אני מכירה.שלום,
אני מבררת על הקורס-
20582 מבוא לרשתות תקשורת מחשבים באוניברסיטה הפתוחה
מישהו מכיר אולי?
מה רמת הקושי של הקורס? קשה/ קל? מענין/ משעמם? המידע שלו רלוונטי לעבודה במדעי המחשב?
אשמח שתדרגו את רמת הקושי של הקורס יחסית לקורסים אחרים ע"מ שאוכל לקבל אינדיקציה...
תודה רבה!!
אני מכירה.
מענין ולא קשה בכלל. הידע שלו הוסיף לי המון, לא ידע מעשי אלא יותר תיאורטי. לדעתי ידע חשוב ומוסיף.
אחד הקורסים המעניינים שלמדתי.
קושי זה דבר מאוד אינדיבדואלי...תודה לך על המידע!!!
ממש לא ידעתי כלום לגביו...
זה שילוב מופרך מדי - מנמ"א הסתברות ומבוא לרשתות תקשורת מחשבים , שלושתם בסמסטר אחד?
לא קשה מדי?
זה קשה יותר מחדוא ב' ביחד עם בדידה?קושי זה דבר מאוד אינדיבדואלי...
ואישית לא עשיתי הסתברות (פטור ממה"ט)
מבחינת חומר או בדיקת מטלות?אם כבר שאלו, קופצת טרמפ...
יש המלצה למנחה מסוים? כבר נכוויתי קשות עם מנחים זוועתיים ורוצה להמנע מכך מראש, תודה!
אפשר באישי.
מאוד מאוד קשה לי להעריךזה קשה יותר מחדוא ב' ביחד עם בדידה?
את יכולה לדרג את זה יחסית לקורסים אחרים ? כי כמו שאמרת - באמת קושי הוא אינדבדואלי...
קורס לא קשה וממש מעניין, בהחלט רלווטי לעבודהשלום,
אני מבררת על הקורס-
20582 מבוא לרשתות תקשורת מחשבים באוניברסיטה הפתוחה
מישהו מכיר אולי?
מה רמת הקושי של הקורס? קשה/ קל? מענין/ משעמם? המידע שלו רלוונטי לעבודה במדעי המחשב?
אשמח שתדרגו את רמת הקושי של הקורס יחסית לקורסים אחרים ע"מ שאוכל לקבל אינדיקציה...
תודה רבה!!
גם וגםמבחינת חומר או בדיקת מטלות?
עשיתי את הקורס בסמסטר אביב הקודם שמטלות היו רשות בגלל הקורונה אז אין לי פידבק לגבי מטלות.גם וגם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: