קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
...
לא הצלחתי
ככה:
Screenshot_2020-03-19-06-20-22.jpeg

עמליה 098

משתמש מקצוען
עידכוני חדשות קורונה למייל-
לינק הרישום מעביר לדף נטפרי שעדין חושב איך לפתוח את האתר.
איך ניתן לקבל עידכונים למייל ?

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai

עמליה 098

משתמש מקצוען
גם בקישור ששלחתם מופנים להודעה בה נדרשים ללחוץ על הלינק המוביל לדף שלא נפתח בנטפרי.
חד גדיא.
תודה בכל אופן.
אולי יש אפשרות לשלוח להם מייל לא דרך הקישור. אם משהו יודע- אשמח

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
גם בקישור ששלחתם מופנים להודעה בה נדרשים ללחוץ על הלינק המוביל לדף שלא נפתח בנטפרי.
חד גדיא.
תודה בכל אופן.
אולי יש אפשרות לשלוח להם מייל לא דרך הקישור. אם משהו יודע- אשמח
את זה בדקת?
שירות עדכונים של 'מתמחים טופ'

הובא בתוך האשכול בהודעה זו:

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
כואב לקרוא על התגובות חלק תגובות
אם ר' חיים אומר לשלוח ילדים לחיידר מי ששומע לו שיישלח אבל הוא גם אמר לשמור על הכללים וצריך לשמוע לשתי הדברים בייחד ששניהם לדעתו פקו"נ.
אבל לבכות על חנויות שמקבלים קנסות - מי מסכים להרוג את סבא שלו בשביל בגד לחג ? (אתה רואה אנשים נדחפים בחוץ בשביל מה? בשביל שאולי לשכינה יהיה בגד לילדים לחג ולכם לא?)
באוטובוסים רוב מוחלט בב"ב לפי מה שאני עוכב האוטובוסים דלילים לחלוטין- ומתי קרה במדינה שהושבתו אוטובוסים חצי שבוע ,מספיק עם הדעות המוזרות שמה שקשור למדינה לא אכפת להם ורק מהחיידרים אכפת.

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
הגאב"ד למשפחתו: אני בקבוצת סיכון ומתפלל בבית
הגרש"א שטרן גאב"ד 'שערי הוראה' ורב מערב בני ברק הודיע כי אינו יוצא לתפילות במנין בגלל שהוא נמצא בקבוצת סיכון הודיע לנכדיו שלא יבואו לעשות פסח

מגיפת הקורונה המתפשטת: הפוסק הגאון רבי שמואל אליעזר שטרן גאב"ד 'שערי הוראה' ורב מערב בני ברק מראה דוגמא אישית ולא יוצא מביתו בעקבות התפשטות הנגיף, רבי שמואל אליעזר הורה לבני משפחתו שלא להגיע אליו הביתה ולא לעזור לעשות פסח אצלו בבית.

ל'בחדרי חרדים' נודע כי הגרש"א שטרן אמר לבני המשפחה כי מכיוון שהוא מעל גיל 70 ונמצא בקבוצת סיכון הוא מתפלל את התפילות ביחידות בביתו וכן הורה לרבים השואלים הנמצאים בקבוצת הסיכון.

ואכן מהבוקר לא יצא לתפילת שחרית בבית מדרשו 'מתיבתא' הסמוך לביתו, בנוסף הגרש"א אינו יוצא לבית ההוראה שבראשותו ועונה לשאלות אך ורק דרך הטלפון.

את תפילות השבת יעשה הגרש"א גם בביתו ללא מנין.

בחדרי חרדים

מקור: כל רגע

מבקשת מידע

משתמש מקצוען
בהתחלה, המספרים של חולי הקורונה באתרים לא כללו את הרשות,
אח"כ אמרו שהם כן כוללים.

עכשיו בכל העדכונים זה נראה אותו מספר בפער של כמה שעות,
מישהו יודע אם זה כולל הרשות או לא?

המרכזי

משתמש פעיל
עידכוני חדשות קורונה למייל-
לינק הרישום מעביר לדף נטפרי שעדין חושב איך לפתוח את האתר.
איך ניתן לקבל עידכונים למייל ?
יש מייל לשלוח אם לא מצליחים להתחבר

שתפו בכל הכח

בכדי לתת לנו כח להמשיך העבירו את בשורת הקבוצה לכלל חבריכם
בשביל להצטרף שלחו מייל ריק לכתובת coronaupdates2020+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אח"כ תקבלו מייל חזרה להצטרפות
כל מה שצריך לעשות הוא לענות למייל ואתם חברים בקבוצה
לצירוף ידני, שלחו בקשה לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

איציק הצדיק

משתמש מקצוען
דיווח: המוסד הביא 100 אלף בדיקות קורונה לישראל וצפוי להביא 4 מיליון נוספות...
מקור: jdn

היו דיבורים שהסיבה שמס' החולים לא עולה, זה בגלל שחסר להם מטושים לבדיקות, אז זה הסתדר ב"ה לפי הדיווח...

איציק הצדיק

משתמש מקצוען
הרבה חיפשו
היכן קונים מסיכות

במשנת יוסף, הוסיפו עכשיו במכירה לפסח

• חמישיית מסכות מגן לאף ולפה
    שלוש שכבות עם תקן
    20 ₪
למה הם לא מביאים במכירה אלכוג'ל, כפפות, מגבוני חיטוי משטחים, ספריי חיטוי. חבל...

אברום 613

משתמש פעיל
חבל על ההשקעה בקונספירציות.

מערכת הבריאות האיטלקית מתקדמת וטובה, וגם היא קרסה נוכח ההידבקות ההמונית.

במה אנחנו שונים מהם? יש לנו פחות קשישים פר מכונות הנשמה? לא.
הקשישים שלנו בריאים יותר? לא.
הבדל בינינו לאיטליה
שאנו כרם השם צבקות
עיינו ישעיה כ"ו לך עמי בא בחדריך שמדבר ממש על המצב ואח"כ ישעיה כ"ז ב-ג
- ציטוט המלב"ים:

אני ה'. אלה דברי ה' אל הכרם בשירתו. אני ה' נצרה את הכרם מכל פגע מבחוץ... וגם אשקנה בכל רגע, כדי שיגדל ... ולא לבד שאשקוד בל יתקלקל ענף או פרי, רק גם מחשש פן יפקד ויחסר עליה אחד מן העלים, ג''כ אצרנה יום ולילה, (והנמשל אני אצור אותם מאויבים מבחוץ, ואשקנה לרגעים בשפע נבואה והשגחת ה' שתתמיד עליהם, ולא לבד שישמור כהניהם וחכמיהם, רק אף ריקנים והמונים שביניהם ישמור כבבת עין בהשגחה פרטית) מלבי"ם באור הענין)

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
למה הם לא מביאים במכירה אלכוג'ל, כפפות, מגבוני חיטוי משטחים, ספריי חיטוי. חבל...
השאלה היא אם בכלל תהיה מכירה או לא. השאלה היא אם בכלל להזמין או לא.

כי השבוע האחראי אצלינו בשכונה הקפיד על עשר עשר. והוא טוען שאם יסגרו את כל החנויות לא יהיה עוד מכירות. וזה מעניין, כי לכאורא זה מכירה של מוצרי מזון. וזה אמור להישאר פתוח.

נ.ב. אני בכל אופן לא הולך להזמין. וגם אם יתנו לי בחינם (ויש לי זיכוי) אני לא הולך לאסוף מוצרים ולהסתובב שעה בין עשרות אנשים. הספיק לי שעה במכירה אתמול. נקווה שלא היה שם אף אחד עם הנגיף.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה