נוזל רצפות,איך זה?
זה מגיע בשקית,
2 יחידות,
עדיין לא השתמשתי.
נוזל רצפות,איך זה?
@נתוש1212 אפשר לקבל את זה אם אין SMS
כמה שזכור לי אפשר, לא מקבלים את זה כקופון אלא רק רישום בקישור שהעלתי@נתוש1212 אפשר לקבל את זה אם אין SMS
מישהו יודע מה הכשרות של היוגורטים?רוצים להתפנק עם 2 יוגורטים מתנה?
נראה לי משולב של תנובהמישהו יודע מה הכשרות של היוגורטים?
לי לא עבדתקף גם ביש?
תודה לך!
מה ההכשר?קיבלתי את זה היום....
מה ההכשר?
בד"ץ רוסיה של הרב לאזאר,
50 ₪ החזר כספי בקניה ב-250 ₪ ומעלה במגוון אתרי אונליין ישראכרט באתר
לכאורה זה אמור להיות בהטבות שהורדו באתר של ישראכרט..בקשר לקופון של ישראכרט אם אין לי אפשרות לקבל סמס לא ניתן לקבל את הקוד ?
קוד קופון 2021 מעניק 30₪ למשתמשים חדשים באתר סולו.
אני הזמנתי פחית ריח בעלות של 15₪ והוספתי משלוח לנקודת חלוקה בעוד 14₪. ההזמנה אושרה ולא נדרשתי לשלם שקל כמובן.
תתחדשו.
SOLO - ריחן לרכב - מוצרי ריח לרכב - מנטרלי ריחות | SOLO
מחפשים ריחן לרכב שיעניק לכם ריח נהדר בכל פעם שתיכנסו אליו? אצלנו ב SOLO תוכלו למצוא מבחר מוצרי ריח לרכב. ריחנים עם קליפס, ריסוס, ריחנים לרכב למזגן ועוד.il.bee.deals
קוד קופון 2021 מעניק 30₪ למשתמשים חדשים באתר סולו.
אני הזמנתי פחית ריח בעלות של 15₪ והוספתי משלוח לנקודת חלוקה בעוד 14₪. ההזמנה אושרה ולא נדרשתי לשלם שקל כמובן.
תתחדשו.
הגיעו לי היום כמה ריחנים שהזמנתי בדואר רשום. ממש נחמד!קוד קופון 2021 מעניק 30₪ למשתמשים חדשים באתר סולו.
תתחדשו.
SOLO - ריחן לרכב - מוצרי ריח לרכב - מנטרלי ריחות | SOLO
מחפשים ריחן לרכב שיעניק לכם ריח נהדר בכל פעם שתיכנסו אליו? אצלנו ב SOLO תוכלו למצוא מבחר מוצרי ריח לרכב. ריחנים עם קליפס, ריסוס, ריחנים לרכב למזגן ועוד.il.bee.deals
כנראה שכבר לא ניתן להזמין ,הגיעו לי היום כמה ריחנים שהזמנתי בדואר רשום. ממש נחמד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: