עם החולה ה-29 חיינו כך תקופה, עד שהתברר המקור.לפי מה שאני רואה שני החולים מבני ברק (מס' 324, מס' 294) נדבקו ממקור חשיפה לא ידוע.
המשמעות מפחידה!
עם החולה ה-29 חיינו כך תקופה, עד שהתברר המקור.לפי מה שאני רואה שני החולים מבני ברק (מס' 324, מס' 294) נדבקו ממקור חשיפה לא ידוע.
המשמעות מפחידה!
חסום בנטפריכל מילה מיותרת.צפה בקובץ המצורף 623387
לא בנטפרי שלי.חסום בנטפרי
מדובר על ביה"כ שנמסרים בו שיעורים למבוגרים9.3 : 18:00-19:00 בית הכנסת "ויז'ניץ ", רחוב תורת החיים 8, בני ברק.
היה לי חשש שבנטפרי יש פריבילגיות..לא בנטפרי שלי.
ברצינות. זה לא חסום.היה לי חשש שבנטפרי יש פריבילגיות..
מצוין. אז נמות ביחד ח"ו, העיקר שלא יאמרו לנו מה לעשות!!!כל מילה מיותרת.צפה בקובץ המצורף 623387
להלן עדכון מRDN שקיבלתי שבוע שעברצריך לדעת שאמריקה כבר מאשימים את החרדים ויש בזה לא מעט צדק, חסידויות שלמות שם זלזלו באופן גורף וגרמו להדבקה המונית, ולכן טרמפ חיג לכמה אדמורים והודע להם שאם הם לא סוגרים את המוסדות הוא יעשה את זה בכל הכח... והם שהבינו שהאיום רציני סגרו כעת מרצון את הכל כולל בתי כנסת כוללים ומקוואות...
אז בסוף הם גם עושים את הבידוד וגם גרמו למאות או אלפי הדבקות למה??? אם היו עושים את זה כמה ימים קודם הכל היה נראה אחרת, ממש חבל.
ועל הטעות הזו החסדויות חוזרות על עצמם בארץ.. לדוגמא למה סאטמר לא לומדים לקח מסאטמר באמריקה ???
די לאדישות, ההדבקה הזו זה ממש הפצת נשק ביולוגי נגד מבוגרים וחולים, עד מתי האדישות והאכזריות הזו?
עדיף לחיות ביחד. אבל כעת לחיות לא הולך עם יחד...מצוין. אז נמות ביחד ח"ו, העיקר שלא יאמרו לנו מה לעשות!!!
[סליחה על החריפות, אבל אני באמת לא מבין את הראש העקום של אלו שבמקום להמריץ את הציבור להפנים סוף סוף את המצב ולשמור על ההוראות עוד נותנים רוח גבית לפשע שהתרחש אתמול בבית שמש, ושאר כיו"ב].
ברור.עדיף לחיות ביחד. אבל כעת לחיות לא הולך עם יחד...
ואף אחד לא נתן רוח גבית לפשע וחוסר האחריות המשווע שראוי לכל גינוי והוקעה.
אבל האיפה ואיפה התמידית של התשקורת עדיין מעצבנת את מי שעדיין לא השלים עם זה.
כמו שכתוב שאם ישמרו ישראל שבת אחת מיד נגאליםאם ישמרו כל עם ישראל שתיי שבתות מיד הם נגאלים
*השבת הקרובה תהיה שבת ראשונה בהיסטוריה של מדינת ישראל*
אין תחבורה ציבורית!
אין רכבים!
אין עבודה!
אין מסעדות!
אין חנויות פתוחות!
אין ברים!
אין מועדונים!
אין קולנוע!
אין ים!
אין כדור רגל!
שבת טהורה שכל משפחה בישראל תשב בבית סביב שולחן השבת 3 סעודות ארוכות אף אחד לא ממהר לשום מקום כי אין לאן ללכת.
פעם ראשונה מקום המדינה יהודים שלא שמרו שבת כל החיים שלהם ירגישו פעם ראשונה את תענוג השבת ואת חווית השבת.
*אתם קולטים איך הקודש ברוך הוא שולט על כל העולם וירוס שבקושי רואים במיקרוסקופ השבית את כל העולם תרתי משמע גם השבית את החיים וגם משבית שבת*
*הכל מלמעלה העטלפים בסין הם היו השלוחים של הקדוש ברוך הוא להראות לנו את הכוח האין סופי שלו*
יאיר לפיד
אביגדור ליברמן
רון קובי
בני גנץ
ועוד אנטי חרדים
לא יודעים מאיפה זה נפל עליהם שבת הקדושה *שע"פ צו מדינה בית המשפט וכנסת ישראל יהיו חייבים לשמור את כל השבת* בצורה הכי טובה שיש לא יעזור לא בית משפט ולא בג"ץ כי גם הם חייבים לשמור את השבת הקדושה
*יהודי יקר תתבונן סביבך ותחשוב על זה איך קרא שכל המדינה חייבת לשבות שבת בצורה הכי חזקה שיש הכל מלמעלה מאת הקדוש ברוך הוא יתברך*
ונוטל את סמארטפוניהן ומחזיר את הכשרין שלהן שלא לפרסם את חטאיהן... "אמר רבי חנינה אחת לששים ולשבעים שנה הקדוש ברוך הוא מביא דבר בעולם ומכלה ממזיריהן ונוטל את הכשירין עמהן שלא לפרסם את חטאיהן. (ירושלי יבמות מט, ב)
כתוב אם אני לא טועה 'שתי שבתות'כמו שכתוב שאם ישמרו ישראל שבת אחת מיד נגאלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: