קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
דוקא אני מתפלא שעד עכשיו לא קמה קול זעקה נגד החרדים שממשיכים בחלקם הגדול את הלימודים בישיבות והכוללים. כנראה שהבהלה והפאניקה מהקורונה כ"כ חזקה שהיא מסיחה את דעתם מכך.

נעמי20

משתמש פעיל
תמיד הרופאים הם אנשים מחמירים ולא אוהבים לקחת סיכונים בפרט במחלה כזו שלא מכירים אותה, שלא חסר להם שיגידו למה לא צעקתם.
אבל סגר כללי זה הדבר הכי קל לרופאים, אל תצאו ואל תדבקו.
אבל יש לזה השלכות נפשיות, חברתיות, תקצביות ועוד המון פרמטרים.
שזה הראש ממשלה צריך לקחת, מה שהרופאים לא לוקחים ובוודאי לא העיתונאים.
הבעיה היא שהרופאים לא מציינים גם לכמה זמן לעשות את הסגר.
בכו"א יש הרבה מה לחקור.
א. האם ראינו הדבקה אחת בבית ספר בין תלמידים.
ב.האם ישנו הדבקה באוטובסים.
ג. האם ישנו הדבקה בבתי הכנסת.
ד. האם ישנו הדבקות באירועים.
ה. האם ישנו הדבקה במקומות פתוחים.
ולא רק זה, אלא גם השלכות בריאותיות, וכמו ששמעתי את מנהל בי"ח שיבא מסביר: "כל יום שהמשק לא עובד, זה אומר גם פחות כסף בשנים הבאות למערכת הבריאות, וזה כבר שיקולים שכלכלן יודע לעשות יותר טוב מרופא."

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
חברים, צריך להתפלל ח-ז-ק שלא יימצא בקהילותינו מישהו שנכנס ויצא בבתי כנסיות, ישיבות, אירועים ועוד ועוד והתגלה כנשא של הנגיף.
שחס וחלילה לא יהיה חילול השם!
המתפלל על העבר הרי זה תפילת שוא....

עוקר הרים

משתמש מקצוען
דוקא אני מתפלא שעד עכשיו לא קמה קול זעקה נגד החרדים שממשיכים בחלקם הגדול את הלימודים בישיבות והכוללים. כנראה שהבהלה והפאניקה מהקורונה כ"כ חזקה שהיא מסיחה את דעתם מכך.
חזקה עליהם שזה יבוא

תרפיות

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
נשאר כרגיל אבל אם תבקשי לצאת גם אחרי דקה מהלידה יתנו לך בת דודה שלי יצאה מבית חולים אחרי 4 שעות. לא רצתה להידבק
לאחר לידת בנה: חרדית אובחנה כחולה בקורונה
יולדת חרדית שפונתה להדסה עם חשש לקורונה ילדה את בנה באופן מבודד על ידי שתי מיילדות ממוגנות, לאחר הלידה הגיעו תוצאות חיוביות כי היא חולה בקורונה | למרות הקושי היא ותינוקה הושמו בבידוד זה מזה

http://news.nativcell.com/viewArticle/61505

פסוש

משתמש צעיר
לאחר לידת בנה: חרדית אובחנה כחולה בקורונה
יולדת חרדית שפונתה להדסה עם חשש לקורונה ילדה את בנה באופן מבודד על ידי שתי מיילדות ממוגנות, לאחר הלידה הגיעו תוצאות חיוביות כי היא חולה בקורונה | למרות הקושי היא ותינוקה הושמו בבידוד זה מזה

http://news.nativcell.com/viewArticle/61505
מי שמצליח להוריד את הקישור אשמח שישלחו לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ותזכו למצוות

שניתה

משתמש מקצוען
מייל לעדכוני קורונה:

שתפו בכל הכח
בכדי לתת לנו כח להמשיך העבירו את בשורת הקבוצה לכלל חבריכם
עידכוני הקורונה

בשביל להצטרף שלחו מייל ריק לכתובת coronaupdates2020+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אח"כ תקבלו מייל חזרה להצטרפות
כל מה שצריך לעשות הוא לענות למייל ואתם חברים בקבוצה
לצירוף ידני, שלחו בקשה לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

במקביל, ניתן להצטרף לקבוצת צ'אט לעידכונים און ליין בקישור https://hangouts.google.com/group/dbyYsfy9JHgouZhc7

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
נשאר כרגיל אבל אם תבקשי לצאת גם אחרי דקה מהלידה יתנו לך בת דודה שלי יצאה מבית חולים אחרי 4 שעות. לא רצתה להידבק
זה תמיד נכון, בית חולים הוא לא בית סוהר, חותמים על הצהרה וויתור ויוצאים, אבל תדעו שמעקב אחרי לידה מאוד חשוב, לא סתם יש 2 ימי אישפוז לאם ולתינוק, זה ממש שאלת רב.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה