קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בחצר חסידות ויז'ניץ בבני ברק אובחן אחד החסידים תושב העיר כחולה בנגיף הקורונה, מספר ימים קודם פורים לא הרגיש טוב, בליל פורים הגיע להשתתף בקריאת המגילה בבית המדרש הגדול בקריה בבני ברק.
בחסידות מספרים כי בליל פורים התפלל בבית המדרש הגדול צד דרום כל הסובבים יקבלו הודעה להיכנס לבידוד.
בבוקר פורים התפלל בשטיבל הלפרין בקריה ולא השתתף כלל בטישים שערך האדמו"ר. לפי המצלמות בויז'ניץ החולה עמד בקריאת המגילה בפינה בצד דרום, מאחורי הפרנצ'עס, סמוך לכניסה האמצעית, ולא שהה במרכז ההיכל.

שיילה

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
רבי עקיבא איגר ודאי ידע יותר טוב
והוא הורה לשמור על הכללים ואף אמר שניתן לשים בפתח בית הכנסת שומר של המשטרה של שם!!!
השתגעם לגמרי!
התורה היא חיינו אבל גם כתוב בה לשמור על הבריאות! ואנחנו לא מספיק מבינים ולזה יש משרד הבריאות.
רבי עקיבא אייגר דיבר על מגיפת הכולירע בשנת תקצ"א בה מתו 50 אחוז מהחולים יש הבדל גדול.

מאיר בר דיין

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בעקבות מותם של למעלה מ-50 בני אדם בארה"ב בשל נגיף הקורונה - הנשיא דונלד טראמפ הכריז על מצב חירום לאומי ויום תפילה מיוחד!!!
"זה כבוד גדול בשבילי להכריז על יום תפילה לאומי. אנו מדינה שלאורך ההיסטוריה שלנו פנתה לאלוקים, להגנה וכוח בזמנים כאלה. לא משנה היכן תהיה, אני ממליץ לך לפנות להשם בתפילה, כחלק מהבעת האמונה שלך בו. יחד, אנחנו ננצח בקלות",
לשון ההודעה של הנשיא.
אפילו בארץ לא מזכירים כלוםםםם על הקב׳׳ה בכל הסיפור הזה.
לצערי אפילו ליצמן שכבר דיבר כמה פעמים לא עשה זאת
חבל מאד
היתה לו הזדמנות בשעה שהוא עומד מול כל המדינה ונואם לומר מילה
על חיזוק על אמונה ואפילו יכול לומר פרק תהילים
לא יקרה לו כלום
אם טרמפ יכול אז הוא לא?!

פוזה גרף

משתמש מקצוען
חבל מאד
נא לדייק
ליצמן, בפני כל האומה עמד ואמר - 'אדר' - ר''ת אני ד' רופאך.

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
אפילו בארץ לא מזכירים כלוםםםם על הקב׳׳ה בכל הסיפור הזה.
חבל מאד
על חיזוק על אמונה ואפילו יכול לומר פרק תהילים
לא יקרה לו כלום
אם טרמפ יכול אז הוא לא?!
ממש כך, טראמפ יכול והוא לא.
יש מקומות שאסור להזכיר בהם דת, וקצת עצוב שדווקא במדינת היהודים זה קורה הכי הרבה...

המוצלחת

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
בעקבות מותם של למעלה מ-50 בני אדם בארה"ב בשל נגיף הקורונה - הנשיא דונלד טראמפ הכריז על מצב חירום לאומי ויום תפילה מיוחד!!!
"זה כבוד גדול בשבילי להכריז על יום תפילה לאומי. אנו מדינה שלאורך ההיסטוריה שלנו פנתה לאלוקים, להגנה וכוח בזמנים כאלה. לא משנה היכן תהיה, אני ממליץ לך לפנות להשם בתפילה, כחלק מהבעת האמונה שלך בו. יחד, אנחנו ננצח בקלות",
לשון ההודעה של הנשיא.

באמת לא יזיק שגם פה ראש הממשלה יכריז כך....

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
1584445487051.png

ש.ר

משתמש פעיל
שדרן רדיו 'קול חי' אשר גרייבר, המתנדב
במד"א, נכנס לבידוד ביתי לאחר שבא במגע עם חולת קורונה
במסגרת פינויה לבית חולים. הוא ישדר בשבועיים הקרובים מביתו.

חיים מנדל

משתמש פעיל
מסופר על מרן הרב מבריסק שבשעת המלחמה היה פעם בביתו על מיטתו והגיעו אליו תלמידיו שצריך לרדת למקלט כי הולך ליפול פצצה במקום הזה , קם הרב והלך למקלט ואכן אחרי כמה דקות נפל על הכרית שעליו ישן פצצה , ואמרו לו תלמידיו שהנה הרב ניצל בזכות שהלך למקלט ענה להם הרב שהינכם גנבים וחייבים לי אתם כרית שניזוקה, כי אם לא הייתי אמור למות הפצצה לא הייתה נופלת עלי בשום אופן שהוא ואם כן בגללכם שירדתי למקלט ניזוק הכרית ועל זה נפל הפצצה ולכן חייבים אתם לי על הכרית ,
דהיינו שאין על מה להיכנס לפאניקה כי מי שמאמין יודע שכמו שלכל כדור יש כתובת , גם לקורונה יש כתובת מאוד מדוייקת וכמובן שצריך לעשות את ההשתדלות

hershy sh

עיצוב | מיתוג | פרסום
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
לכל מי ששאל, איפה בדיוק המקום שהחולה בויזניץ עמד בקריאת המגילה.
בויזניץ הוציאו תמונה עם גוי (זה חליפתו!) הממוקם במקום המדוייק.IMG-20200317-WA0026.jpg

נערך לאחרונה ב:

manu

משתמש פעיל

manu

משתמש פעיל
אם שאלתם למה אנחנו לא שומעים להוראות?
השובה מצאת כאן:
מהיום כל חולה קורונה במצב קל מקבל חופשה חינם במלון דן פנורמה
שווה,לא?

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מה??? חופים?? ואני חשבתי שרק חרדים חסרי אחריות מסתובבים שלא לצורך ומפיצים את הנגיף!!!
מה אכפת לכם מה חילונים עושים,ממתי זה מעניין אותנו?וכי אם חס וחלילה יהיו חולים כי לא שמרו על הכללים בבני ברק ההצטדקות הזו תציל אותכם?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה