ואיך כל אלו שאינם מחוברים לפרוג ידעו על כך?
כנראהמישו יודע מה זה? למען ה'
צפה בקובץ המצורף 622541
כל פעולה שאין דחיפות לבצע אותהמישו יודע מה זה? למען ה'
צפה בקובץ המצורף 622541
איזה כיף לי שאני כבר חצי שנה לא מעשן!!!!!מתוך ההנחיות
"• להימנע מלעשן סיגריות, סיגריות אלקטרוניות או נרגילות – זו הזדמנות טובה להפסיק לעשן! "
אני בורח מפה.
לא מומלץ. לא יהיו רופאים שיעירו אותךיש אפשרות להיכנס להרדמה כללית למשך חודשיים ולהתעורר אח״כ?
לפספס את הרגע שבו משיח מגיע?יש אפשרות להיכנס להרדמה כללית למשך חודשיים ולהתעורר אח״כ?
יש אפשרות להיכנס להרדמה כללית למשך חודשיים ולהתעורר אח״כ?
שיסגרו את המוזיאונים הספריות והבריכות, אז לא יוכלו להגיע לשםהמאבק בהתפשטות הקורונה לשיא: מיני-סגר על אזרחי ישראל - כל רגע
מדינת ישראל הולכת לקראת סגר: משרד הבריאות הודיע כעת על שורת הנחיות חדשות וביניהן איסור יציאה מהבית לפארקים, לגינות משחקים, לחוף הים, לבריכה, לספריות, למוזאונים, לשמורות טבע וגנים או למרחבים ציבוריים אחרים, למעט יציאה של ילדים במסגרת המשפחה בלבדkore.co.il
כבר סגרו אותם מיום ראשוןשיסגרו את המוזיאונים הספריות והבריכות, אז לא יוכלו להגיע לשם
השנה הפסח יהיה הלכתי...כן, אבל צריך ראש למטאטא
לא בטוח שהלכתי זה כזה פשוטהשנה הפסח יהיה הלכתי...
תכלס עמוק עמוק בלב.....זה אומר ליל הסדר בבית?
בחיים לא עשיתי.
מישו יודע להסביר לי מה עושים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: