זה נקרא חיוני למשק כולו.(חיוני לבית עם ילדים,
מדהים ומיוחד!קורונה בספר שלמה המלך
משלי פרק יח פסוק יד
ולא רק זה, אלא גם השלכות בריאותיות, וכמו ששמעתי את מנהל בי"ח שיבא מסביר: "כל יום שהמשק לא עובד, זה אומר גם פחות כסף בשנים הבאות למערכת הבריאות, וזה כבר שיקולים שכלכלן יודע לעשות יותר טוב מרופא."תמיד הרופאים הם אנשים מחמירים ולא אוהבים לקחת סיכונים בפרט במחלה כזו שלא מכירים אותה, שלא חסר להם שיגידו למה לא צעקתם.
אבל סגר כללי זה הדבר הכי קל לרופאים, אל תצאו ואל תדבקו.
אבל יש לזה השלכות נפשיות, חברתיות, תקצביות ועוד המון פרמטרים.
שזה הראש ממשלה צריך לקחת, מה שהרופאים לא לוקחים ובוודאי לא העיתונאים.
הבעיה היא שהרופאים לא מציינים גם לכמה זמן לעשות את הסגר.
בכו"א יש הרבה מה לחקור.
א. האם ראינו הדבקה אחת בבית ספר בין תלמידים.
ב.האם ישנו הדבקה באוטובסים.
ג. האם ישנו הדבקה בבתי הכנסת.
ד. האם ישנו הדבקות באירועים.
ה. האם ישנו הדבקה במקומות פתוחים.
יש תחבורה ציבוריתזה נכון שאין תחבורה ציבורית?????????????????
המתפלל על העבר הרי זה תפילת שוא....חברים, צריך להתפלל ח-ז-ק שלא יימצא בקהילותינו מישהו שנכנס ויצא בבתי כנסיות, ישיבות, אירועים ועוד ועוד והתגלה כנשא של הנגיף.
שחס וחלילה לא יהיה חילול השם!
חזקה עליהם שזה יבואדוקא אני מתפלא שעד עכשיו לא קמה קול זעקה נגד החרדים שממשיכים בחלקם הגדול את הלימודים בישיבות והכוללים. כנראה שהבהלה והפאניקה מהקורונה כ"כ חזקה שהיא מסיחה את דעתם מכך.
נשאר כרגיל אבל אם תבקשי לצאת גם אחרי דקה מהלידה יתנו לך בת דודה שלי יצאה מבית חולים אחרי 4 שעות. לא רצתה להידבקמישהו יודע אם מס' ימי האשפוז ליולדות נשארו כתמיד?
איזה שינויים?יש תחבורה ציבורית
עם שינויים קלים
לדוגמה היום נאלצתי לנסוע באוטובוס מגאולה עם עוד חמישים אנשים במטר הרבוע שלי...איזה שינויים?
למה לא לקרוא את מה שנאמר פה בפרטות לפרטי פרטים?זה נכון שאין תחבורה ציבורית?????????????????
לאחר לידת בנה: חרדית אובחנה כחולה בקורונהנשאר כרגיל אבל אם תבקשי לצאת גם אחרי דקה מהלידה יתנו לך בת דודה שלי יצאה מבית חולים אחרי 4 שעות. לא רצתה להידבק
אמרו שיהיה ניתן לראות באתר משרד התחבורהאיזה שינויים?
מי שמצליח להוריד את הקישור אשמח שישלחו לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>לאחר לידת בנה: חרדית אובחנה כחולה בקורונה
יולדת חרדית שפונתה להדסה עם חשש לקורונה ילדה את בנה באופן מבודד על ידי שתי מיילדות ממוגנות, לאחר הלידה הגיעו תוצאות חיוביות כי היא חולה בקורונה | למרות הקושי היא ותינוקה הושמו בבידוד זה מזה
http://news.nativcell.com/viewArticle/61505
זה תמיד נכון, בית חולים הוא לא בית סוהר, חותמים על הצהרה וויתור ויוצאים, אבל תדעו שמעקב אחרי לידה מאוד חשוב, לא סתם יש 2 ימי אישפוז לאם ולתינוק, זה ממש שאלת רב.נשאר כרגיל אבל אם תבקשי לצאת גם אחרי דקה מהלידה יתנו לך בת דודה שלי יצאה מבית חולים אחרי 4 שעות. לא רצתה להידבק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: