ם שוכחים הכל בשביל מה ללכת לקורס???הקורס של מעייני הישועה מעולה!!!
ממילא כשבאים ללידה ראשונה שוכחים הכל מרוב הלחץ והכאבים,
רבקי שינקר- מומלצת ללידות חוזרות.
אפשר פרטי התקשרות ומיקום?הייתי אצל רחלי מרילוס לפני לידה חוזרת
נהנתי מאד
יש לה גם ללידות ראשונות
מומלץ בחום
רחלי מרילוס 058-3272687 הקורס מתקיים בשיכון ה' בני ברקאפשר פרטי התקשרות ומיקום?
תלוי בך,איך זה הרמוניה של ציפי וולס?
יש לגיתית שפרלינג קבוצות. הלכתי אליה באופן פרטי בלידה האחרונה והייתי מרוצה מאד.
באחת הלידות כמעט הלכתי לרחלי מרילוס, ממנה התרשמתי מאד בשיחות הבירור שערכתי ובשיחה מולה, אבל לא הספקתי וילדתי לפני. אחותי למדה אצלה ונהנתה מאד.
מפגש לבעלים ציפי ולס מדברת על זה ובסוף לא קורהמפגש לבעלים,
האם גיתית נותנת להתייעץ איתה מעבר לפגישה אחת אחרי שמגיעים אליה ? חשוב לי פשוט שאם יהיה צורך אחרי הייעוץ תהיה אפשרות להמשיך לשאול ( ללא תשלום ...? )נכנסתי כדי לכתוב על גיתית.
אני בכלל ירושלמית , ואת גיתית פגשתי כיועצת הנקה, אבל כל כך התרשמתי ממנה (וגם דיברתי איתה כמה פעמים אחר כך) שאני בטוחה שהיא מדהימה בהכנה ללידה.
משרה עליך מהשלווה שלה.
ולגבי מה שזוכרים או לא זוכרים מהקורסים האלה, כמובן שזה אינדוודואלי, אבל אני לא שכחתי כלום ויישמתי ב"ה בהצלחה.
מצטערת, זה היה לפני 6 שנים, אני לא יכולה לענות לך על זההאם גיתית נותנת להתייעץ איתה מעבר לפגישה אחת אחרי שמגיעים אליה ? חשוב לי פשוט שאם יהיה צורך אחרי הייעוץ תהיה אפשרות להמשיך לשאול ( ללא תשלום ...? )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: