יש לי חבר שפתח קייטרינג בירושלים, שב"ה מצליח מאד, במשך השנים הקייטרינג גדל, גם הרמה, כלים, שירותי הפקת אירועים וכו' וכו'.
במשך הזמן ומטבע הדברים המטבח גדל גם הוא, ומכיל כיום ציוד ענק וכשיר להכנת כמויות גדולות מאד של אוכל ברמת גבוהה.
בכדי לשמור על רמת שירות מקסימלית באירועים, ובכדי לשמור על תזרים קבוע לעסק, הוא מעדיף לא להעמיס על מלצרים וכו', ומעוניין בעבודה קבועה עם מוסדות.
כיום הוא גם יכול להציע מחיר תחרותי - עם רמה גבוהה פי כמה מהגדולים בשוק.
אממ'ה:
איך??
מה הצורה להגיע ללקוחות כאלו?
ברור שישנם רבים שצריכים, האם יש "מאכער" שמרכז את התחום?
האם להציע תגמול לאנשים - בהתאם לסגירת עסקה?
האם יש לכם רעיון אחר שיכול לקדם עסק להגיע ללקוחות כאלו?
במשך הזמן ומטבע הדברים המטבח גדל גם הוא, ומכיל כיום ציוד ענק וכשיר להכנת כמויות גדולות מאד של אוכל ברמת גבוהה.
בכדי לשמור על רמת שירות מקסימלית באירועים, ובכדי לשמור על תזרים קבוע לעסק, הוא מעדיף לא להעמיס על מלצרים וכו', ומעוניין בעבודה קבועה עם מוסדות.
כיום הוא גם יכול להציע מחיר תחרותי - עם רמה גבוהה פי כמה מהגדולים בשוק.
אממ'ה:
איך??
מה הצורה להגיע ללקוחות כאלו?
ברור שישנם רבים שצריכים, האם יש "מאכער" שמרכז את התחום?
האם להציע תגמול לאנשים - בהתאם לסגירת עסקה?
האם יש לכם רעיון אחר שיכול לקדם עסק להגיע ללקוחות כאלו?