מידע שימושי קיבלתי מייל מאוד מוזר..

מצב
הנושא נעול.

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
קיבלתי היום מיל מאוד מוזר.בזה הלשון:
אני אריק קודג'ו (אסק), עורך דין אישי והלקוח שלי מת, ואני פונה אליך כדי לעזור להחזיר את הקרן 9.5 מיליון דולר שהושארו מאחור על ידי הלקוח שלי לפני שהוחרם או שהוכרז על ידי הבנק שבו סכום עצום זה היה אחראי. כל מה שנדרש הוא שיתוף הפעולה שלך כדי לאפשר לנו לראות את העסקה דרך, אני מבטיח לך שזה ייעשה תחת הסדר לגיטימי שיגן עליך מפני כל הפרה של החוק. אנא צרו איתי קשר לקבלת מידע נוסף
מה זה?

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
שטויות והבלים.

זו אפילו לא בדיחה, וכבר מזמן לא "הונאה", כי כולם כבר מכירים את זה...

שביעית

משתמש סופר מקצוען
נשמע כמו משהו שתתחרט עליו. רק לקרוא את הניסוח ולהבין שלא מישהו עם מדי הרבה איי קיו רשם את זה. קל וחומר שלא עורך דין...

תותח שיווקי

משתמש פעיל
הניסוח לא משקף שכן מדובר במסמך שתורגם ע"י גוגל טרנסלט. מה שכן, כמו שכתבו זו בדיחה שכבר לא מצחיקה אף אחד.

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
בשלב הבא הוא יבקש ממך שתשלח משהוא "סימלי" של כמה מאות דולרים כדי לשחרר את התיק מהרשויות -( או כל סיבה שלא תהיה)....וכמובן, אתם לא היחידים. משלוח של כאלף מיילים כאלו - וכמה תמימים שייפלו בפח -יממנו לו חופשה נחמדת בקריביים.....

למעש'ה

משתמש פעיל
תשמעו איך אני שיחקתי איתם...
אחרי שהם עשרות פעמים שלחו לי אימייל והתפוצצתי...
הם שלחו לי את אותו המייל וכתבתי ש-כן אני מעוניין לקבל וכו'
ואז הכומר שלה כביכול פנה אלי ושאל פרטים
ושלח לי שיי'ק לפי הפרטים שנתתי לו
ואז הוא אמר שכדי לקבל את השי'ק אי צריך לשלם לו דמי משלוח
הראתי לו העברה פיקטיבית
ומאז לו שמעתי ממנו
והנה הזיוף שלו ושלי
נראה לי שהזיוף שלי יותר מוצלח...
CHEAQUE000.jpg
יייי.PNG

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה