מה עם סקודה קודיאק מול האאוטלנדר?
סקודה הוא רכב אירופאי, מאוד כיף לנהוג עליוקודיאק מנצח מבחינת נוחות וחווית נסיעה.רכב יותר מרווח ומפנק
אם כי יגידו לך שמבחינת אמינות ושירות אאוטלנדר
קשוח כמו שצריך, ומגיב כמו שצריך
מה עם סקודה קודיאק מול האאוטלנדר?
סקודה הוא רכב אירופאי, מאוד כיף לנהוג עליוקודיאק מנצח מבחינת נוחות וחווית נסיעה.רכב יותר מרווח ומפנק
אם כי יגידו לך שמבחינת אמינות ושירות אאוטלנדר
השאלה היותר חשובהסקודה הוא רכב אירופאי, מאוד כיף לנהוג עליו
קשוח כמו שצריך, ומגיב כמו שצריך
בגדול בעיות גיר ושמן....אחריות של 3 שנים בלבד (קיה לדוגמא נותנת 5 שנים-שנתיים יותר מאוד משמעותי)השאלה היותר חשובה
מה קורה במוסך
בגדול בעיות גיר ושמן....אחריות של 3 שנים בלבד (קיה לדוגמא נותנת 5 שנים-שנתיים יותר מאוד משמעותי)
לגבי היבואן של מיצובישי-לא יודע כמה נותנים
ו...ככל שיש יותר מערכות חכמות (לטובת/לרעת סקודה) יש סיכויים ליותר תקלות טכניות.
מצד שני כאמור, מפנק יותר
יותר נוחות-יותר הוצאות
קילומטראז' עדיף משנתון מתקדם. זה בתאכלס הגיל האמיתי שלו..בלאי עבודה. רכב שנת 2019 עם 100 אלף קילומטר לעומת 2018 עם 40 אלף...אז לי ברור מי עדיף(כמובן בשקלול מחיר) חוץ ממקרים שהשנתון המתקדם עדיין בתוך אחריות חברה או שינוי בעיצוב חיצוני/מכאני או שיפורים כלשהם.אז בעצם נניח באאוטלנדר בדגמים היותר חדשים המערכות יותר חכמות וחשמליות - פחות כדי לדעתך?
זא נניח ונסתה מהסורנטו
נתמקד באאוטלנדר
מה עדיף דגם מתקדם 2019 יותר קילומטר
דגם פחות מתקדם 2018 פחות קילומטר?
מסכים שזה שאלה, לא מסכים שזה יותר חשובההשאלה היותר חשובה
מה קורה במוסך
הגיונימסכים שזה שאלה, לא מסכים שזה יותר חשובה
זה כבר עניין של סדרי עדיפויות
כשאדם רוצה להתפנק על קודיאק, הוא לוקח בחשבון שמעבר למחיר הגבוה יותר שהוא משלם בעת הקנייה, הוא ישלם גם על תיקונים וירידת ערך יותר גדולה
כל זה חלק מהשיקול
נוחות עולה הרבה כסף
מי שזה שווה לו ישלם על כך ומי שלא לא
לכן באמת רוב האברכים יעדיפו אאוטלנדר, כי הוא יותר זול, משרת היטב את בעליו למרות שהוא פחות מפנק
2015 זה אוטו כבר לא חדשאני רואה שהדעה רווחת בעד האמינות של אוטלנדר,
רק רוצה לסייג לאבא שלי יש אוטלנדר מודל 2015 לא גומר לראות מוסך פעם גיר פעם מזגן (כמה שמתקן לא ממש מקרר את כל הרכב) וכן הלאה,
הוא מטפל במוסך מורשה,
אבל יכול להיות שהוא לא ראיה כי הוא קורע את הרכב, מהירות גבוהה, נוסע הרבה וכו'
רכב שנת 2019 עם 120 קמקילומטראז' עדיף משנתון מתקדם. זה בתאכלס הגיל האמיתי שלו..בלאי עבודה. רכב שנת 2019 עם 100 אלף קילומטר לעומת 2018 עם 40 אלף...אז לי ברור מי עדיף(כמובן בשקלול מחיר) חוץ ממקרים שהשנתון המתקדם עדיין בתוך אחריות חברה או שינוי בעיצוב חיצוני/מכאני או שיפורים כלשהם.
בגדול-רכב מתקדם יותר=חיישנים רגישים=תקלות
לא בקיא בכל הפיצ'רים והשינויים שנעשורכב שנת 2019 עם 120 קמ
לעומת שנת 2018 עם 90?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: