כעת ביטלו את בחינות הבגרות מועד אביבההכנה לבגרויות ממשיכה, בחינות הבגרות מתקיימות.
יש מידע?????מה לגבי טיסות מחר בלילה??
מכיתה ב ומעלהשר התורה הורה: הלימודים במוסדות החינוך הליטאיים ימשיכו כרגיל | JDN - חדשות
מרן הגר"ח קנייבסקי החליט כי ילדי החיידרים ובחורי הישיבות הקטנות והגדולות הנשמעים להוראותיו ימשיכו בסדרי הלימודים כרגיל, אך יש לנהוג בשימת לב יתירה להימנע ממגע ומשאר הוראות משרד הבריאות בכדי למנוע את התפשטות נגיף הקורונהwww.jdn.co.il
מי אמר?מכיתה ב ומעלה
כפי שאני הבנתי:ר' גרשון אדלשטיין שאל את השואלים האם כבר סגרו את מחנות הצבא, משנענה בשלילה - שאל "אז מה ההבדל בין הצבא לבין התתי"ם והישיבות"?
נכון לעכשיו - ממשיכים לימודים
חזק ביותר
חלילה לי מלזרוע שאננות, ההפך. אם לא שמתם לב, מישהו פרסם לפני את הטבלה תחת הכותרת 'קצת פרופורציה'. אני רק העתקתי את הודעתו ושיניתי את הכותרת ל'קצת דמגוגיה'. יחי ההבדל.שימו לב, מדברים על מספרים לשנה
ובעולם מדובר על מספרים דומים של מקרי מוות בתוך שבועות/חודשים
לא מבינה את כל אלו שמנסים לזרוע שאננות...אין לי ביטוי אחר. סליחה.
הייתי עכשיו בהום סנטר ב"ב והם אמרו שמחר הם פתוחים כרגיללפחות הייתי מספיקה לקנות קצת צבע בטמבור לתעסוקהה
למעלה ציטטו בשם משרד הדתות שהמקוואות בסדר ותחת פיקוחבטוח?????
כןמישהו יודע אם עכשיו החליטו לבטל גם את החינוך מיוחד ?
מישהו יודע אם עכשיו החליטו לבטל גם את החינוך מיוחד ?
לא,ביום שישי אמרו שלא סוגרים עדייןהחליטו כבר מזמן.
הרבה מים עברו בירדן מיום שישי...לא,ביום שישי אמרו שלא סוגרים עדיין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: