הוא רלוונטי עדיין?אנחנו עובדים בבני ברק עם שמואל קופמן, לא יקר ותמיד זמין, משווק גם יד ראשונה וגם יד שניה, מספק גם את כל הציוד סרטי קופה מדבקות מקודדים, שירות תיקונים וכו', ( לא דתי אבל ישר מאוד ודובר גם אידיש), בהצלחה
הוא רלוונטי עדיין?אנחנו עובדים בבני ברק עם שמואל קופמן, לא יקר ותמיד זמין, משווק גם יד ראשונה וגם יד שניה, מספק גם את כל הציוד סרטי קופה מדבקות מקודדים, שירות תיקונים וכו', ( לא דתי אבל ישר מאוד ודובר גם אידיש), בהצלחה
אתם מחפשים קופה רושמת?הוא רלוונטי עדיין?
מה הטלפון / מייל למיצירת קשר?אתם מחפשים קופה רושמת?
יש לי למכירה במכיר ממש זול קופה מעסק שנסגר
קופה מהסוג של פעם, כלומר לא עם מסך מחשב, אבל עובדת טוב מאד והיתה בשימוש זמן קצר
אאל''ט היום מחייבים שיהיה סליקת אשראי.מה הטלפון / מייל למיצירת קשר?
זה קביל מבחינת חשבונית מס / קבלה?
סליקת אשראי חייבת להיות באותה הקופה?אאל''ט היום מחייבים שיהיה סליקת אשראי.
וכן תקן EMV.
מה הטלפון / מייל למיצירת קשר?
זה קביל מבחינת חשבונית מס / קבלה?
שלחתי לך מיילצרו אתי קשר
המכונה שיש לי מעולה מאד, עלתה בערך 5000 ש"ח, ובנוסף שילמו גם על הסורק בר קוד
ונמכר במחיר ממש אפסי
אני קניתי שבוע שעבר משומאל קופמן קופה ממוחשבת ניידת משהו חדש בארץ שזה כולל סריקת ברקודים מצלמה סליקה EMV וכן נותן בסוף כל יום דוח Z ועוד כמה ניהולים כגון ניהול ספירת מלאי קופה כמו אייפון משהו נח מאוד לתפעולשלחתי לך מייל
לי יש כמו זה של חברת 'כספיט' (יותר קומפקטי)אני קניתי שבוע שעבר משומאל קופמן קופה ממוחשבת ניידת משהו חדש בארץ שזה כולל סריקת ברקודים מצלמה סליקה EMV וכן נותן בסוף כל יום דוח Z ועוד כמה ניהולים כגון ניהול ספירת מלאי קופה כמו אייפון משהו נח מאוד לתפעול
וכן קבלה מפורטת ללקוח בכ4000 ש''ח
שבררתי שרק מכישר סליקה לבד היה עולה לי 4000 צפה בקובץ המצורף 966511
מצרף תמונהלי יש כמו זה של חברת 'כספיט' (יותר קומפקטי)
המכשיר נקרא P2PRO ועלה לי 3600 לפני מע''מ.
יוצא שתוך 3 שנים אני משלם 4200 כולל מע''מ ואתם 4900.אז אצלי זה 35 לחודש
והמכשיר כולל מעמ בערך 3700
כולל ההפרש נכון?יוצא שתוך 3 שנים אני משלם 4200 כולל מע''מ ואתם 4900.
הלוואי שהייתי יודע...אז איך אפשרי לדעת את האיכות?
הבנתי ממלא שהציעו לי הם הציעו לי את המכשיר שלי שיש שזה מכשיר עכשיו חדש שכולם משווקים אותו
אפשר טלפון של קופמן הנ"ל?אני קניתי שבוע שעבר משומאל קופמן קופה ממוחשבת ניידת משהו חדש בארץ שזה כולל סריקת ברקודים מצלמה סליקה EMV וכן נותן בסוף כל יום דוח Z ועוד כמה ניהולים כגון ניהול ספירת מלאי קופה כמו אייפון משהו נח מאוד לתפעול
וכן קבלה מפורטת ללקוח בכ4000 ש''ח
שבררתי שרק מכישר סליקה לבד היה עולה לי 4000 צפה בקובץ המצורף 966511
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: