כי אם אני בלי לרכוש בסוף בזבזתי על זה למעלה מחצי שעהלא הבנתי איך אפשר להרגיש פרייארים על משהו שלא שילמת עליו שקל , (מקסימום בזבזנו כמה עמודים באשכול בפרוג...)
בתמונה קניתי מרצדס מייבך...
שילמתילא הבנתי איך אפשר להרגיש פרייארים על משהו שלא שילמת עליו שקל , (מקסימום בזבזנו כמה עמודים באשכול בפרוג...)
משחק חמוד מאדבתמונה קניתי מרצדס מייבך...
מה קיבלתם בפועל..
למה?המשחק קוביות עץ באמת זוועה
נס שלא שילמנו שקל על הדבר הזה.
אני חושב שגם המשחק זבל...השעון הגיעה זבל המשחק קוביות מושלם
אם אני זוכר נכון הוא הוצג 49.9 דולרהמשחק קוביות מצוין.
לא שווה 20 $(המחיר שהוצג לפני הקופון),
אבל שווה יותר מה7.5 ש"ח ששילמתי עליו.
אני מבקשת מהם את הכסף בחזרה זה אפילו לא נדלק יותר גרוע מאליאקספרסהשעון הגיע אתמול
דפוק ברמותתת
מתאים לילדים .. ואני עוד בניתי עליו בשבילי חחחח
מזל שלא עלה יקר או משו
רעיון, תעדכני בבקשהאני מבקשת מהם את הכסף בחזרה זה אפילו לא נדלק יותר גרוע מאליאקספרס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: