ניסיתי להקדים את השעת שינה וזה לא עוזר עדיין הוא ער עד 12תקדימי את שעת השינה
אצלי זה ממש אותו דבר!!!!הוא ילד מאוד פעיל במהלך היום ואז כשהוא מתעייף אני מקלחת אותו ואז הוא מתעורר לחיים.
@שיפט מה זה הכדורים האלה אני פוחדת לתת לו כדורים שיסממו אותו.
ניסתי להשכיב מוקדם יותר ומאוחר יותר ולא עוזר.
אנחנו מחפשים בנרות לקנות כאלה... איפה ניתן להשיג את זה?ממליצה מאד לנסות מלטונין.
הבת של בת שנתיים וחצי לא נרדמה עד שעות מאוחרות בלילה, וגם אז רק לאחר סיבוב בחוץ עם העגלה.
בהמלצת המטפלת (והאשכול בפרוג...) נתתי לה מלטונין חצי כדור של 1 מ"ג, הכדור עוזר מיידית.
ב"ה לאחר כמה ימים עם הכדור, היא נכנסה לתבנית של שינה נורמלית, והולכת לישון בשעה סבירה אפילו בלי הכדור.
זה הורמון שמופרש בגוף ומשרה שינה. לעיתים יש שיבוש בהפרשה שלו והכדור עוזר. הוא לא כדור שינה. אם הילד לא יהיה בחדר חשוך ומוכן לשינה הוא לא ירדם פתאום. זה ממש לא סם.הוא ילד מאוד פעיל במהלך היום ואז כשהוא מתעייף אני מקלחת אותו ואז הוא מתעורר לחיים.
@שיפט מה זה הכדורים האלה אני פוחדת לתת לו כדורים שיסממו אותו.
ניסתי להשכיב מוקדם יותר ומאוחר יותר ולא עוזר.
גם אני מחפשת...אנחנו מחפשים בנרות לקנות כאלה... איפה ניתן להשיג את זה?
אנחנו מצאנו בחנות טבעגם אני מחפשת...
קבלתי מספר כדורים מאחת שקנתה בארצות הברית, ניסיתי בכמה חנויות בגאולה ולא היה להם. לא ברור לי אם מוכרים את זה בארץ.
בדיעבד בגלל שהיה לי מספר מצומצם "התקמנצתי" ונתתי רק חצי כדור ולא כל יום. וכעת נגמרו הכדורים, ונגמרה התלות והקטנטונת ב"ה סיגלה שגרת שינה סבירה.
עדיין אשמח לקנות חבילה לעיתות חירום, שבהם יש יציאה מהשגרה וצריך להחזיר אותה לזה שוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: