קורסים של She codes

לילי 1

משתמש מקצוען
מנסה את מזלי.....
מישהי למדה שם ומוכנה לחלוק איתנו מידע לגבי הלימודים שם?

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני הייתי תקופה קצרה לפני כ4.5 שנים.
באנו נשים מכל הסוגים לטכניון, כל אחת עם המחשב שלה. ישבנו בחדר גדול, וכל אחת מתקדמת בקצב שלה לפי מערך שיעור שלהם. בגדול החומר הלימודי ברובו הוא חומר חינמי שניתן למצוא ברשת, אבל הם מסדרים את זה בצורה מאורגנת שמסדרת את החומר ומנגישה אותו ללמידה. יש הרבה באנגלית, כך שכדאי שיהיה רקע באנגלית, או הרבה סבלנות לעבוד עם גוגל טרנסלייט. מסתובבת בחדר מתרגלת שקצת עוזרות למי שנתקעת, אבל בעיקרון הלימוד הוא אישי בקצב אישי.
מאז העולם התהפך, הגיעה הקורונה והחיים השתנו. יש מצב שהיום ההתנהלות שונה.

sari_g

משתמש רשום
הנדסת תוכנה
יש להם תוכנית לימודים חדשה יחסית בסמינר הישן
זה התחיל רק שנה שעברה אז אני לא יודעת איך ההשמה שלהם או הרמה

לילי 1

משתמש מקצוען
אני לומדת שם עכשיו
באמצע קורס פייתון
היום כמעט כל ה"סניפים" הם וירטואלים
הלימודים עצמאיים בשעות הערב, בערך בין 6-9 עם שינויים קטנים בין הסניפים
יש גם ראשון בוקר
יש עדיין סניף או שתיים שמגיעים למקום באיזור המרכז
עולה רישום בערך 350
נראה לי שצריך לחדש רישום לכל קורס

במציאות יושבים מול מחשב בשעות המסויימות והחומר לא פתוח בשעות אחרות, עוד לא הצלחתי להבין למה, כך שמסורבל להתקדם לבד בשעות שלך. אפשר אבל מקשה. יושבים מול זום, פותחים ומסיימים בסבב, יש "מנהלת סניף" ונראה לי שגם מתרגלת מתנדבת שפנויה לעזרה, עוברים חדר בזום.
מדי פעם יש הרצאות העשרה וכאלה.
קשה לי לדמיין איך אפשר לעשות את זה בלי ידע חזק באנגלית כי רוב הלמידה היא הפניה ליוטיובים ואתרי תרגול והכל רק באנגלית.

אני די מאוכזבת, מרגישה שאני כמעט לא מקבלת תמורה. אין בכלל תחושה של למידה ביחד או של קבוצה. נשירה ממש גבוהה ולא קשה לי להבין את זה.

מצד שני, איחדו עכשיו את הסניף שלי עם סניף אחר אז אולי הוא באמת לא התנהל היטב. בסניף הנוסף יש קצת יותר רוח ואווירה של למידה .

אשמח לענות על שאלות נוספות.

לילי 1

משתמש מקצוען
יש להם תוכנית לימודים חדשה יחסית בסמינר הישן
זה התחיל רק שנה שעברה אז אני לא יודעת איך ההשמה שלהם או הרמה
סליחה על העירעור, אבל את בטוחה? כי ממש קשה לי להאמין. לא רואה את הערך המוסף שיש להם לתת למקום לימודים כזה ובנוסף הערכים שלהם מאוד פמיניסטים.

מנטה מנטוס

משתמש צעיר
סליחה על העירעור, אבל את בטוחה? כי ממש קשה לי להאמין. לא רואה את הערך המוסף שיש להם לתת למקום לימודים כזה ובנוסף הערכים שלהם מאוד פמיניסטים.
כן, התכנית קיימת אבל הצוות לא קשור אליהם רק התכנית לימודים וההשמה.

sari_g

משתמש רשום
הנדסת תוכנה
הם נותנים לסמינר את התכנים ואת המעטפת הלימודית בלבד,
המבחנים החיצונים של הסמינר הם אצלם וזה באמת משהו מאוד התחלתי כרגע
את הקטע הפמיניסטי שלהם הסמינר מעלים באלגנטיות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה