קורונה קורונה 5

• פותח הנושא ADHD
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

מאיר בר דיין

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בהוראת מרן גאון ישראל הגר"ד לנדו הרב קובי רוזנשטיין מנכ"ל רשת 'דרכי יושר' הודיע לכלל רשת התתי"ם (מודיעין עילית, אחיסמך לוד, גבעת זאב, בית שמש) כי חמירא סכנתא מאיסורא, ומחר יסגרו כל המוסדות. בנוגע להתארגנות של לימוד בקבוצות של 10 תלמידים תבוא הודעה נפרדת. (הקו החרדי)
יש לקו החרדי עדכונים כתובים?
תודה

avi media

משתמש מקצוען
חשוב לדעת שבהרבה מדינות יש מחסור גדול של ערכות בדיקה לקורונה הרבה יותר מבישראל, ולכן במקומות אלו גם אדם שבא במגע עם חולה מאומת וסובל מחום ושיעול עדין לא נבדק ונשאר בביתו... כגון בליקואוד, ולכן א"א כלל להאמין למספרים שמפרסמים, כי הם כלל לא בודקים אפילו את מי שקרוב לוודאי נגוע, ובנתיים הנגיף ממשיך להתקדם הלאה, וד"ל

נוד ניקית

משתמש מקצוען
מעניין אם ידעו כבר להגיד אם הקורונה עובר לעובר רח"ל
בארגון הבריאות העולמי קראתי מחקר שהיה מקרה בסין שעבר לעובר
עוד דווח שם באופן מפתיע שנשים בהריון עברו את המחלה בצורה קלה יותר מאחרים, למרות שכידוע המערכת החיסונית חלשה יותר בתקופה זו.
יש עדין הרבה ערפל סביב המחלה הזו. למשל יש ויכוח גדול האם ילדים נדבקים באותו שיעור כמו מבוגרים, על פניו מהנתונים בסין נראה שהם נדבקים הרבה פחות (כך שלסגור חנויות יותר חשוב מלסגור בתי ספר)

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
חשוב לדעת שבהרבה מדינות יש מחסור גדול של ערכות בדיקה לקורונה הרבה יותר מבישראל, ולכן במקומות אלו גם אדם שבא במגע עם חולה מאומת וסובל מחום ושיעול עדין לא נבדק ונשאר בביתו... כגון בליקואוד, ולכן א"א כלל להאמין למספרים שמפרסמים, כי הם כלל לא בודקים אפילו את מי שקרוב לוודאי נגוע, ובנתיים הנגיף ממשיך להתקדם הלאה, וד"ל
בארץ הערכות שיגיעו ל15,000 בדיקות ביום!!!
זה המון!
תחשבו שיש בקושי 220 חולים מאומתים מה שאומר שיהיה אפשר לדגום את כולם בלי לפספס אף חולה או נשא.
נכון להיום יש אפשרות לבדוק רק 2,000.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אגב זה מעניין אותי (מסקרנות) אם יש מישהו עובד במעבדה, שיוכל להסביר לפשוטי העם למה בדיקת נגיף הקורונה מצריכה "ערכות בדיקה" מיוחדות מאשר נגיפים שונים שנבדקים במעבדות בקופ"ח יום יום.
וכן מה העלויות של ערכה כזו, ולמה יש בה מחסור.
תודה

תקוע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

avi media

משתמש מקצוען
אגב זה מעניין אותי (מסקרנות) אם יש מישהו עובד במעבדה, שיוכל להסביר לפשוטי העם למה בדיקת נגיף הקורונה מצריכה "ערכות בדיקה" מיוחדות מאשר נגיפים שונים שנבדקים במעבדות בקופ"ח יום יום.
וכן מה העלויות של ערכה כזו, ולמה יש בה מחסור.
תודה
אני לא עובד במעבדה, אבל כפי שידוע לי בד"כ בודקים רק חיידקים לא וירוסים שהם קטנים בהרבה.

פוזה גרף

משתמש מקצוען
חברה שלחה לי:
בנות,
אמא שלי היא שוזרת פרחים
ועכשיו לאור המצב שכלות מתחתנות בבתים וכל אלו
היא עושה סידורי פרחים בהתנדבות,
לכסאות כלה, זרים ליד וכל זה
(צריך לשלם רק את עלות הפרחים)
תפיצו כמה שיותר
זה מה שנקרא לשמח חתן וכלה..
אם אנחנו לא יכולים לעשות את זה בריקודים..
נעשה מה שכן אפשר!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה המייל שלה
תפיצו הלאה
יש אשכול מיוחד על חתונות בצל הקורונה

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
בשורה טובה:
משרד הבריאות: ממחר תתאפשר הטבילה במקוואות

בשורה חשובה: הושג סיכום בין משרד הבריאות למשרד לשירותי דת לאפשרות טבילה במקווה לגברים. לפי הסיכום תתאפשר טבילה במקוואות ממחר (שני) בבוקר בתנאים אלו בלבד: שהות עד 10 איש במתחם המקווה באותו זמן במרחק לפחות 2 מטר בין אחד לשני; רק טובל אחד בבור בכל פעם; כמות כלור במים על פי תקן משרד הבריאות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה