איך מבטלים את זה שכל הזמן פרוג שולח לי הודעות למייל
שהגיבו לשאלה שלי
זה פשוט מעמיס לי על המייל ואני מילא באתר עכשיו
בנתיים הם המדינה היחידה שהצליחה למגר את הנגיף בצורה דרסטית כ"כ ימים יגידונו מתכוונת ברצינות
נגיד כבר אין נדבקים חדשים
אבל עדיין יכול להיות מצב שיש כמה חולים או נשאים שיכולים להתחיל להפיץ מחדש את הנגיף... לא?
היה קשת לצערינו כל שנה ואפילו כמה פעמים בשנה..מישו כתב שראה קשת...
נראה לי שזה סתם פייק..עם כל ההיסטריה הצלחתי לצחוק!!
אז תדבר, אבל בזהירות! מי היא שתחליט בשבילנו מה יהיה עוד חודש, ותכתוב את זה כמו החלטה?לא בא לחלוק על דבריך,
אבל אם היא תשתוק זה יהיה יותר גרוע.
בינתיים היום היו שם כמה מקרי הידבקותבנתיים הם המדינה היחידה שהצליחה למגר את הנגיף בצורה דרסטית כ"כ ימים יגידו
אגב שלא יגידו לא אמרתי,
החנויות באוון (או איך שלא קוראים לעיר הפשפשים הזאת) החלו להיפתח שוב,אני בספק אם יהיה שינוי בתפריט הקניבליזם המוצע לתושבים
בהצלחה לפלנטה שלנו.
ייתכן אבל להבנתי הם אנשים שחזרו מחוץ לסין וישר הוכנסו לבידודבינתיים היום היו שם כמה מקרי הידבקות
אם אני לא טועה 43
בעלי בירר כיון שהיה שם בשבת זו ואמרו לו שהיה במניין ראשון ולא במניין שני. מניין ראשון שם זה בנץ? אין לי מושג.בנץ?
באמת קטן עליהםבינתיים היום היו שם כמה מקרי הידבקות
אם אני לא טועה 43
יכול להיות שזה רק כאלה שהגיעו מבחוץ ולא הדבקה בסין עצמה.בינתיים היום היו שם כמה מקרי הידבקות
אם אני לא טועה 43
בנתיים הם המדינה היחידה שהצליחה למגר את הנגיף בצורה דרסטית כ"כ ימים יגידו
אגב שלא יגידו לא אמרתי,
החנויות באוון (או איך שלא קוראים לעיר הפשפשים הזאת) החלו להיפתח שוב,אני בספק אם יהיה שינוי בתפריט הקניבליזם המוצע לתושבים
בהצלחה לפלנטה שלנו.
אפשר בבקשה להוריד ולהעלות במג'יקודחובה לצפייה: יציאת מצרים בהפקת ענק
ערב חג הפסח, "כיכר השבת" מגיש לצפייה הפקת ענק הממחישה את סיפור יציאת מצרים באמצעים טכנולוגיים מרהיבים. לראות, ולא להאמין. חובה לצפיהwww.kikar.co.il
יש את המנין של הנץבעלי בירר כיון שהיה שם בשבת זו ואמרו לו שהיה במניין ראשון ולא במניין שני. מניין ראשון שם זה בנץ? אין לי מושג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: