א''א לדעת, מאמין שכן תהיה אכיפה, במשרד הבריאות לקחו את זה הרבה יותר רציני ממה שחשבנויש אכיפה?
א''א לדעת, מאמין שכן תהיה אכיפה, במשרד הבריאות לקחו את זה הרבה יותר רציני ממה שחשבנויש אכיפה?
גם ראש הממשלה מבין שהציבור החרדי ממושמע אך ורק לרבותיהם, והוא אמר שהוא יפגש עם רבנים היום.בעקרון זו עבירה על החוק, מעניין באמת איך התתי''ם יסתדרו עם זה
בעיקרון אפשר ע"פ חוק לעצור את מי שלא יפעל לפי החוק אבל הם מבינים שזה לא ריאלי.גם ראש הממשלה מבין שהציבור החרדי ממושמע אך ורק לרבותיהם, והוא אמר שהוא יפגש עם רבנים היום.
אין להם בדיוק מה לעשות מול אלפי חיידרים וישיבות שאינם שומרים על כללי משרד הבריאות.
שינו את שעת תחילת תוקף ההנחיות ל 12? זה היה אמור להתחיל הבוקר ב 7,לא?עד 12 זו ודאי לא נקראת עבירה על החוק, לא?
אל לחץ, מה זה משנה כבר, החוק כאן זה הכי פחות מפחיד, ולגבי נושא הבריאותי, כל הנוטל עצה מן הזקנים אינו נכשלמישהו יכול להסביר לי מה הולך להיות עם התלמודי תורה
יבואו שוטרים ויחזירו אותם לבתים?
רק אותי זה מבלבל שלימודים כרגיל?
אין סיכוייש לי טיפת חלב בבוקר, ולא עונים, נראה לכם שמחסנים כרגיל?
מקור?המספרים עולים: משרד הבריאות מעדכן כי 200 חולים אובחנו בקורונה מהם 2 במצב קשה ו11 במצב בינוני.
משרד הבריאות...מקור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: