קורונה קורונה 3

מצב
הנושא נעול.

שיר השירות

משתמש מקצוען
בעקרון זו עבירה על החוק, מעניין באמת איך התתי''ם יסתדרו עם זה
גם ראש הממשלה מבין שהציבור החרדי ממושמע אך ורק לרבותיהם, והוא אמר שהוא יפגש עם רבנים היום.
אין להם בדיוק מה לעשות מול אלפי חיידרים וישיבות שאינם שומרים על כללי משרד הבריאות.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
גם ראש הממשלה מבין שהציבור החרדי ממושמע אך ורק לרבותיהם, והוא אמר שהוא יפגש עם רבנים היום.
אין להם בדיוק מה לעשות מול אלפי חיידרים וישיבות שאינם שומרים על כללי משרד הבריאות.
בעיקרון אפשר ע"פ חוק לעצור את מי שלא יפעל לפי החוק אבל הם מבינים שזה לא ריאלי.

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
עד 12 זו ודאי לא נקראת עבירה על החוק, לא?

שירהפ

משתמש מקצוען
איפה אפשר לראות את פרטי החולים הכי מעודכנים,
יותר מהאתר של משרד הבריאות?

DESIGNIK

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מישהו יכול להסביר לי מה הולך להיות עם התלמודי תורה
יבואו שוטרים ויחזירו אותם לבתים?
רק אותי זה מבלבל שלימודים כרגיל?

גלידה

משתמש מקצוען
יש לי טיפת חלב בבוקר, ולא עונים, נראה לכם שמחסנים כרגיל?

דולפין .

משתמש פעיל
מישהו יכול להסביר לי מה הולך להיות עם התלמודי תורה
יבואו שוטרים ויחזירו אותם לבתים?
רק אותי זה מבלבל שלימודים כרגיל?
אל לחץ, מה זה משנה כבר, החוק כאן זה הכי פחות מפחיד, ולגבי נושא הבריאותי, כל הנוטל עצה מן הזקנים אינו נכשל

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
הגבלות לגבי התקהלויות

התקהלויות ואירועים
  • חל איסור כל התכנסויות מעל 10 אנשים.
בתי מסחר, בילוי ומקומות נוספים ייסגרו
החל מתאריך 15.03.20
  • קניונים (למעט מרכולים ובתי מרקחת, מקומות שמוכרים מזון שלא לצריכה במקום).
  • דיסקוטקים, ברים, פאבים ובתי אוכל ובכלל זה בתי אוכל בבתי מלון (למעט הפעלת בתי אוכל שיספקו מזון שלא לצריכה במקום).
  • אולמות אירועים.
  • חדרי כושר ובריכות שחיה, פארקי מים, גן חיות, ספארי, פינות חי.
  • מקוואות (גברים), בית מרחץ.
  • בתי קולנוע, תיאטרון ומוסדות תרבות אחרים.
  • מתקני שעשועים ולונה פארק.
  • עסקים לטיפול לא רפואי בגוף האדם.
  • מקומות לעריכת מופעים וירידים.
  • כלי שיט ציבורי.
  • רכבל.
  • אתרי מורשת.
  • תפילה וטקסים דתיים ייערכו בקבוצות של עד 10 אנשים כל אחת, תוך שמירת מרחק של 2 מטרים בן אדם לאדם ולא יותר מ-2 קבוצות בו זמנית.
בתי חולים ומוסדות
  • חל איסור ביקורים במסגרות רווחה, סיעוד או בריאות, המשמשים כבתים לחיים עבור תושביהם למעט מלווה אחד לכל היותר, רצוי מלווה קבוע.
  • אנשים עם סימפטומים אינם רשאים ללוות חולים או לבקר במוסדות לאוכלוסייה הקשישה.
  • לצוותי בריאות המטפלים בחולים ניתן להתכנס רק למטרות עבודה ובקבוצות שלא יעלו על 10 אנשים.
קשישים וחולים
  • מומלץ לבני 60 ומעלה ולבעלי מחלות רקע כרוניות כגון מחלות לב, סכרת, יתר לחץ דם, מחלות נשימתיות או דיכוי חיסוני, להימנע מהתקהלויות וממגע עם אנשים ששבו מכל יעד בחו״ל או בעלי תסמינים או אנשים החשודים כחולים, תוך שמירה על שגרת החיים.
מקומות עבודה
  • מקומות עבודה ייערכו להמשך העברת עבודה מהבית ללא התקהלויות כלל. לעת הזאת הם יוכלו להמשיך לעבוד כל עוד הם מקפידים על קיום מרחק של שני מטרים לפחות בין העובדים בכל המקומות והמתארים בהם העובדים נמצאים.
  • יש להימנע מנסיעה של יותר מ-2 ברכב.
  • איסור מוחלט על הגעת חולים למקום העבודה.
מוסדות חינוך
  • משרד הבריאות ידון עם המועצה להשכלה גבוהה על פתיחת הסמסטר באמצעות למידה מרחוק ולא בלמידה פרונטלית.
  • החל מתאריך 15.03.2020 כל מוסדות החינוך יפסיקו לפעול, ללא קשר למספר הילדים במסגרת. בכלל זה ייסגרו גם מסגרות החינוך המיוחד, הפנימיות, מעונות היום, המשפחתונים, מחנות הנוער, הקייטנות והצהרונים.
תחבורה ציבורית
  • משרד הבריאות ממליץ להימנע ככל הניתן משימוש בתחבורה ציבורית.
כנסים
  • חל איסור גורף על קיום כנסים בינלאומיים בישראל.
אתר משרד הבריאות.

חני ש.

משתמש צעיר
אי עכשיו שולחת את הילדים לחיידר (ליטאי בב"ב) זה נראה לכם בסדר ? לא ישלחו אותם חזרה ?

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
גם אני שלחתי

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה