ניתן לקחת אוטובוס חזור.
- הליפתא
- ניתן גם לעשות מסלול מהסטף לכיוון עין חנדק וביה"ח הדסה- למיטיבי לכת.
- קו 184 של סופר בוס עוצר בצומת נס הרים ומשם ניתן לעשות מסלול בנחל קטלב, או בצדו הנגדי של הכביש- מסלול לכיוון חרבת בית עיתאב שמגיע עד מערת התאומים - למיטיבי לכת בלבד.

כמובן שרק זרקתי רעיונות ושמות של מקומות ולפני כל יציאה חובה להצטייד במפות ולבדוק שאתם יודעים בדיוק מה המסלול, כמה זמן הוא אורך וכיצד להגיע אליו.

בהצלחה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה