קורונה קורונה 4

מצב
הנושא נעול.

מ.ב.

משתמש מקצוען
העדה החרדית בירושלים בהודעה לציבור: כל גני הילדים מושבתים עד להודעה חדשה. כל בתי הספר לבנות מושבתים. בתת”ים ובישיבות התלמידים יפוצלו, לא יתפללו יחד, לא ישהו יחד בחדרי האוכל ולא בהפסקות. לא יהיו לימודי חול. יש להוסיף בתפילה ובתחנונים להקב”ה שיבטל הגזירה הקשה ללא פגע ח”ו.

מבט נוסף

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לכל מי שחושב שכל ההחלטות הם מקצועיות ועניניות.
אולי תסבירו מה השתנה מיום חמישי למוצאי שבת? זה היה ברור שיהיו עוד כמה עשרות נדבקים בכל יום. הרי יש לנו טור גיאומטרי...
יש פה תוכנית ברורה ומסודרת. להבהיל את הציבור, ליצור לחץ בפוליטיקה שאוטוטו סוף העולם, ועל הדרך לדחות את המשפט בכמה חודשים.
עצוב לי להשאר בבית עם הילדים רק בשביל שאדם אחד ינצל מהעמדה לדין.
אשמח לשמוע הסבר אחר לשינויים החדים תוך 48 שעות. וד"ל.

פזמון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לא רצו להשבית את פורים
מזג האויר הקריר שהוא מצע טוב לחיידק
מה שקורה בעולם.
ודאי החלטות ענייניות!!!

שלא נדע מצרות מה היה קורה אם לא היו את ההגבלות.
ראי ערך קרית יערים

בובתי

משתמש מקצוען
אולי תסבירו מה השתנה מיום חמישי למוצאי שבת? זה היה ברור שיהיו עוד כמה עשרות נדבקים בכל יום. הרי יש לנו טור גיאומטרי...
יש פה תוכנית ברורה ומסודרת. להבהיל את הציבור, ליצור לחץ בפוליטיקה שאוטוטו סוף העולם, ועל הדרך לדחות את המשפט בכמה חודשים.
זה בהדרגה כדי "לא להבהיל את הציבור"
וכמו שאמרו לכל מנהיגי העולם יש משפט?

עוקר הרים

משתמש מקצוען
אדרבה, יתכן שמלכתחילה הוחלט על צעדים דרסטיים אלא כדי למנוע פאניקה מיותרת עשו זאת בהדרגה.

מ.ב.

משתמש מקצוען
העדה החרדית בירושלים בהודעה לציבור: כל גני הילדים מושבתים עד להודעה חדשה. כל בתי הספר לבנות מושבתים. בתת”ים ובישיבות התלמידים יפוצלו, לא יתפללו יחד, לא ישהו יחד בחדרי האוכל ולא בהפסקות. לא יהיו לימודי חול. יש להוסיף בתפילה ובתחנונים להקב”ה שיבטל הגזירה הקשה ללא פגע ח”ו.
0_img-20200315-wa0370.jpg

sheen

משתמש מקצוען
אולי פשוט תפתחו אשכול נפרד לדעות קונספירטיביות?

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הרב שלום בער ליפסקר, מייסד והרב של בית הכנסת בסרפייד, פלורידה, אובחן בנשא נגיף הקורונה ושלח את המכתב הבא לקהילה שלו:

"אני מצטער מאוד לשתף אתכם שאובחנתי כנושא וירוס קורונה באוניברסיטת מיאמי לאחר השבת, התסמין היחיד שלי הוא חום תודה לאלוקים. אני בבידוד ביתי בארבעת הימים האחרונים. תודה לאלוקים הרופאים הם אופטימיים ביותר וחיוביים שזה יעבור" כותב הרב.

"גורמים ממשלתיים יספקו מידע לקהילה שלנו בקרוב" הוסיף הרב, "אנא צייתו להוראות החשובות שלהם. לעת עתה, מי שהיה איתי בקשר במהלך שבעת הימים האחרונים, אנא הישאר בבית וצור קשר עם אנשי רפואה כדי ליידע אותם כי ייתכן שנחשפת לנגיף הקורונה, אני אשאר בהסגר עצמי עד שאהיה בריא לגמרי"

"כדי להבטיח את שלומם של באי בית הכנסת, נחטא במהירות את הבניין כולו הלילה 15 במרץ 2020."

"האמצעים שננקטו הם חיטוי מקומות מחיידקים ווירוסים וניקוי מערכות מיזוג האוויר, בנוסף, בית הכנסת יוודא שיש חיטוי יומי שוטף."

"לאחר התייעצות עם אוניברסיטת מיאמי, הרשויות הממלכתיות והפדרליות והצוות הרפואי של בית הכנסת, כל האירועים, המניינים והשיעורים לא יתקיימו עד להודעה חדשה".

"אני מקווה ומתפלל שכולכם בריאים ולא תידבקו, אך זהו וירוס מדבק מאוד. השם צריך להמשיך להשגיח עלינו ואלוקים יברך אתכם ואת משפחתכם וישמור עליכם היטב ובטוח. אני אעדכן אתכם על כל התקדמות שעשויה להיות רלוונטית שיהיה שבוע טוב ובריא מאוד".

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכון מאוד
שמעתי שב48 השעות האחרונות נפתחו משפטים גם לרה'''מ איטליה ולרוב ראשי המדינות באירופה ובעולם, יהיה מעניין לעקוב אם התרגיל המשותף לכל ראשי המדינות יצליח להם. וד''ל.

Y.V. אדריכלות

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה