אפשר לשאול בקוו הבריאות 02-5795098מישהי חולה בקורונה.
סובלת מתחושת בעירה קשה בעיקר באזור המותניים. כאילו מישהו הבעיר שם אש. מתארת כאבי תופת של ממש שמשתקים אותה.
מישהו חווה דבר כזה?
אפשר לשאול בקוו הבריאות 02-5795098מישהי חולה בקורונה.
סובלת מתחושת בעירה קשה בעיקר באזור המותניים. כאילו מישהו הבעיר שם אש. מתארת כאבי תופת של ממש שמשתקים אותה.
מישהו חווה דבר כזה?
השאלה נשאלה לפני שבועיים.אפשר לשאול בקוו הבריאות 02-5795098
הלוואי וכבר חלפו לו מזמן הכאבים!השאלה נשאלה לפני שבועיים.
מאז החולה כבר הספיק להבין שזה בא עם הקורונה...
ב"ה תחושות השריפה הנוראית חלפו.הלוואי וכבר חלפו לו מזמן הכאבים!
מגוון התופעות של הקורונה - לא יאומן! כל פעם שומעים על עוד תופעה שגורמת לסבל גדול!ב"ה תחושות השריפה הנוראית חלפו.
זה היה משהו שנראה בלתי נסבל לחלוטין.
משתק.
ממש כך.מגוון התופעות של הקורונה - לא יאומן! כל פעם שומעים על עוד תופעה שגורמת לסבל גדול!
ותכלס מה עשו אז.השאלה נשאלה לפני שבועיים.
מאז החולה כבר הספיק להבין שזה בא עם הקורונה...
לחשוש לא צריך,מישהי יודעת להגיד לי
מבוגר בסיכון שחולה קורונה
כמה ימים צריך לחשוש? או באיזה יום הכי מסוכן?
עוקבים ומתפלליםלחשוש לא צריך,
להילחץ אסור,
לעקוב על המדדים מומלץ מאוד
לא עשו כלום.ותכלס מה עשו אז.
מעניין.
השבוע השני----מישהי יודעת להגיד לי
מבוגר בסיכון שחולה קורונה
כמה ימים צריך לחשוש? או באיזה יום הכי מסוכן?
גם במקרה שאני מדברת עליו זה היה בצד ימין בחלק העליון של הבטןלא נורמלי מה שהולך פה.... הדבר הזה היה לי בבטן בחלק העליון צד ימין אתמול, התקשרתי לרופא אמר לי שהוא לא שמע מעולם על תחושה כזאת, אני חשבתי שאני מדמיינת אבל נתתי לכמה חברות לבדוק והם הרגישו את החום מבחוץ. בכל אופן הרופא היקר אמר שאם זה לא קורה הרבה מאד לא להבהל.
זה קרה לי רק פעם אחת וזה מאד מאד הדאיג אותי, את הרי יודעת שאני לחוצה לאחרונה מבדיקות דם של בן משפחה מאד קרוב, ממש הרגשתי כאילו אני נכנסת למעגל הזה של לעסוק רק בבריאות ורפואה.גם במקרה שאני מדברת עליו זה היה בצד ימין בחלק העליון של הבטן
לא תחושה של חום פנימי כמו שמתארים אלא ממש כאילו מישהו שפך נפט והצית אש נקודתי במקום הזה. כאב משתק ממש. אי אפשר לעשות כלום כשה תוקף.
שכיבה קצת הרגיעה
תגידי תודה לה' שקרה לך רק פעם אחת.זה קרה לי רק פעם אחת וזה מאד מאד הדאיג אותי, את הרי יודעת שאני לחוצה לאחרונה מבדיקות דם של בן משפחה מאד קרוב, ממש הרגשתי כאילו אני נכנסת למעגל הזה של לעסוק רק בבריאות ורפואה.
אגב, אצלי לא ידוע לי על קורונה בכלל, ולא נחשפתי לחולה מאומת וכו' וכו'.תגידי תודה לה' שקרה לך רק פעם אחת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: