קינוחים קינוחים בשיטת Mix and match - כל אחד יכול

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
קינוח ראשון
כוסיות וניל עם שטרויזל ופירות אדומים


(יש להשתמש במתכוני בסיס מספר 1,2,3)

מניחים בכל כוס כף שטרויזל שקדים.
מעבירים את קרם הפטיסייר לשקית זילוף.
מזלפים שכבה נאה מעל השטרויזל.
מקשטים בכף של רוטב פירות יער/תותים.
יש לך מתכון של רוטב פירות יער/תותים?
 

Carter's

משתמש מקצוען
מעלה את מה שהכנתי בהשראת האשכול.
רציתי להכין פטיסייר עם פירות יער אבל לא מצאתי פירות יער קפואים.
לכן אילתרתי:
הכנתי קרם פטיסייר (שהוא באמת מושלם!)
רציתי להוסיף עוד משהו בשביל להוריד מהכבדות של הפטיסייר,
אז הוספתי בין השכבות קוביות קטנות של עוגת טורט לבנה פשוטה.
אולי נשמע מוזר, אבל יצא מאוד מוצלח וטעים.
השכבות: פטיסייר, קוביות טורט, מחית פרלינה, פטיסייר, קרוקנט לוז.
IMG_8883.JPG
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
@shira bira , תודה רבה על כל ההשקעה!!! עכשיו רואה את האשכול ובקרוב ממש הולכת ליישם.
אבל מה עושים עם כל החלבונים הנותרים?
חוץ מקצפיות...
 

אידינע

משתמש מקצוען
קינוח ראשון
כוסיות וניל עם שטרויזל ופירות אדומים


(יש להשתמש במתכוני בסיס מספר 1,2,3)

מניחים בכל כוס כף שטרויזל שקדים.
מעבירים את קרם הפטיסייר לשקית זילוף.
מזלפים שכבה נאה מעל השטרויזל.
מקשטים בכף של רוטב פירות יער/תותים.
@shira bira האם אפשר להמיר את הרוטב פירות אדומים במלית אוכמניות מוכנה עם משהו? (זה מה שיש לי כרגע)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@shira bira האם אפשר להמיר את הרוטב פירות אדומים במלית אוכמניות מוכנה עם משהו? (זה מה שיש לי כרגע)
במלית אוכמניות בלבד ואפשר לדלל אותה במעט מים רותחים.
קחי בחשבון שיתקבל קינוח יותר מתוק.
 

שרי ויסוצקי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תודה רבה @shira bira
אין בכלל מתכון של שטרויזל בלי מרגרינה?
אשמח גם לקבל קישור לעוגה שנתת באשכול אלפחורס?
תודה רבה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

שרי ויסוצקי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא ילך עם שמן רגיל?
לא.
אבל ל @java יש מתכון שייתכן ויתאים.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אבל ל @java יש מתכון שייתכן ויתאים.
@שרי ויסוצקי אני מכינה קרמבל מעולה מכוס קמח, חצי כוס סוכר ורבע-שליש כוס שמן (וגם טיפה קינמון כשזה קשור) שאני מוסיפה בהדרגה תוכ"ד פירור בידיים עד למרקם פירורי.
 

שרי ויסוצקי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@שרי ויסוצקי אני מכינה קרמבל מעולה מכוס קמח, חצי כוס סוכר ורבע-שליש כוס שמן (וגם טיפה קינמון כשזה קשור) שאני מוסיפה בהדרגה תוכ"ד פירור בידיים עד למרקם פירורי.
תודה רבה!
איך את אופה?
אפשר להקפיא?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה