ממש לא מחייב ולא נכון.אני מכירה קורסים אינטרנטים ולא מורות שמלמדות באופן פרונטלי.
מורות שמלדות כתיבה באופן פרונטלי זה בד"כ בתור חוג ופחות מקצועי.
אם את רוצה המלצות לקורסים אינטרנטיים שנפתחים בכל הסינונים מנשות מקצוע מוסמכות מוזמנת לפנות אלי באופן פרטי ואני אתן לך כמה שמות וכמה קורסים שנרשמתי אליהם בעבר ואני יכולה להמליץ לך עליהם.
ממש לא מחייב ולא נכון.
נח- כן. יעיל יותר - שוב, לא בהכרח.אני מדברת מניסיון.
למדתי גם בקורסים דיגיטלים וגם באופן פרונטלי והרגשתי שבזבזתי את הזמן.
לגבי תחומים אחרים אני בהחלט חושבת שצריך ללמוד פנים מול פנים.
אבל דווקא בתחום הזה של כתיבה באופן דיגיטלי זה הרבה יותר יעיל ונוח.
נח- כן. יעיל יותר - שוב, לא בהכרח.
הסופרת אורית הראל מוסרת קורסים בתחום זה - למתחילות ולמתקדמות, נערות ונשים.איך אני מגיעה לשמות של נותנות קורסים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: