יש לקו החרדי עדכונים כתובים?בהוראת מרן גאון ישראל הגר"ד לנדו הרב קובי רוזנשטיין מנכ"ל רשת 'דרכי יושר' הודיע לכלל רשת התתי"ם (מודיעין עילית, אחיסמך לוד, גבעת זאב, בית שמש) כי חמירא סכנתא מאיסורא, ומחר יסגרו כל המוסדות. בנוגע להתארגנות של לימוד בקבוצות של 10 תלמידים תבוא הודעה נפרדת. (הקו החרדי)
לכאורה דובר על החולה עצמה (שאובחנה עם כל המשפחה קודם שילדה).בכיכר השבת כתוב שהיא ילדה לפני כמה שעות.
אז לכאורה היא לא מבית ההחלמה.
לא?
יש לך וואטסאפ?יש לקו החרדי עדכונים כתובים?
תודה
צודק טעיתימדובר בארה''ב!
המצב בארץ יותר טוב (יחסית כמובן)
בארגון הבריאות העולמי קראתי מחקר שהיה מקרה בסין שעבר לעוברמעניין אם ידעו כבר להגיד אם הקורונה עובר לעובר רח"ל
בארץ הערכות שיגיעו ל15,000 בדיקות ביום!!!חשוב לדעת שבהרבה מדינות יש מחסור גדול של ערכות בדיקה לקורונה הרבה יותר מבישראל, ולכן במקומות אלו גם אדם שבא במגע עם חולה מאומת וסובל מחום ושיעול עדין לא נבדק ונשאר בביתו... כגון בליקואוד, ולכן א"א כלל להאמין למספרים שמפרסמים, כי הם כלל לא בודקים אפילו את מי שקרוב לוודאי נגוע, ובנתיים הנגיף ממשיך להתקדם הלאה, וד"ל
אגב זה מעניין אותי (מסקרנות) אם יש מישהו עובד במעבדה, שיוכל להסביר לפשוטי העם למה בדיקת נגיף הקורונה מצריכה "ערכות בדיקה" מיוחדות מאשר נגיפים שונים שנבדקים במעבדות בקופ"ח יום יום.חשוב לדעת שבהרבה מדינות יש מחסור גדול של ערכות בדיקה לקורונה הרבה יותר מבישראל, ולכן במקומות אלו גם אדם שבא במגע עם חולה מאומת וסובל מחום ושיעול עדין לא נבדק ונשאר בביתו... כגון בליקואוד, ולכן א"א כלל להאמין למספרים שמפרסמים, כי הם כלל לא בודקים אפילו את מי שקרוב לוודאי נגוע, ובנתיים הנגיף ממשיך להתקדם הלאה, וד"ל
יש לקו החרדי עדכונים כתובים?
תודה
זה לעידכונים מידיים,יש לך וואטסאפ?
הנה ככה מתחילים.תחשבו שיש בקושי 220 חולים מאומתים
זה כבר סתם פייק, בלי ניוזהנה ככה מתחילים.
באשכול הסמוך כבר אשדרג את זה לקרוב ל 300.
אני לא עובד במעבדה, אבל כפי שידוע לי בד"כ בודקים רק חיידקים לא וירוסים שהם קטנים בהרבה.אגב זה מעניין אותי (מסקרנות) אם יש מישהו עובד במעבדה, שיוכל להסביר לפשוטי העם למה בדיקת נגיף הקורונה מצריכה "ערכות בדיקה" מיוחדות מאשר נגיפים שונים שנבדקים במעבדות בקופ"ח יום יום.
וכן מה העלויות של ערכה כזו, ולמה יש בה מחסור.
תודה
צפוי להגיע ציוד מחו''ל ביום שלישי כך שמעתי בראיון עם מנכ''ל מד''א אלי ביןהשאלה הגדולה מתי זה יקרה
יש אשכול מיוחד על חתונות בצל הקורונהחברה שלחה לי:
בנות,
אמא שלי היא שוזרת פרחים
ועכשיו לאור המצב שכלות מתחתנות בבתים וכל אלו
היא עושה סידורי פרחים בהתנדבות,
לכסאות כלה, זרים ליד וכל זה
(צריך לשלם רק את עלות הפרחים)
תפיצו כמה שיותר
זה מה שנקרא לשמח חתן וכלה..
אם אנחנו לא יכולים לעשות את זה בריקודים..
נעשה מה שכן אפשר!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה המייל שלה
תפיצו הלאה
למישהו יש מתכון לחרוסת טובה?תשמעו בקצב הזה קרב היום שיוכרז על הסגר
נשמע חמוד, עדיף בצלזיוס גבוה יותר 80 -90האם זה נכון שכל עוד הקורונה בגרון אפשר למגר אותה ע"י שתיה חמה של 30 מעלות ומעלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: