יש הרבה נשאים שהם לא יודעים שהם נשאים, בלי שום תסמינים, אבל הם מדבקיםיש לי תהייה לגבי הסברה שמסתובבים ביננו אלפי נשאים
אם כך היו כבר מתים רח"ל מהקורונה
זה הכוונה
יש הרבה נשאים שהם לא יודעים שהם נשאים, בלי שום תסמינים, אבל הם מדבקיםיש לי תהייה לגבי הסברה שמסתובבים ביננו אלפי נשאים
גם בהקשר של חולים מאומתים -יש לי תהייה לגבי הסברה שמסתובבים ביננו אלפי נשאים
שניהם על אותו תאריך לא כ"כ ניתן לדעת מה קודם למה.אז מתברר שיש קובץ יותר מעודכן מזה
שיצא אתמול בלילה אחרי אישורם של גדולי הדור
מצורף בזה קובץ "תיקון לחוק"
לגבי הנושא שלנו עיינו בבקשה בעמוד השני באמצע בתיקון לסעיף 3
פשוט מאוד,יש לי תהייה לגבי הסברה שמסתובבים ביננו אלפי נשאים
תגידו הם מתו ולא יודעים שזה מהקורונה, אז אחוז התמותה במדינה היה גבוה יותר מספרית, מה שלא שמעתי שזה קורה
מישהו יכול להסביר לי איך זה מסתדר עם האמירות של בנט שיש מצב שיש פה אלפים או מאות שהכפילו את עצמם לאלפים רק שלא גילו אותם
היום אמרתי למישהי לא שומרת תומ"צ שהב"ה ברגע יכול לעצור את זה והיא אמרה לי שלבנתיים מה שקורה זה רק ההיפך ובכל העולם זה רק הולך ומתגברגם בהקשר של חולים מאומתים -
לפי הסטטיסטיקות של הנגיף, גם אלו המקילות ביותר - כבר היו אמורים להיות פה מתים ל"ע.
אנחנו צריכים להכיר בכך שיש פה ניסים.
זה נכוןיש הרבה נשאים שהם לא יודעים שהם נשאים, בלי שום תסמינים, אבל הם מדבקים
זה הכוונה
הם לא שומרים על מרחק 2 מטר...
לכן הוא נהיה אדום...לחייך ליד תומך טרור מתועב? בושה.
אורחים?? כלומר, תיירים?? המדינה ממשיכה להכניס זרים?שר הביטחון נפתלי בנט:
סיימתי עכשיו לאשר תכניות למלונית בירושלים, השנייה שתיפתח. היא תוכל לקלוט את האורח-נשא-קורונה הראשון החל מ8:00 בבוקר ביום חמישי. המלונית הראשונה בתל אביב תיפתח ביום רביעי ב8:00. אנחנו מנסים להאיץ עוד יותר. האורחים יהיו תחת פיקוח רפואי, יוכלו לשהות יחד בין עצמם.
צפה בקובץ המצורף 621846
אמרתי לה שגם השואה נעצרה בא"י
בטוח?שמעתי ראיון עם ליצמן עכשיו, שלפי הנתונים בידיו כעת אחוזי התמותה הגבוהים ביותר הינם בגילאים 30 - 39, לא יאומן.
לתשומת לבכם!
ליצמן בטוחבטוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: