אפשר, אבל כיום - מבירור שעשיתי - למרות שממש אין לזה הרבה חשיבות - רוב הלקוחות דורשים את הISTQB
מהט - אני לא יודעת.
איך הלימודים קשים?יכול להיות - ממש יש מצב, אבל תשאלי קודם אלה שכבר בתחום, אני לומדת עכשיו
מכירה כמה שלמדו ולא מצאו עבודה.
היי, האם הקורס והעבודה מאפשרים לך לעבוד במקום בסביבה חרדית?כמי שעשתה קורס כזה בג'ון ברייס ממליצה לך רק עליהם אני כבר עובדת היום בתחום וסופר מרוצה למדתי כלים ויצרתי המון קשרים שתרמו לי בהמשך
חרדית ודאי, מה הבעיה?היי, האם הקורס והעבודה מאפשרים לך לעבוד במקום בסביבה חרדית?
שרוב חברות ההייטק זה עבודות עם הרבה חילוניים. כמעט כולם.חרדית ודאי, מה הבעיה?
כן אבל שאלת אם יש בעיה לעבוד במקום חרדי לאחר לימודים בג'ון ברייס.שרוב חברות ההייטק זה עבודות עם הרבה חילוניים. כמעט כולם.
השאלה שלי היא גם אם בכלל צריך להיות עד גיל מסוים לצורך הלימודים הללו? בעבר כאשר התעניינתי אמרו לנו שעד גיל 40. אחרי הגיל הזה אין סיכוי לעבוד בתחום.כן אבל שאלת אם יש בעיה לעבוד במקום חרדי לאחר לימודים בג'ון ברייס.
איך הם יודעים באיזה גיל את?השאלה שלי היא גם אם בכלל צריך להיות עד גיל מסוים לצורך הלימודים הללו? בעבר כאשר התעניינתי אמרו לנו שעד גיל 40. אחרי הגיל הזה אין סיכוי לעבוד בתחום.
בנוסף, כמעט ולא קיימים מקמומות העסקה לחרדים לכן קשה לעבוד.
התכוונתי לקורס עצמו. בעלי התעניין בלימודים ואמרו לו שמעל גיל 35 אין סיכוי שיקבלו אותו לעבוד בתחום. השאלה אם זה נכון בפועל או שסתם נתקלנו שאחד שלא מבין..איך הם יודעים באיזה גיל את?
ואם את נראית צעירה ?
הרי לא אמורים לרשום תאריך לידה בקו"ח??
איך הלימודים אצלם? למדת בזום?אני למדתי QA במכללת היחידה ללימודי חוץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: