@יוסי תקשורתמתעניינת על קו טלפון ביתי שעובד עם נטפרי וסיבים אופטיים,
המלצות בבקשה!
יש אופציה לעשות סיבים של סלקום ומקבלים קו טלפון 1000 דקות ב20 ש"ח ואז לקנות ספק בנפרד של יוסי תקשורת של נטפרי ב55 ש"חמתעניינת על קו טלפון ביתי שעובד עם נטפרי וסיבים אופטיים,
המלצות בבקשה!
אם יש לך נטויזן זה עובד גם עם הסיבים של יוסי תקשורת עם נטפרי..בינתיים מהבירורים שלי, אין לאף אחד מענה על השילוב של סובים אופטיים + נטפרי+קו טלפון ביתי לא דרך בזק.
לבזק אין חבילת שיחות גדולה ומשתלמת.
כרגע יש לי נטוויז'ן, שיחות ללא הגבלה (גם 7000 דקות !) ב19.90 ש".
לאחרונה יש אינספור ניתוקים.
מה רע בבזק?
או שלא הבנתי את השאלה...
כרגע אני עם הספק RL,אני רק יחדד תשאירו את החבילה שיש לכם כיום לטלפון ומגדירים את זה על הראוטר של הספק סיבים..
אכן.בינתיים מהבירורים שלי, אין לאף אחד מענה על השילוב של סובים אופטיים + נטפרי+קו טלפון ביתי לא דרך בזק.
בבזק ישלמו על קו טלפון עם כזה כמות דקות כמה מאות שקלים !!אכן.
אמנם, מבירור שלי (בלי אחריות) בבזק אין בעיות ותקלות כך שזה כלול במחיר
ולמי את משלמת על תשתית?כרגע אני עם הספק RL,
אני פשוט מחליפה ספק, את יוסי תקשורת עם סיבים?
(סליחה על הבורות...)
תשתית של בזק, עדיין לא סיבים אבל יש לנו את האפשרות לעבור לסיבים.ולמי את משלמת על תשתית?
כיום יש לכם סיבים?
אז יש לכם 2 אופציות או לעבור לסיבים בזק עם נטפריתשתית של בזק, עדיין לא סיבים אבל יש לנו את האפשרות לעבור לסיבים.
איך כזה זול? אני גם עם קו של נטוויזן ב60 לחודשבינתיים מהבירורים שלי, אין לאף אחד מענה על השילוב של סובים אופטיים + נטפרי+קו טלפון ביתי לא דרך בזק.
אני לקוחה ותיקה שלהם, ולכן לא מיהרתי לעזוב אותם.איך כזה זול? אני גם עם קו של נטוויזן ב60 לחודש
בעבר שילמתי כך והתעקשו לעלות לי ל60 אמרו שכבר אין כאלה חבילות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: