נראה לי שבחיים לא יגמרו השאלו על הקידודים. וכמה שחושבים שמבינים את הענין תמיד נתקלים בעוד שאלה.
השאלה כעת:
אני לוקחת קובץ מסוים ופותחת סיקוונס תואם להגדרות של הקובץ
(ע"י גרירה לאייקון שפותח לבד סיקווינס תואם להגדרות)
לאחר מכן שאני רוצה ליצא את הקובץ אני מסמנת "וי" באופציה mach sequence setting . מה בעצם זה אומר שעשיתי?
מישהו פעם הסביר לי שזה שומר על המקודד של הטימליין, מה הכוונה?
האם זה אומר שהוא מקודד בצורה ששומרת על איכות הקובץ המקורי?
אם אני רוצה ליצא את הקובץ בלי להוריד איכות, ולא אכפת לי גודל הקובץ, האם זה פיתרון לסמן כל פעם "וי" באפשרות זו?
אתמול לדוג' הייתי צריכה לסגור פרויקט דחוף גדול עם מליון אפקטים שמכבידים על המערכת, וע"י סימון האפשרות הזו הוא ייצא לי את הקובץ ברבע מהזמן מאשר כל אפשרות אחרת. ואז לקחתי את הקובץ הסופי ובפרוקורדר קודדתי לDVD זה חסך לי המון זמן. אבל האם זו אופציה נכונה?
מליון תודות מראש לכל העוזרים הנחמדים.
השאלה כעת:
אני לוקחת קובץ מסוים ופותחת סיקוונס תואם להגדרות של הקובץ
(ע"י גרירה לאייקון שפותח לבד סיקווינס תואם להגדרות)
לאחר מכן שאני רוצה ליצא את הקובץ אני מסמנת "וי" באופציה mach sequence setting . מה בעצם זה אומר שעשיתי?
מישהו פעם הסביר לי שזה שומר על המקודד של הטימליין, מה הכוונה?
האם זה אומר שהוא מקודד בצורה ששומרת על איכות הקובץ המקורי?
אם אני רוצה ליצא את הקובץ בלי להוריד איכות, ולא אכפת לי גודל הקובץ, האם זה פיתרון לסמן כל פעם "וי" באפשרות זו?
אתמול לדוג' הייתי צריכה לסגור פרויקט דחוף גדול עם מליון אפקטים שמכבידים על המערכת, וע"י סימון האפשרות הזו הוא ייצא לי את הקובץ ברבע מהזמן מאשר כל אפשרות אחרת. ואז לקחתי את הקובץ הסופי ובפרוקורדר קודדתי לDVD זה חסך לי המון זמן. אבל האם זו אופציה נכונה?
מליון תודות מראש לכל העוזרים הנחמדים.