התקנתי ואיך אני עושה חיפוש לפי תמונה?מנסיון, הכי טוב להשתמש בתוסף הזה אחרי שמתקינים לוחצים לחצן ימני על תמונה ומחפשים, ככה מוצאים הכי מהר את הזולים והטובים...
בהצלחה
התקנתי ואיך אני עושה חיפוש לפי תמונה?מנסיון, הכי טוב להשתמש בתוסף הזה אחרי שמתקינים לוחצים לחצן ימני על תמונה ומחפשים, ככה מוצאים הכי מהר את הזולים והטובים...
בהצלחה
עכשיו ודאי שכבר לא יהיו תקפים. נגמר תוקפם הבוקרניסיתי עכשיו מיד אחרי 10 בבוקר, וכל הקופונים לא תקפים.
ניסיתי עכשיו מיד אחרי 10 בבוקר, וכל הקופונים לא תקפים.
התוקף הרשמי זה עד שבת ב10 בבוקר.. זאת אומרת שלנו.. עד כניסת שבת.עכשיו ודאי שכבר לא יהיו תקפים. נגמר תוקפם הבוקר
נקוה שיהיה חדש. לא הזמנתי בגלל זה ואני מחכה לקופון נורמליהתוקף הרשמי זה עד שבת ב10 בבוקר.. זאת אומרת שלנו.. עד כניסת שבת.
אולי עוד יחזור לפעול...
ועד למבצע הבא ניתן לבדוק בדף הקופונים.הנחה של 4$ בקניה מעל 30$ עם קוד קופון: TOP4AliExpress promo codes and coupon - AliExpress
Find the latest AliExpress promo codes and coupon on AliExpress official website. You can find latest discount codes, new user coupon here. Smarter shopping, Better living!www.aliexpress.com
הנחה של 7$ בקניה מעל 50$ עם קוד קופון: TOP7
הנחה של 12$ בקניה מעל 80$ עם קוד קופון: TOP12
הנחה של 17$ בקניה מעל 140$ עם קוד קופון: TOP17
הנחה של 25$ בקניה מעל 200$ עם קוד קופון: TOP25
קופונים אלו תקפים עד סוף החודש הלועזי.
על חלק מהאתר בדף המצורף.
מוזר לא עובד לי גם שם כלום. גם מה שעבד בעבר (ולא מימשתי כי היה מדי נמוך)קופונים אלו תקפים עד סוף החודש הלועזי.
על חלק מהאתר בדף המצורף.
מעניין. השתמשת?מוזר לא עוד לי כלום. גם מה שעבד בעבר..
מוזר לא עובד לי גם שם כלום. גם מה שעבד בעבר (ולא מימשתי כי היה מדי נמוך)
מעניין. השתמשת?
בדרך כלל מוגבל קופון אחד למשתמש.
תנסה עם הקופונים החדשים שהעלתי.
הרגע בדקתי והכל עובד.
עידכון קופונים:
AliExpress promo codes and coupon - AliExpress
Find the latest AliExpress promo codes and coupon on AliExpress official website. You can find latest discount codes, new user coupon here. Smarter shopping, Better living!www.aliexpress.com
הנחה של 4$ בקניה מעל 30$ עם קוד קופון: TOP4
הנחה של 4$ בקניה מעל 30$ עם קוד קופון: 1alibuy4
הנחה של 4$ בקניה מעל 30$ עם קוד קופון: 1couponspromo4
הנחה של 7$ בקניה מעל 50$ עם קוד קופון: TOP7
הנחה של 7$ בקניה מעל 50$ עם קוד קופון: 1alibuy7
הנחה של 7$ בקניה מעל 50$ עם קוד קופון: 1couponspromo7
הנחה של 12$ בקניה מעל 80$ עם קוד קופון: TOP12
הנחה של 12$ בקניה מעל 80$ עם קוד קופון: 1alibuy12
הנחה של 12$ בקניה מעל 80$ עם קוד קופון: 1couponspromo12
הנחה של 17$ בקניה מעל 140$ עם קוד קופון: TOP17
הנחה של 17$ בקניה מעל 140$ עם קוד קופון: 1alibuy17
הנחה של 17$ בקניה מעל 140$ עם קוד קופון: 1couponspromo17
הנחה של 25$ בקניה מעל 200$ עם קוד קופון: TOP25
הנחה של 25$ בקניה מעל 200$ עם קוד קופון: 1alibuy25
הנחה של 25$ בקניה מעל 200$ עם קוד קופון: 1couponspromo25
תנסה להוסיף מהמוצר שאתה רוצה לקנות עוד יחי' עד שתגיע לסכום של הקופון ופשוט תראה האם הקופון תקף עליו.כל אלו לא עובדים לי כרגע. גם הנמוכים של ה30 דולר שיכלו לעבוד לי ביום שישי כרגע כותבים לי שסכום ההוצאה נמוך. כנראה חלק מפריטים שבסל שלי יצאו מתוך הקופונים הללו. וזה אם נכון ממש מוזר
ברור שלא כולל משלוח. יש לי מוצרים בסך 700 ש''ח ללא דמי משלוח ושום קוד לא עובד גם הנמוכים ביותר שלא השתמשתי בהם... כותב לי שסכום ההוצאה נמוך, כנראה מוצרים שלא תקפים לקופונים הללו. וזה מוזר כי בשישי הם כן יכלו לעבוד לי איתם. משהו מוזר...
ברור שלא כולל משלוח. יש לי מוצרים בסך 700 ש''ח ללא דמי משלוח ושום קוד לא עובד גם הנמוכים ביותר שלא השתמשתי בהם... כותב לי שסכום ההוצאה נמוך, כנראה מוצרים שלא תקפים לקופונים הללו. וזה מוזר כי בשישי הם כן יכלו לעבוד לי איתם. משהו מוזר...
תנסה להוסיף מהמוצר שאתה רוצה לקנות עוד יחי' עד שתגיע לסכום של הקופון ופשוט תראה האם הקופון תקף עליו.
בכלל לא בטוח..כרגע לא יעזור לי למוצרים שאני רוצה אז למה לבזבז זמן
רוב המוצרים הרציניים שאני צריך להזמין עולים מעל 30 דולר למוצר. וקופוני ה30 דולר לא עובדים אז...בכלל לא בטוח..
לפעמים חסר רק 10 סנט לשווי הקופון.
ניתן תמיד לבדוק האם הקופון תקף למוצר ופשוט להוסיף יחי' עד לשווי הקופון וקצת יותר, ולאחר מכן להוסיף מוצר עד שיגיע לשווי הקופון.
לא הבנתיהאם הקופון תקף למוצר
איזה?
ניתן תמיד לבדוק האם הקופון תקף למוצר ופשוט להוסיף יחי' עד לשווי הקופון וקצת יותר, ולאחר מכן להוסיף מוצר עד שיגיע לשווי הקופון.
זה רק מוצרים שנמצאים בקישור הזה?AliExpress promo codes and coupon - AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: