התייעצות קורס פייתון בפתוחה

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

מאה100

משתמש מקצוען
כעיקרון לפייתון עקומת למידה ממש טובה, את יכולה ללכת על הבסיסי ואם תרצי בשלב מתקדם להוסיף נושאים תוכלי לעשות את זה בעז"ה בקלות.
בנוסף הקורס המתקדם יותר מציע רק מבוא לניתוח נתונים.
ותכנות מונחה עצמים מתקדם וקוד דינאמי - שזה לא קשור דווקא לפייתון, מניחה שתמצאי את זה בעוד שפות בקורסים אחרים.
מצד שני, זה הזמן שלך ללמוד ולהשקיע. וכן לא יודעת מה מצב העומס שלך בחיים - אני מניחה שקורס של 6 נק' לעומת 4 משמעותי גם בהיקף השעות וגם בקושי ובמורכבות החומר ומצריך יותר השקעה. אבל יכול לחסוך לך בעתיד עוד קורס.

נעזר1000

משתמש פעיל
מה הרקע שלך בתכנות?
אם אין רקע בכלל אז כדאי לקחת את הבסיסי, שמלמד את הבסיס לתכנות ועל הדרך פייתון,
אם יש לך איזשהוא רקע אז עדיף לקחת את המתקדם ולהרויח עוד נושאים על הדרך כמו מבני נתונים ועוד.

תשומת לב שהקורס המתקדם הוא יותר נקודות זכות מה שאומר שהוא יקח יותר זמן מבחינת חומר למידה ומבחינת תרגול,
כ"כ הקורס המתקדם לכא' ילמד את הבסיס מהר יותר.

בהצלחה.

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אין לי הרבה ידע בתכנות
קצת VBA באקסל

איך הקורס הזה ביחס ללינארית למדעים?

נעזר1000

משתמש פעיל
איך הקורס הזה ביחס ללינארית למדעים?
את כנראה מתכוונת לקורס בפתוחה,
אני לא מכיר את הקורס (אני סטודנט במכון לב)
באופן כללי א"א להשוות קורס מתמטי לקורס תכנות, אלו תחומים שונים (גם אם יש קשר הדוק ביניהם).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה