והיה נראה לי מוצלח יותר.שמעתי מכמה לאחרונה ששמות בקופסאות של עוגות עם מכסה שנסגר עם 2 סוגרים בצדדים
חזק ושקוף
עד שילד מתיישב בזהיש לי של איקאה עם שידה של איקאה, לאחרונה ראיתי את זה אצל מישהי-
והיה נראה לי מוצלח יותר.
לא הבנתיעד שילד מתיישב בזה
כתבת שנראה לך שקופסאות של עוגה נראה לך יותר מוצלחלא הבנתי
קופסאות ששמתי קישור למעלה?אצלי גם איקאה נשבר.
אין איזה קופסאות מתכת כמו האלו של העוגיות?
הקישור ששמת קיים בכל הגדלים? ויש מכסים? זה נראה כמו הקופסאות שנכנסות למגירות שלהם.קופסאות ששמתי קישור למעלה?
יש ב 3 גדליםהקישור ששמת קיים בכל הגדלים? ויש מכסים? זה נראה כמו הקופסאות שנכנסות למגירות שלהם.
לי יש שקופותפחות שבירות מהשקופות ומעולות ממש
מצוינות אבל המכסים לא נסגרים עם תפיסה, נפתחים בקלות,יש ב 3 גדלים
זה מכיל המון
לי יש את הדגם הכי קטן זה
כל קופסה מכיל 200 מגנטים | 500 קליקס (אולי יותר אני לא זוכרת) וכו'TROFAST קופסת אחסון, לבן, 42x30x10 ס"מ - IKEA
TROFAST קופסת אחסון, לבן, 42x30x10 ס"מ קופסה צרה ולבנה זו מושלמת לאחסון גירים, קוביות ופאזלים. היא עשויה מפלסטיק עמיד ומתאימה למסגרות TROFAST. ניתן גם לערום אותה על הרצפה ולהשלים עם מכסה. ניתן לשלב במסגרות TROFAST. ניתן לערום מספר קופסאות עם מכסים.www.ikea.com
לי יש מדפים נמוכים בתוך ארון ושם אני מאכסנת
בעבר היה מכסים, לאחרונה לא ראיתי
זה בכוונה - שהילד יוכל לפתוח /לסגור ולא להצבת ולקבל מכה...מצוינות אבל המכסים לא נסגרים עם תפיסה, נפתחים בקלות,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: