שההורים לא יחפתחו ציפיות שחוזריםברור, וזאת כוונתי
שהמורות לא יפתחו ציפיות שלא יחזרו
זה פשוט דרך לסחוט עוד קצת כסף מהמדינה
ותו לא!!!!
שההורים לא יחפתחו ציפיות שחוזריםברור, וזאת כוונתי
שהמורות לא יפתחו ציפיות שלא יחזרו
זה פשוט דרך לסחוט עוד קצת כסף מהמדינה
ותו לא!!!!
אני מורה בחינו"עשההורים לא יחפתחו ציפיות שחוזרים
סורי שאני חופר שוב ושוב
ממש מבקש - מי יכול לברר לי את התנאים לאלו ששוהים שם
תודה רבה מראש
מעניין,יש מקום להסתובב- שמעתי ממשפחה ששם
אבל מצב האוכל על הפנים
סמוך לפסח היה טוב
כעת מתלוננים שאין מה לאכול שם
שמעתי ממשפחה הנמצאת שם
עדיין רלוונטי, כל מי שיודע פרטים נוספים אשמח לקבל.מעניין,
אני שמעתי גם ממשפחה שנמצאת שם שהכל מעולה!
ואנשים לא רוצים להיבדק כדי לא לחזור לבית...
משפחה קרובה שלנו גם שם ושלחו תמונות כאילו הם בחו"ל...
עושה רושם שהם נהנים.
לגבי אוכל - לא ראיתי בתמונות אוכל.........
אם זה רלוונטי אני אשאל אותם.
(אם זה עדיין רלוונטי אתם יכולים לכתוב לי בפרטי כדי שאזכור מחר בשעה הגיונית)
הם פועלים בהנחה שממילא כולם נדבקו / בבידודמה זה?
הם לא שמעו שם שבניו יורק יש אלפי הרוגים,
מה זה?????
חבל שלא למדו מפה , מהלוייה של הרב בקשי דורון זצ"ל .
כנראה בהנחה שכולם מתים בסוף?!הם פועלים בהנחה שממילא כולם נדבקו / בבידוד
באמת מוזרב"ב בראש אחרי ירושלים ?!
ראש עיריית ניו יורק פיזר את הלוויית האדמו"ר
לאחר שהלווייתו של האדמו"ר מתולעת יעקב התקיימה בצפיפות אוכלוסין ובניגוד לתקנות - ראש עיריית ניו יורק הגיע פיזית למקום ופיזר את הלוויית האדמו"ר בסיוע כוחות משטרתיים
חדשות בעולם29.4.2020 | 07:45
הלוויית האדמו"ר מתולעת יעקב צילום: מתוך הסרטון
ראש עיריית ניו יורק ביל דה בלאזיו הגיע אמש (שלישי) בליווי כוחות משטרה לפזר את הלווייתו של האדמו"ר מתולעת יעקב, שנפטר לאחר שנדבק בנגיף הקורונה.
מזכירת ראש העיר צייצה בחשבון הטוויטר שלה, "אני מזדהה עם הרצון להתאבל על אלו שנפטרו, אבל זה פסול לחלוטין. ראש העיר נמצא במקום והמשטרה מפזרת את ההלוויה".
כזכור, אתמול (שלישי) נפטר האדמו"ר מתולעת יעקב, הגאון הצדיק רבי חיים מערץ זצ"ל. האדמו"ר הסתלק לבית עולמו לאחר שנדבק בנגיף הקורונה והוא בן 75.
בחודש האחרון הדרדר מצבו והוא אושפז בבית החולים במצב קשה מאוד. רבים העתירו בתפילה לרפואתו השלמה, אך נגזרה הגזרה והוא השיב את נשמתו ליוצרה.
כאמור, אתמול התקיימה הלוויתו בוויליאמסבורג, ארגון 'השומרים' של וויליאמסבורג ניסו לסדר את ההלוויה כמיטב יכולתם לפני שהחלה וחילקו מסכות לכולם. אך שמירת המרחק התרופפה מהר מאד, וההלוויה הפכה להתכנסות בניגוד להוראות של ראש העיר. האחרון הגיע למקום כדי לפזר את ההלוויה, יחד עם עשרות שוטרים שפיזרו את המלווים שהצטופפו.
ראש העיר כתב בחשבון הטוויטר שלו. "משהו בלתי מתקבל על הדעת קרה הלילה בוויליאמסבורג, לוויה גדולה שהתקיימה באמצע המגיפה הזו. כששמעתי הלכתי לשם בעצמי כדי להבטיח שהקהל יתפזר". לדבריו, "לא נהיה סבלניים עם מה שראיתי, כל עוד אנו נלחמים בווירוס הקורונה".
עוד כתב ראש העיר, "המסר שלי לקהילה היהודית ולכל הקהילות הוא פשוט מאד, זמן האזהרות חלף. הנחיתי את המשטרה להמשיך לנקוט יד קשה ולעצור את המתאספים בקבוצות גדולות. מדובר על עצירת המחלה הזאת והצלת חיים".
"נפטרו לנו כל כך הרבה בחודשיים האחרונים, אני מבין את האינסטינקט להתכנס כדי להתאבל. אבל התכנסויות גדולות רק יובילו לעוד מקרי מוות, יותר משפחות יהיו באבל. לא נאפשר זאת. הוריתי למשטרה להיות עם תקן אחד לכל העיר הזו ללא יוצא מן הכלל, אפס סובלנות".
יצוין כי בארצות הברית נפטרו מעל 1,500 יהודים מתוך כ-55,000 מתים כתוצאה מנגיף הקורונה, אך נראה שהדבר לא עושה רושם על אנשים בוויליאמסבורג, ואתמול כלי תקשורת מקומיים פרסמו בהבלטה כי קיום הלוויה הינו שערורייה, מה שוודאי יעלה את מפלס האנטישמיות ברשתות החברתיות ואולי גם יביא לתקיפות נגד יהודים חרדים ברחובות ניו יורק.
בחדרי חרדים
כל רגע
מה זה?
הם לא שמעו שם שבניו יורק יש אלפי הרוגים,
מה זה?????
חבל שלא למדו מפה , מהלוייה של הרב בקשי דורון זצ"ל .
הם פועלים בהנחה שממילא כולם נדבקו / בבידוד
אשכול קורונה ''ענייני''....כנראה בהנחה שכולם מתים בסוף?!
פעם ראשונה שנתקלתם בעיוות עיתונאי, זה כבר אפילו לא מזעזע.ב"ב בראש אחרי ירושלים ?!
אפשר לקבל קישור לטבלאות שהבאתם? תודה
האם גם בקבוצות (שיעורי התעמלות), או רק יחידי ???חבר'ה תזכורת:
החל מיום חמישי, 30 באפריל, בשעה 8:00 יהיה מותר לעשות פעילות גופנית ללא הגבלת מרחק ממקום המגורים.
יש מצב שנעשה את זה בבנייאס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: