קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

שואב מים

משתמש רשום
- מנהיגה הרוחני של איראן, האייתוללה חמינאי, הוציא שלשום פסק הלכה המחייב אזרחים להישמע להוראות השלטונות לרשויות הבריאות, ולהימנע מנסיעות מיותרות. מדובר בצעד נדיר של המנהיג העליון, ובפסק הלכה חריג בהיסטוריה של איראן.
הוא כנראה מצא את הלכות קורונה בקוראן

פילפלית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
1584533892803.png

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
חדשות 12: משרד הבריאות בעזה: אין ברצועה אף מקרה של קורונה.

הם כבר בבידוד הרבה זמן

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אהרון רבינוביץ׳: ‏התפרצות הקורונה במודיעין: מספר הנדבקים בעיר עלה הלילה ל-18. לפחות 14 מתוכם בשכונת אבני

דיווח: רבני העיר מודיעין עילית יורו על סגירת בתי הכנסת בכל העיר.
דומני שהכותבת לא יודע שמודיעין ומודיעין עילית הן שתי ערים נפרדות לגמרי.
אבני החושן זה במודיעין, לא במודיעין עילית.

avi media

משתמש מקצוען
הכי צודק בעולם אני גם לא מבינה מה הולך עם הציבור שלנו???
ועזבו את המדינה כל גדולי הדור גם יצאו בקריאה לשמור על ההוראות
בסוף יאשימו את החרדים
ולצערי הפעם זה עלול להיות בצדק
יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו הדבקה ומוות של אנשים?
קטונתי
ואני האחרונה שקל לה להסתגר בבית
תאמינו לי אני מתה לצאת
אבל לקחת אחריות שיקרה משהו בגללי?????????
צריך לדעת שאמריקה כבר מאשימים את החרדים ויש בזה לא מעט צדק, חסידויות שלמות שם זלזלו באופן גורף וגרמו להדבקה המונית, ולכן טרמפ חיג לכמה אדמורים והודע להם שאם הם לא סוגרים את המוסדות הוא יעשה את זה בכל הכח... והם שהבינו שהאיום רציני סגרו כעת מרצון את הכל כולל בתי כנסת כוללים ומקוואות...
אז בסוף הם גם עושים את הבידוד וגם גרמו למאות או אלפי הדבקות למה??? אם היו עושים את זה כמה ימים קודם הכל היה נראה אחרת, ממש חבל.
ועל הטעות הזו החסדויות חוזרות על עצמם בארץ.. לדוגמא למה סאטמר לא לומדים לקח מסאטמר באמריקה ???
די לאדישות, ההדבקה הזו זה ממש הפצת נשק ביולוגי נגד מבוגרים וחולים, עד מתי האדישות והאכזריות הזו?
ולגבי מה שכולם נתלים כאן בגר"ח קנייבסקי, אני לא נכנס מה היה ומה לא היה כשהנכד שאל... אבל אני יכול להעיד שת"ח מוכר שאל את הגר"ח לגבי חתונה בבית וחשב שיתיר לו מאד כמו שכולם מפרסמים בשמו והוא אמר לו לעשות הכל כדי להשמע להוראות משרד הבריאות ואז בעז"ה לא יארע כל נזק בזכות המצוה...
זאת אומרת שהגר"ח מעולם לא אמר משהו נגד הוראות משרד הבריאות, להיפך הוא מחייב את כולם לציית להוראות, אלא שהוא מבקש למצוא פתרונות איך אפשר ללמוד בהתאם להוראות, זה הכל! והוא ודאי לא התיר חיידר עם כיתה של 30 ילדים או מניין של 50 איש או כולל של 80 אברכים, מעולם לא, זה שקר והתעייה! אמנם יש דברים ברשת שמסתובבים בשמו שהם כלל לא עדכניים ונאמרו בשלבים בהם גם משרד הבריאות התיר יותר מהיום (כן היה דבר כזה שהיה מותר 2000 זוכרים? זה היה ממש לא מזמן...)

נערך לאחרונה ב:

manu

משתמש פעיל
רב שטיימן אמר פעם על יאיר לפיד יימח שמו והרב עובדיה אמר על יוסי שריד אחרי קריאת המגילה ואמירת ארור המן גם ארור יוסי שריד
אין למדין הלכה מהמעשה

מתי אתה קובע שניתן ללמוד מהם ומתי לא
הם לא ידעו שנלמד מהם?

HLW מיתוג ועיצוב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
פשוט טירוף
החנויות והרחובות בבני ברק הומות אדם
לא יודעת על מדובר
אני הייתי שם אתמול וכמעט הכל סגור פה ושם רואים עוד בנ"א ממש לא הומה....

אף פעם לא מאוחר מדי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
רב שטיימן אמר פעם על יאיר לפיד יימח שמו והרב עובדיה אמר על יוסי שריד אחרי קריאת המגילה ואמירת ארור המן גם ארור יוסי שריד
לידיעה, יש גדולי תורה שפסקו ''יתמו חוטאים'' ולא חטאים, ומה שהגמ' הביאה הפוךמזה, כתבו ע''ז: אין חכמה לאשה אלא בפלך.

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים

י.פ

משתמש רשום
חסום

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה