פוק חזי וכו'לדעת הרב לנדא כל מה שלא מיוצר בארץ תחת השגחה אסור בתכלית
במדינות אירופה ודאי, וגם ארה''ב שותים ללא הכשר של הרב לנדא. לא כך??
פוק חזי וכו'לדעת הרב לנדא כל מה שלא מיוצר בארץ תחת השגחה אסור בתכלית
לפי מירב ידיעתי הוא סבור שזה אסוריותר מדויק: הרב לנדא לא אומר שזה אסור, אלא שזה ללא השגחה, ואין לדעת איזה חומרים יש בפנים.
עפ"ר רמת הכשרות בחו"ל בנוי יותר על התרים שונים בארץ הכשרויות מחמירות יותרפוק חזי וכו'
בארה"ב יש הכשר ועל כל השאר כדאי לקרוא בכישור המצורף https://www.kosharot.co.il/כשרות-קוקה-קולהפוק חזי וכו'
מאוד מעניין.בארה"ב יש הכשר ועל כל השאר כדאי לקרוא בכישור המצורף https://www.kosharot.co.il/כשרות-קוקה-קולה
יש שם גם את המכתב של הרב לנדא
מה שידוע לי שיש מפעל בביתוניא שם זה מיוצר, אם כי נדמה לי שהוא גם בבעלות החברה המרכזית למשקאות וכו'מאוד מעניין.
יוצא מדבריו שכל הקולה המיוצר באירופה אינו עומד תחת הכשר כלשהו.
נדמה לי שבאנגליה בלגיה צרפת כולם שותים ...
עכשיו לגבי הקולה הנמכר בשטחים, מעניין היכן הוא מיוצר? יש מידע לגבי זה?
דהיינו החברה הישראלית שתחת הכשר הרב לנדא ?מה שידוע לי שיש מפעל בביתוניא שם זה מיוצר, אם כי נדמה לי שהוא גם בבעלות החברה המרכזית למשקאות וכו'
זה באמת השאלה היכן מיוצר הקוקה קולה מהשטחים אולי זה גם בהכשר הרב לנדא....מה שידוע לי שיש מפעל בביתוניא שם זה מיוצר, אם כי נדמה לי שהוא גם בבעלות החברה המרכזית למשקאות וכו'
אכן, בויקיפדיה מופיע שיש לחברה המרכזית וכו' סניף ברמאללה.מה שידוע לי שיש מפעל בביתוניא שם זה מיוצר, אם כי נדמה לי שהוא גם בבעלות החברה המרכזית למשקאות וכו'
דהיינו החברה הישראלית שתחת הכשר הרב לנדא ?
שכחו לציין שם בכתבה...
אכן אני חושב שזה עיקר השאלה, יתכן שהתמצית הלא כשרה זולה יותר ולכן משתמשים בה, צריך מומחה כשרות לדעת אם משתמשים שם באותם תמציות [די הגיוני אחרי הכל]זה באמת השאלה היכן מיוצר הקוקה קולה מהשטחים אולי זה גם בהכשר הרב לנדא....
רמוז בתוך המכתב שהעלת, שהם טוענים שגם המפעל באוקראינה משתמש בתמצית הכשרה, ועל זה האחראים מטעם הרב לנדא והאו יו מתווכחים איתם.איך מחזיקי הדת נותנים הכשר לקולה מאוקראינה??
כי שילמו להם?
וכי הרב לנדא עובד בקוקה קולה בהתנדבות???איך מחזיקי הדת נותנים הכשר לקולה מאוקראינה??
כי שילמו להם?
מה יש להתווכח? אם יש כשרות- הם יכולים להוכיח את זה ברגע.. וזה מה שהמכתב הזה מבקש מהם לעשותרמוז בתוך המכתב שהעלת, שהם טוענים שגם המפעל באוקראינה משתמש בתמצית הכשרה, ועל זה האחראים מטעם הרב לנדא והאו יו מתווכחים איתם.
ידוע ומפורסם שכן!!!וכי הרב לנדא עובד בקוקה קולה בהתנדבות???
הרב זריצקי: בית- 03-570-8068טוב או לא טוב?לפי ידיעתי גם הרב זריצקי אומר שזה בסדר
כי נאמר למעלה בשם הרב בורנשטיין שזה לא טוב, אם הבנתי נכון
חשוב לי מידע שניתן לברר...
יש דרך לתפוס אחד מהרבנים הנ''ל
זהו שהעליתי את השאלה מאחר שלא מוזכר המפעל באוקראינה רק ישראל ארה"ב וקנרמוז בתוך המכתב שהעלת, שהם טוענים שגם המפעל באוקראינה משתמש בתמצית הכשרה, ועל זה האחראים מטעם הרב לנדא והאו יו מתווכחים איתם.
לא לחינם רוב הציבור החרדי לא משתמש בכשרויות הנ"ל........היתה תקופה שייבאו לארץ קוקה קולה מאוקראינה עם הכשר של בעלז ושל חח"ס. ב"ב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: