קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
דברים מפורשים שכתב רבי חיים בן כלפה הכהן (חי לפני יותר ממאה שנים)
בספרו משכיות לבב עמ' שצג.
הוא מונה עשרה סימנים קודם בוא הגואל:
הסימן השני: ה' יביא חום גדול בעולם מלווה במחלות קשות של שיעול.
מזה ימותו מיליונים מהגויים עובדי ע"ז ועמהם הרשעים שבישראל, וכל אחד
מהם חופר לו את קברו בחייו, ומתחבאים במערות ובמחילות עפר להציל את
עצמם, אך לצדיקים יהיה החום של השמש לתרופה, שמש צדקה ומרפא
בכנפיה.
(להפיץ!!!)

משכיות 1.JPG

משכיות 2.JPG

משכיות.JPG
אני חושב שהזמן להפיץ את זה יהיה אחרי שימותו מיליונים מהגויים עובדי ע"ז ועמהם הרשעים שבישראל

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
יש כבר מסלול מוגדר של החולה מבני ברק?
משרד הבריאות פרסם את מסלול החולה ה-294, בן 80 מהמרכז שהיה בין היתר בבי"כ 'נחום' ברחוב השומר בב"ב, בבי"כ 'אור החיים' ברחוב ר"ע בב"ב ובמספר קווי אוטובוס.

ידיד נפש

משתמש פעיל
מכתב הגרב"ש דויטש שליט"א על החובה לשמור על הכללים.

קבצים מצורפים

• מכתב רה''י.pdf
    KB 85.3 · צפיות: 40

ש.ר

משתמש פעיל
שי חג׳ג׳ השתתף בפגישה ביום ראשון במשרד הפנים לצד השר אריה
דרעי - השר ושאר המוכחים ממתינים להוראת משרד הבריאות האם
הם אמורים להכנס לבידוד.

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
נפתח בנטפרי!
בהחלט - מזעזעז את הלב והמחומ, א"א להישאר אדישים.
כששם בקהילה בניו יורק יש מאות חולים ומתים, הפחד עצום, ומי יאמר שלום יהיה לי..
אין ספק שצריך תפילות וזעקות עד לב השמים - מפתיע שעוד לא התעוררו לכך בהוראת רבותינו, להתפלל כ"א וא' בביתו, ולהרבות בצדקה, וה' הטוב יחוס וירחם, ויאמר לצרותינו די.

דוי

משתמש מקצוען
הנושא ששמו נגיף הקורונה, נלעס היטב, בפן הטכני/ העדכוני /הרבני /המוסדי ע"י מאות אשכולות (משהו כמו 350!!!).
מה המשמעות של כל זה? [אני לא כותב "המשמעות הרוחנית..." כי המילה הזו נשמעת לי קצת מנתקת מהמציאות, קצת רוחנית כזו..]
אולי היו כאלה שיחשבו שזה נושא ששמור לרבנים גדולים בלבד ולמעלה בקודש, אבל אנחנו? "אין לנו עסק בנסתרות"!. זכותם.
אבל לדעתי, אם ה' מדבר אלינו, סימן שאנחנו יכולים להבין ואולי אם לא נבין, אפילו פספסנו..

הדבר הכי בולט בכל הסאגה הזו, להרגשתי, הוא שינוי של תחושת הוודאות והביטחון שיש לנו בסדר הרגיל של החיים: הבריאות ,הפרנסה, התוכניות (חתונות וכ"ו), סדר היום. והכל לא רק משתנה, אלא מתהפך לנו בפנים!!, מוודאי!, ל-בכלל לא בטוח...

ברור שה' לא שונא את הברואים שלו והרבה יותר מברור שהוא לא שונא, אלא אוהב(!!) את "אומתו החביבה לו מאוד". הוא לא יביא אותנו למצב כזה סתם! אלא יש לו דבר מה ללמד לכל העולם(חוץ מכל תהליכי הגאולה שה' מוביל). איך שאני הבנתי, וכמובן שזה רק איך שאני הבנתי, וכל אחד יכול להעיר ולהאיר את בינתי.

אם עד עכשיו העולם או אנחנו היינו חיים בסרט שכל הנוכחות של ה' היא רק בבתי כנסיות ובתי מדרשות ובד' אמות של "רוחניות..", ולמציאות הזו אין קשר עם הכלכלה, הפוליטיקה, הבריאות העולמית. כי יש חוקים מסודרים לטבע ולכלכלה, זה קרקע יציבה, זה תכלס', זה שייך רק להשתדלות. אז הנה תראו שהמציאות האלוקית היא מאווד תכלס' ובשניות כל היציבות הגשמית נעלמת, (בגלל בריאה שיותר קטנה מיתוש!). אז וודאי שהמציאות הרוחנית של הבתי כנסיות ומדרשות נוכחת ושולטת בכל העולם החיצוני והגשמי.
אפילו אם האמנו שזה כך באמונה שלמה לפני כן, עכשיו רואים, מבינים, ומרגישים את זה!.
פתחת בשביל זה אשכול אחר, לא?

אהרן שטיימן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
@אהרן ש.
כתבת למעלה בשם אשתך שכפפות זה מאד חשוב
למה?
לכאורה על פלסטיק הנגיף שורד יותר זמן מעל הידיים (בכל אופן על פי כמה מאמרים שראיתי)
ויותר גרוע לגעת בפנים עם כפפות מאשר בלי, לא?
לא דנתי איתה בעניין
אברר...

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
גם אצלכם שקט עכשיו?
כמו יו"כ כמעט, להוציא נער משועמם שזורק פה אבנים ומנפץ בקבוקים וצועק צעקות חסרות פשר
תראו לאן השיעמום מוביל....

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כיכר השבת:
אירה דרעי ובכירי משרד הפנים
חיים ביבס ראש עירית מודיעין
נכנסים לבידוד

y t

משתמש פעיל
בהחלט - מזעזעז את הלב והמחומ, א"א להישאר אדישים.
כששם בקהילה בניו יורק יש מאות חולים ומתים, הפחד עצום, ומי יאמר שלום יהיה לי..
אין ספק שצריך תפילות וזעקות עד לב השמים - מפתיע שעוד לא התעוררו לכך בהוראת רבותינו, להתפלל כ"א וא' בביתו, ולהרבות בצדקה, וה' הטוב יחוס וירחם, ויאמר לצרותינו די.
הוא לא אמר שיש שם מתים
אל תפתח פה לשטן.

שמחו

משתמש מקצוען
*דוברות המשטרה (ירושלים)*:*המאבק הלאומי לבלימת התפשטות נגיף הקורונה בישראל: משטרת ישראל עצרה חשוד שהפר את צו בריאות העם למניעת הפצת נגיף הקורונה ואירגן חתונה רבת משתתפים בעיר בית שמש*.
במסגרת פעילות האכיפה של משטרת ישראל לסיוע למשרד הבריאות בבלימת התפשטות בריאות נגיף הקורונה בישראל, ובהמשך לפרסום אודות חתונה שהתקיימה מוקדם יותר בבית כנסת בעיר בית שמש בה נטלו חלק כ-150 משתתפים נפתחה חקירה במשטרה.
לפני זמן קצר נעצר על ידי המשטרה חשוד (תושב ירושלים בשנות ה-40 לחייו) במחסום המנהרות והוא מובל כעת לחקירה בחשד שהפר את צו בריאות העם ובכך סיכן את הציבור.
*נשמעים להנחיות – מצילים חיים*: המשטרה קוראת לציבור להישמע להנחיות והוראות משרד הבריאות, שכן אי קיומם משבש את המאמץ הלאומי במאבק בהתפרצות הנגיף והתפשטותו בישראל.

תקוע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה