אפשר קישור לאתר הזה?
אפליקציה של איחוד הצלה track-virus
Track Virus APK download | APKPure.ai
האפליקציה החדשה Track-Virus שמעודכנת בשיתוף איחוד הצלה היא האפליקציה הגלובלית הראשונה
apkpure.ai
אפשר קישור לאתר הזה?
הוא כנראה מצא את הלכות קורונה בקוראן- מנהיגה הרוחני של איראן, האייתוללה חמינאי, הוציא שלשום פסק הלכה המחייב אזרחים להישמע להוראות השלטונות לרשויות הבריאות, ולהימנע מנסיעות מיותרות. מדובר בצעד נדיר של המנהיג העליון, ובפסק הלכה חריג בהיסטוריה של איראן.
רב שטיימן אמר פעם על יאיר לפיד יימח שמו והרב עובדיה אמר על יוסי שריד אחרי קריאת המגילה ואמירת ארור המן גם ארור יוסי שרידלמה מוגזם?
אין למדין הלכה מהמעשהרב שטיימן אמר פעם על יאיר לפיד יימח שמו והרב עובדיה אמר על יוסי שריד אחרי קריאת המגילה ואמירת ארור המן גם ארור יוסי שריד
זוהי החתונה שעליה כתבתי לעיל והיא התרחשה שבוע שעבר
באמת זה נכון שהיה שם חולה קורונה?שמח לשמוע שעצרו את כל מארגני החתונה אתמול!
ועוד אחד מהם חזר מחו"ל בשבועיים האחרונים!
דומני שהכותבת לא יודע שמודיעין ומודיעין עילית הן שתי ערים נפרדות לגמרי.אהרון רבינוביץ׳: התפרצות הקורונה במודיעין: מספר הנדבקים בעיר עלה הלילה ל-18. לפחות 14 מתוכם בשכונת אבני
דיווח: רבני העיר מודיעין עילית יורו על סגירת בתי הכנסת בכל העיר.
צריך לדעת שאמריקה כבר מאשימים את החרדים ויש בזה לא מעט צדק, חסידויות שלמות שם זלזלו באופן גורף וגרמו להדבקה המונית, ולכן טרמפ חיג לכמה אדמורים והודע להם שאם הם לא סוגרים את המוסדות הוא יעשה את זה בכל הכח... והם שהבינו שהאיום רציני סגרו כעת מרצון את הכל כולל בתי כנסת כוללים ומקוואות...הכי צודק בעולם אני גם לא מבינה מה הולך עם הציבור שלנו???
ועזבו את המדינה כל גדולי הדור גם יצאו בקריאה לשמור על ההוראות
בסוף יאשימו את החרדים
ולצערי הפעם זה עלול להיות בצדק
יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו הדבקה ומוות של אנשים?
קטונתי
ואני האחרונה שקל לה להסתגר בבית
תאמינו לי אני מתה לצאת
אבל לקחת אחריות שיקרה משהו בגללי?????????
בישראל היתה פעם מגפה?בישראל היה אי פעם שסגרו בתי כנסיות בשבת?
חמינאי מה לפידברור על לפיד.
אין למדין הלכה מהמעשהרב שטיימן אמר פעם על יאיר לפיד יימח שמו והרב עובדיה אמר על יוסי שריד אחרי קריאת המגילה ואמירת ארור המן גם ארור יוסי שריד
כן! החתונה נערכה באולם רישמי.לפני ההגבלות של מאה איש?
לא יודעת על מדוברפשוט טירוף
החנויות והרחובות בבני ברק הומות אדם
לידיעה, יש גדולי תורה שפסקו ''יתמו חוטאים'' ולא חטאים, ומה שהגמ' הביאה הפוךמזה, כתבו ע''ז: אין חכמה לאשה אלא בפלך.רב שטיימן אמר פעם על יאיר לפיד יימח שמו והרב עובדיה אמר על יוסי שריד אחרי קריאת המגילה ואמירת ארור המן גם ארור יוסי שריד
חסוםחולה קורונה מרמב"ש ג' מפרסם לתושבים את המקומות בהם שהה
יעקב כץ, תושב רמת בית שמש ג' שנדבק בנגיף הקורונה מפרסם הערב לתושבי השכונה את מסלול השהייה שלו בימים שחלפו מאז שנדבק ועד שנכנס לבידוד. בין המקומות: בתי הכנסת 'תפארת יעקב' ו'בית אביי'www.rbsn.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: