גם אני מוכרת באמזון כמה וכמה מוצרים, אבל ראיתי הרבה מאד אנשים שנכנסו והפסידו כסף,
יש המון המון חרדים מארה"ב שמתעסקים בזירת המכירה הזו
ולאחרונה בכנס של אמזון בוגאס היו מעל ל1,000 סוחרים (כ80% חרדים עם כיפות אגב, שזה נתון מדהים)
והם אמרו שם שרק 10,000 מוכרים מוכרים כל יום 10 יחידות ומעלה.
כל השאר מוכרים מעט.
זה נתון שחייבים לדעת אותו! הסינים היום משתלטים על הרבה מאד נישות באמזון והיום זה אחרת ממה שהיה לפני 3 שנים ויותר.
אז יש את אלו שמוכרים ברבעון האחרון בכמויות, אבל כל שאר השנה לא וזה גם שיקול(בד"כ מהבלאק פריידי ואילך)
אני מכירה באופן אישי מישהו שסוחר במליונים באמזון, והוא אמר לי: עזבי את חלום הלשבת על שפת הים ולהתעסק בזה חצי שעה ביום. אין דבר כזה! מוכרי הקורסים מוכרים את החלום הזה אבל הוא לא נכון
זו עבודה ועסק לכל דבר שרק דורש יותר ויותר וגם לא כ"כ אפשרי למשוך רווחים כי כל הזמן צריך להזמין עוד סחורה.."
וזה אחד שיש לו רווחים יפים מאד כל חודש.
וחוץ מהעובדים שלו הוא בעסק כמעט סביב כל היממה.
סיכון נוסף - אם צלחתם את כל המכשולים ואתם כבר מוכרים יפה, מתחרה אחד ששולח את אשתו שתזמין מוצר ותתלונן על זיוף או משהו, החשבון נסגר בבום ולכו תריבו עם אמזון לפתוח אותו.
לא הצלחתם? (ורוב הסיכויים שלא תצליחו לבד)
קחו עו"ד שיעשה את זה בשבילכם, תשלמו לו כמובן והחשבון שלכם יפתח עד לבום הבא. הבום יכול להיות בכל מיני אפשרויות אחרות, כמו למשל סקירות שליליות שמתחרים ישאירו לכם (כמובן ללא עקבות)
פידבקים שליליים ומה לא.
מלוכלכות דרכי מוכר אמזון.
חשוב לראות את כל התמונה. לכו תעשו עסקים קצת יותר בטוחים בימים יותר כחולים ולא אדומים (למי שמכיר את אוקיינוס אדום/כחול)
מתי סגרו לך את החשבון? זה טרי?מסכימה עם כל מילה!
גם אני לקחתי שני קורסים של איביי ואמזון,
שכל אחד מהם עלה לי כמה אלפי שקלים!
אבל אחרי טעות קטנה, סגרו לי את החשבון באמזון,
לא עזרו תחנונים והבטחות ומשהו שלא היה תלוי בי בכלל,
הם לא הסכימו לפתוח לי שוב.
באיביי לא נראה לי כ''כ שווה להשקיע הרווחים שם ממש מזעריים
לכל מוצר, הכי הרבה 3 דולר רווח! תחשבו כמה אתם צריכים למכור
בחודש כדי להגיע למשכורת נורמלית....
אם איך לכם מספיק תעוזה ואומץ, ואתם לא מתיאשים מהר - אל תכנסו לזה!
אני מכירה באופן אישי מישהו שסוחר במליונים באמזון, והוא אמר לי: עזבי את חלום הלשבת על שפת הים ולהתעסק בזה חצי שעה ביום. אין דבר כזה! מוכרי הקורסים מוכרים את החלום הזה אבל הוא לא נכון
זו עבודה ועסק לכל דבר שרק דורש יותר ויותר וגם לא כ"כ אפשרי למשוך רווחים כי כל הזמן צריך להזמין עוד סחורה.."
וזה אחד שיש לו רווחים יפים מאד כל חודש.
וחוץ מהעובדים שלו הוא בעסק כמעט סביב כל היממה.
מבחינתי המידע שאמזון עצמם נתנו בנושא, שווה זהב!תודה על הדיון המחכים.
אשמח אם מישהו יוכל לאשר או להכחיש את המידע הזה, האם אכן חייבים לשבת על זה הרבה שעות כל יום? המטרה היא לא מיליונים, אלא להגיע לרווח משמעותי לאדם נורמלי.
כמו כן האם מישהו יודע איך להשיג את 'האברך החרדי' הנ"ל שמתראיין על הקורס שהוא לקח ב-BSM? יועיל לי לדבר איתו אישית ולברר כמה נתונים עליהם.
מההההה??!!עמלת אמזון לכל מכירה 5.5 דולר פחות או יותר
באיביי זה אחרת,תודה רבה!
גם באיביי המצב אותו דבר?
ועוד דבר, האם יש לך מידע גם בנושא מכירות בדרופשיפינג/שופיפיי וכדומה?
במקרה הטובמההההה??!!
אשמח להעזר באישי לאן לפנות?אני עשיתי קורס רציני באמזון
אוכל לתת פרטים באישי
אני כיום מוכרת באמזון כמה מוצרים
מה יצא עם זה בסוף יש משהו לחרדים?מי שמעוניין במיזם כזה של לימוד אמזון באופן מתאים לחרדים ומקצועי מאד - כל מה שצריך כדי לסחור ועוד ועוד
שישלח מייל ל <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ויכתוב שמתעניין בלימודים
ברגע שיהיה עדכון של התכנים + מידע נחוץ אעדכן את המתעניינים
לא.מה יצא עם זה בסוף יש משהו לחרדים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: