אין לי דרך למשלוח, בטח לא בקירור. אם יש לך אופציה למשלוח יש מה לדבראני מבני ברק, בעלת קייטרינג.
השאלה אם תסדרו משלוח אז בשמחה!
wbonapetit בגימל
באיזה קמפוס אתם נמצאים?שלום
אשמח אם מישהו פה מכיר קייטרינג מהדרין בירוחם עבור שבת בבינהזמנים ל 70 איש
את מירוחם?יש את מדרשת "ביחד" אכנסניית נוער. מקום חמוד ממש
לרוב ובמיוחד בחופשות הם לא משכירים לקבוצות קטנותיש את מדרשת "ביחד" אכנסניית נוער. מקום חמוד ממש
יש פיצה בית יוסף. פלאפל וקצת מסעדנות בדימונה. באמת האוכל זה דיי עניין מסובך. בית יוסף הכי מהדרין פה. מה שיוצא שאחינו מעדות אשכנז מכינים הכל בבית לפחות בבית זה אוכל בריא יותר.את מירוחם?
יודעת אם יש חנויות של פלאפל \ פיצה\ מזון מהיר בהכשר מהדרין?
הם משכירים. אפשר אפילו חדר. תלוי בתפוסה. לפעמים ובמיוחד בחופשות הכל תפוס. צריך לנסות. חוץ מהם יש את המלון ליד הבריכה. אבל זה נראה לי יקר יותר.לרוב ובמיוחד בחופשות הם לא משכירים לקבוצות קטנות
מספר המיטות שלהם מגיע ל350
מספר של המנהל 0506408340
את מירוחם?הם משכירים. אפשר אפילו חדר. תלוי בתפוסה. לפעמים ובמיוחד בחופשות הכל תפוס. צריך לנסות. חוץ מהם יש את המלון ליד הבריכה. אבל זה נראה לי יקר יותר.
אין השגחה מטעם הקהילה החרדית? (מה עושים בערבי פסחים בלי פלאפל ? (: )יש פיצה בית יוסף. פלאפל וקצת מסעדנות בדימונה. באמת האוכל זה דיי עניין מסובך. בית יוסף הכי מהדרין פה. מה שיוצא שאחינו מעדות אשכנז מכינים הכל בבית לפחות בבית זה אוכל בריא יותר.
גרנו שם לפני שנים רבותאין השגחה מטעם הקהילה החרדית? (מה עושים בערבי פסחים בלי פלאפל ? (: )
העניין של האוכל ממש חשוב בבחירת מקום לחופש...
תשקיעו בזה!
יש מקומות מדהימים בירוחם. הואדי מדהים, האגם המהמם. הגינות, הבריכה והמחיר שלה, הנופים. מלא פינות חמודות לצאת לפיקניק עם הילדים, המכתש.את מירוחם?
אנחנו חושבים להגיע לשם השנה בע"ה
יש מצב להחכים אותי מה אפשר לעשות שם עם ילדים?
יש לך את שעות הפעליות של הבריכה בחופש?
אפשר להגיע לאגם ירוחם מהקהילה בלי רכב?
יש אטרקציות בסביבה שאפשר להגיע אליהן בתחבורה ציבורית?
יש אטרקציות במקום?
תודה מראש!!
אנשים הליטאים אצלינו לא קונים. התרבות פה מאד פשוטה. לכן בית יוסף יחסית מחזיק.אין השגחה מטעם הקהילה החרדית? (מה עושים בערבי פסחים בלי פלאפל ? (: )
העניין של האוכל ממש חשוב בבחירת מקום לחופש...
תשקיעו בזה!
אני חושבת שיותר זה כיוון של לא סומכים. ואין מספיק ציבור להכשרים חזקים.גרנו שם לפני שנים רבות
רב המשפחות במצב סוציו- אקונומי די נמוך (לא להפגע בבקשה אם זה לא רלונטי למי שרואה..)
לא בקטע לאפשר מזון מוכן קנוי על בסיס קבוע..
אז בשביל אולי כמה משפחות שכן לא שווה לתחזק כזה דבר נראה לי
אולי בערב פסח כן עושים משהו?
בבינהזמנים גם לא נראה לי שמספיק מגיעים בשביל זה..
ממש תודה!יש מקומות מדהימים בירוחם. הואדי מדהים, האגם המהמם. הגינות, הבריכה והמחיר שלה, הנופים. מלא פינות חמודות לצאת לפיקניק עם הילדים, המכתש.
אפשר להגיע באוטובוס. אם כי אני חושבת שכדאי להשכיר רכב אפילו לפי שעות, יש פה את רמון השכרת רכב. בערב פסח יש אנשים שמכינים וקונים מהם. זה עונתי וזמני. לא קבוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: