כבר נכתבלמשהו יש להביא לי מקור על טוקר?
100%NT
מאומת ???
אני לא מדברת עליו. אלא על מי שהיה אתו במגע בערב פרשת זכור. אם מישהו נדבק ממנו אז, מירב הסיכויים שהיה צריך כבר לפתח סימפטומים של חום ושיעול. אם עברו כשבועיים, ובן אדם שהיה עם ההוא במגע נשאר בריא, מירב הסיכויים שהוא לא נדבק ממנו.הוא פיתח ועוד איך! כבר בפורים הוא היה עם חום ושיעול... ומאז עד יום שני חיכה לבדיקה, הוא נפגש עם אלו שבאו מחו"ל הרבה קודם, ומי שהוא שהדביק אותו, הוא רק נישא קורונה ולא פיתח תסמיני מחלה [ככל הנראה].
זה נכון באמתיודע איזה בת?
למה מוחקים את ההודעות, זה מלחיץ מידי???NT
מאומת ???
דווח על חולה מאובחן שהתפלל בשבת בביהכנ"ס נחלת עקיבא שברחוב תכלת מרדכי בירושלים
אשתי אומרת: תשימי אותו באמבטיה, ריקה כמובן, תדליקי חימום שלא יהיה לו קר...בקשה קטנה! ברצינות!!
סיפור אישי
הבוקר הבן שלי הקטן בן שנתיים פתח את המשחת נעליים וצבע עם זה את עצמו ואת המצעים וחלק מהקירות בבית,
כמו כן הוא זרק מהחלון כל הבא ליד (פיג'מה, מוצץ, גרביים, ציצית ועוד כיד ה' הטובה עליו)
מישהו (גננת, מורה לגיל הרך) יודע מה עושים עם ילד בגיל הזה בבית??????????
אנחנו מתחילים להצמיח קרניים (קורונה )
תעסיקו אותו!!בקשה קטנה! ברצינות!!
סיפור אישי
הבוקר הבן שלי הקטן בן שנתיים פתח את המשחת נעליים וצבע עם זה את עצמו ואת המצעים וחלק מהקירות בבית,
כמו כן הוא זרק מהחלון כל הבא ליד (פיג'מה, מוצץ, גרביים, ציצית ועוד כיד ה' הטובה עליו)
מישהו (גננת, מורה לגיל הרך) יודע מה עושים עם ילד בגיל הזה בבית??????????
אנחנו מתחילים להצמיח קרניים (קורונה )
אם כברמישהו יודע אם בהפגנת כחולבן משתתף גם אחד מחולי הקורונה שבהשראת מנהיגו י.ל. הפר את ההוראות ?
לי לא ידועכנראה שהנגבי יצא שוב מהבידוד לצורך זה, לא?
לי לא ידוע אבל את יכול ליבדוק במפת קורנה הארצית באיזה יום ובאיזה שעה ובאיזה מקוםמישהו יודע אם בהפגנת כחולבן משתתף גם אחד מחולי הקורונה שבהשראת מנהיגו י.ל. הפר את ההוראות ?
המפה שמתעדכנת בערך כשאפשר לצאת מהבידוד שהיו אמורים להיכנס אליו.לי לא ידוע אבל את יכול ליבדוק במפת קורנה הארצית באיזה יום ובאיזה שעה ובאיזה מקום
שמעתי שנשיא איחוד הצלה אלי ביר בטיפול נמרץ
יש למישהו מקור?
ומה שמו לתפילה?
כבר נכתב שהוא בבידודנו תעדכנו טוקר בבידוד כן או לא דחוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: