אולי השואל אוכל רבנות?השאלה איזה הכשר אולי רבנות
לדעתי כדאי לענות ענייני על מה ששאל השואל
אולי השואל אוכל רבנות?השאלה איזה הכשר אולי רבנות
לא התחדשככל הנראה יתחדש בחצות הלילה
תנסו אז אם לא אז בבוקר ותעדכנו
הם שולחים גם למס' כשר?קנו ב-$50 אונליין וקבלו ₪50 מתנה
קיבלתם מאיתנו את ההודעה על המבצע?
נהדר! אתם זכאים לממש את הטבה, נשאר לכם רק להירשם כאן
(ההטבה אישית ואינה ניתנת להעברה)
ההרשמה למבצע בתוקף לזכאים לממש את ההטבה בלבד (אשר קיבלו את ההודעה על המבצע ישירות מכאל).
המבצע בתוקף בין התאריכים 8.5.22-31.5.22 או ל-5,000 הנרשמים הראשונים, המוקדם מבניהם. מותנה בהרשמה מראש. הטבה אחת ללקוח. אין כפל מבצעים ו/או הטבות. ברכישות אונליין במטבע חוץ בלבד, בסכום כולל של 50 $. בתשלום בכרטיס כאל בלבד מהמותגים ויזה, מאסטרקארד ודיינרס קלאב. זיכוי של 50 ₪ יבוצע בחודש יוני 2022. אישור בדבר ביצוע הזיכוי יישלח ללקוחות במסרון. החברה רשאית לשנות/להפסיק את ההטבה בכל עת.
לא קיבלתי הודעה, אבל הצלחתי להירשם נחכה לחודש הבא ונראה האם הייתי זכאי...הם שולחים גם למס' כשר?
יש לך מושג?
גם אני נרשמתי כבר אתמול ולא קיבלתי, לכן שאלתי. תודה רבה בכל אופןלא קיבלתי הודעה, אבל הצלחתי להירשם נחכה לחודש הבא ונראה האם הייתי זכאי...
הזמנתי, לפני כחדשים וקיבלתי מייל שזה בדרך אלי, ומאז- נאדהשמיכה חמודה מחברת אוכל לחיות מחמד (אל תדאגו אני לא מגדלת)
תרדו עד למטה ותראו
רוצים לקבל הטבה?
מלאו את הפרטים לקבלת הטבה עד הבית
גם אנחנו לא קיבלנו כלוםהזמנתי, לפני כחדשים וקיבלתי מייל שזה בדרך אלי, ומאז- נאדה
יש דרך לעקוב אחרי זה, אולי זה תקוע בדואר.
יש מישהו שקיבל את ה50 שח?קנו ב-$50 אונליין וקבלו ₪50 מתנה
קיבלתם מאיתנו את ההודעה על המבצע?
נהדר! אתם זכאים לממש את הטבה, נשאר לכם רק להירשם כאן
(ההטבה אישית ואינה ניתנת להעברה)
ההרשמה למבצע בתוקף לזכאים לממש את ההטבה בלבד (אשר קיבלו את ההודעה על המבצע ישירות מכאל).
המבצע בתוקף בין התאריכים 8.5.22-31.5.22 או ל-5,000 הנרשמים הראשונים, המוקדם מבניהם. מותנה בהרשמה מראש. הטבה אחת ללקוח. אין כפל מבצעים ו/או הטבות. ברכישות אונליין במטבע חוץ בלבד, בסכום כולל של 50 $. בתשלום בכרטיס כאל בלבד מהמותגים ויזה, מאסטרקארד ודיינרס קלאב. זיכוי של 50 ₪ יבוצע בחודש יוני 2022. אישור בדבר ביצוע הזיכוי יישלח ללקוחות במסרון. החברה רשאית לשנות/להפסיק את ההטבה בכל עת.
לי כתבו שאקבל בחיוב הקרוביש מישהו שקיבל את ה50 שח?
גם לי כתבו אבל בפועל לא קיבלתילי כתבו שאקבל בחיוב הקרוב
דברי איתםגם לי כתבו אבל בפועל לא קיבלתי
דיברתי הרבה אולי יעזור... ענין אותי אם מישהו קיבלדברי איתם
הגיע אליכם הביתה?הבושם החדש Ralph's Club עם ניחוח נועז ומפתה אשר עוצב בקפידה עבור גברים מסוגננים, חופשיים ובלתי מתפשרים.
הירשמו עכשיו לקבלת דוגמית עד הבית ללא עלות.
*מוגבל ל-5000 יח'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: