אנונימי123
משתמש מקצוען
לא ניסתי,מומלץ?
אני גם מחפשת המלצות.
לא ניסתי,מומלץ?
הי אני ממליצה ממש. התחלתי עם אנגלית בסיסית ויצאתי עם ביטחון לדבר ועם אוצר מילים גדול והליווי שלהם מהמם!!!לא ניסתי,
אני גם מחפשת המלצות.
כנ"להי אני ממליצה ממש. התחלתי עם אנגלית בסיסית ויצאתי עם ביטחון לדבר ועם אוצר מילים גדול והליווי שלהם מהמם!!!
No one?יש עוד המלצות?
איך זה עובד?
לאיזה רמה באנגלית מגיעים?
תודה מראש
ממליצה מאוד!!!יש עוד המלצות?
איך זה עובד?
לאיזה רמה באנגלית מגיעים?
תודה מראש
תודה רבה גדולה!ממליצה מאוד!!!
כרגע לקראת סיום קורס
התקדמתי מאוד-הן מבחינת אוצר מילים והן מבחינת הביטחון לדבר
בגדול מתאימים לך קבוצה לפי הרמה שלך(ע"י שיחת התאמה)
יש פעם בשבוע שיעור בזום(חווייתי מאוד, באופן אישי ממש נהנית ואפילו מחכה לו...)
ויש בנוסף מטלות באתר לכל שיעור וכן מטלה נוספת מהמורה
בנוסף שיחת טלפון עם אחת מבנות הקבוצה
לאחרונה הם פתחו חדר זום פעמיים בשבוע לתרגול הדיבור עם בנות מקבוצות שונות
שווה ממש!!!
בשמחהתודה רבה גדולה!
אני באמצע לימודיםאשמח לדעת אם מישהי למדה אצלם.
אם זה באמת שווה את המחיר.
אני איתך.מעניין שאת מתמקדת רק על הקופי טיים,
אני הייתי בקופי טיים ובגלל שנהניתי נרשמתי לקורס עצמו,
יכולה להגיד בפה מלא שהחזרתי את ההשקעה בכפול, מקידום בעבודה.
השיעור הפעיל, המורה הפרטית, התרגולים עם המשוב האישי על כל פרט שביקשתי, שווים בהחלט מחיר של קורס פרטי אחד על אחד,
ופה יש לי את זה במחיר של קבוצה.
יש לי בפירוש הכרת הטוב אליהן,
ואני חד משמעית ממליצה
איזי אינגליש ביחס למה שמפורסם פה בפרוג (https://eshkolot.net/) שזה בחינם לגמרי.המחיר גבוה ממש לעומת מה שמקבלים
?איזי אינגליש ביחס למה שמפורסם פה בפרוג (https://eshkolot.net/) שזה בחינם לגמרי.
מה דעתכם?
משוואה לא קשורהאיזי אינגליש ביחס למה שמפורסם פה בפרוג (https://eshkolot.net/) שזה בחינם לגמרי.
מה דעתכם?
סליחה. אבל את אומרת מנסיון? אדרבה אשמח לשמוע שכן. פשוט זה סכום לא פעוט.משוואה לא קשורה
באשכולות הלימודים הם ממש מהבסיס ולומדים בצורה מקיפה כולל תרגול את יסודות הדקדוק באנגלית ללא דגש על דיבור. הכל בחינם
באיזי אינגליש השיעור מורכב מלמידת קטע קריאה ואוצר מילים עם משימה לש"ב ובאתר יש למידת דקדוק קצרה ממש לאחר כל שיעור עם תרגול מועט, אבל יש את הקופי טיים פעמיים בשבוע שבו מתרגלים דו שיח כל מפגש חצי שעה על נושא אחר.
בעיני החלק העיקרי באיזי אינגליש זה פשוט לתת מוטיבציה לדיבור באנגלית והזדמנות להשתפשף בשפה פעמיים בשבוע. והמחיר 3500 ש"ח
השאלה מה את מחפשת-ללמוד את יסודות השפה והדקדוק או פשוט לדבר
מניסיון בהחלט גם באשכולות וגם באיזי אינגלישסליחה. אבל את אומרת מנסיון? אדרבה אשמח לשמוע שכן. פשוט זה סכום לא פעוט.
אגב מה הרעיון של קופי טיים. אשמח לשמוע בפירוט.מניסיון בהחלט גם באשכולות וגם באיזי אינגליש
מסכימה איתך שזה מחיר מופרז מעט , אך לי אישית היה צורך דחוף לדבר כמה שיותר מהר ובאיזי אינגליש - ואני מדגישה רק הקופי טיים- גורם פשוט לדבר כי אין לך ברירה.
אולי יש אופציה להיכנס רק לקופי טיים במחיר נמוך יותר- את זה תבררי מולם
הרעיון הוא שאת עולה לזום לחצי שעה בדיוק- בכל פעם עם מישהי אחרת ברמה שלךאגב מה הרעיון של קופי טיים. אשמח לשמוע בפירוט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: