או שכולם ייראו כמו נזיריםאז אולי פתאום כולם יראו כמו חסידים....
תספורת 00 על כל הראש...
לחפש מבוגר בסביבה עם ידיים טובות.כיצד מסתפרים לקראת פסח?
יש סַפַּר שמקבל בימים אלו? (בבני ברק)
הלייק על זהרק לשים לב לדיני הקפת הראש.
עדיף למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>יש הדרכה איך לספר בבית..
דיסק תספורות בנים
שלום לך!! הפעם דווקא הבנים במרכז, ולא תסרוקות לבנות… אז ככה: מכירה את הילדים בגינה שרואים שאמא סיפרה אותם לבדה? חברה שלי נתקעה פעם עם ארוע משפחתי, כשהבן שלה היה מגודל שיער במיוחד. בהחלטה של רגע היא החליטה שהיא תספר אותו בעצמה כי אין לה פניות ללכת לספר בשכונה. זה היה צעד קצת נועז, כי …tisroket.com
עם כל הערכה לרב אבוטבול, אבל מה עובר עלינו המגזר החרדי, "משיגים" לנו היתרים?!דרישה: החריגו את המספרות לקראת חג הפסח - כל רגע
חבר הכנסת משה אבוטבול פנה לשר הכלכלה בדרישה להחריג מחוק הקורונה את ענף הספרות לקראת חג הפסח, בגלל הצורך החיוני של שומרי המצוות להסתפר לפני פסח וימי העומרkore.co.il
בהומור, אולי הוא פשוט לא מפרגן לח"כ ליברמן להיות המסופר היחיד במדינה...עם כל הערכה לרב אבוטבול, אבל מה עובר עלינו המגזר החרדי, "משיגים" לנו היתרים?!
זה סכנת חיים, בשביל מה?!
או שמסתפרים בבית, או שלא מסתפרים.כיצד מסתפרים לקראת פסח?
יש סַפַּר שמקבל בימים אלו? (בבני ברק)
אם יש מכונה, תמיד אפשר לשים מס' 3 או 4.אז אולי פתאום כולם יראו כמו חסידים....
תספורת 00 על כל הראש...
אצלנו מקובל, שבירושלים לא קיבלו את צוואת רבי יהודה החסיד לענין ערב שבת.השנה אפשר להסתפר בר"ח אייר,
מאחר שהוא יוצא ביום שישי ושבת,
וכיון שיום שישי זה גם ערב שבת וגם ערב ר"ח מותר להסתפר בו (משנה ברורה)
אמנם מי שנוהג ע"פ צוואת רבי יהודה החסיד שלא להסתפר בר"ח, לא יכול.
אם זה יעזור למישהו שנעלה סירטון של תספורת לילד, תעדכנו ובע"ה נצלם
למרות שאני מאמינה שביוטיוב יש כאלה סירטונים (אין לי איך לבדוק)
תסתכל במראה.כל הסרטונים מסבירים איך לספר אחרים, את זה אני יודע טוב.
אבל איך אני מספר את עצמי? יש לכם טיפים או סרטונים בעניין?
זה לא כזה פשוט בכלל לא, במיוחד אם רוצים שהפס יצא ישר ושישאר משהו לפוני..תסתכל במראה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: