קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

בקרוב

משתמש רשום
כוונתו לזקנים מעל גיל 80, לפי הסטטיסטיקה שדווחה מסין, יש לך מושג כמות בני 80 ומעלה שנדבקו בdiamond princes ?

אחת+

משתמש פעיל
שיסגרו את המוזיאונים הספריות והבריכות, אז לא יוכלו להגיע לשם

sheen

משתמש מקצוען
מה לגבי:
קלינאית תקשורת?
ריפוי בעיסוק?
טיפול רגשי?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תגידו לי, עד מתי אנשים ישחקו כאן "אויבער חוכם"????
אז יעשו חתונות במדרגות?
אז ימכרו בגדים בסופרמרקטים?
מה זה? גזרה שגזרו עלינו ראש הממשלה והסיעה????
אין לכם עיניים?
אוזניים?
זה לא משחק!!!!
אני תקועה בבית (לא בבידוד) מיום שישי, לא נותנת לילדים שלי לצאת לשחק עם השכנים שחוגגים במדרגות, בקייטנות, (אחרי הבטחה של עד 10 ורווח של 2 מטר אחד מהשני כשבתכל'ס היו שם 20 ילדים+מדריכות וישבו בצפיפות נוראית) ולא נותנת להם לפתוח דלת ולפטפט עם אף אחד ולא להעביר חפצים, יש להם מגבת אישית ורוחצים כל הזמן ידיים בסבון.
זה קשה!!!!!
להעסיק משפחה ברוכה כל כך הרבה שעות כשהסוף לא ידוע ותוך כדי לשמור על שגרה ולנקות.
אני עושה מבחינתי הכל כדי לעצור את הווירוס, אבל קשה לי וכואב לי לראות שאנשים מצחקקים עליי מאחורי הגב שאני משוגעת, ושנשים מורידות את הילדים למטה כדי שתוכלנה לנקות עוד חדר\שניים, עם ילדים שלא מרגישים טוב, משתעלים, מתעטשים אחד על השני, ולא מבינות מה הלחץ ועוד מסבירות לי "מה אני אעשה, הם משגעים"
למה, שלי מלאכים? שלי לא משגעים?
אבל אני יודעת שזה באחריותי ובאחריות כל אחד ואחת מעמ"י להפסיק את המחלה, כמובן בתפילה ובהקשבה להוראות והקפדה,
ולא, אני לא בדיכאון ולא כלום, אני ממשיכה לצחוק עם הילדים והבית מתנהל בשלווה, אבל למעננו-אם אנחנו רוצים שהילדים ילכו כבר ללימודים וזה יסתיים, אנחנו צריכים קצת להתאמץ ולסבול מאי נעימות של ילדים על הראש, והסגר מלא בבית, בלי לטייל, בלי לצאת למסע קניות, בלי לקפוץ לים, אבל נגמור עם זה.

אז פשוט תחשבו על עצמכם...

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה