התייעצות קונים השנה מתנות סוף שנה למורים? למורות? לגננות?

מצב
הנושא נעול.

הינ בו

משתמש מקצוען
תקחו בחשבון שהשנה רובם לא קיבלו לפסח שום תלוש או מתנה מהמנהלים שלהם
וזה משנה לנו כי...??

הם קיבלו מתנה מאיתנו לפורים ומאז לימדו בקושי חודש בצורה מסודרת...
אז לא אומרת שלא מגיע להם מתנה לסוף שנה... אבל בהחלט יש כאן מקום לשאלה!!!

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
דעתי הקטנה
הורים שנקלעו למצב כלכלי קשה בעקבות הקורונה
אם המורים/ות קיבלו משכורת רגילה לאורך התקופה (תלוי איפה)
וקניתם מתנה לפורים -
בהחלט אפשר להסתפק במשהו סמלי + מכתב.

השנה היא לא שנה רגילה. כמו שכלה לא ציפתה שיגיעו 500 מוזמנות לחתונתה, כך מורות מן הסתם מנמיכות ציפיות השנה.

הילה פוטוגרפי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
דעתי הקטנה
הורים שנקלעו למצב כלכלי קשה בעקבות הקורונה
אם המורים/ות קיבלו משכורת רגילה לאורך התקופה (תלוי איפה)
וקניתם מתנה לפורים -
בהחלט אפשר להסתפק במשהו סמלי + מכתב.

השנה היא לא שנה רגילה. כמו שכלה לא ציפתה שיגיעו 500 מוזמנות לחתונתה, כך מורות מן הסתם מנמיכות ציפיות השנה.
לגמרי זה גם דעתי כל הכסף שלי הלך לגננת שישבה לה בבית ואני לא הרוחתי שקל בכל התקופה הזו אז זה המתנה שלי מספיק לא? מקסימום נוסיף לה איזה שוקולד נחמד ביום האחרון ...האמת שהבן שלי נכנס שבועיים לפני חופשת קורונה אז בכלל......

דולפין .

משתמש פעיל
נקודה למחשבה.

כן מתנה לא מתנה
כן קיבלו שכר לא קיבלו שכר
כן השקיעו לא השקיעו

קצת חבל . כשנוגעים למישהו בכסף הוא מתחיל להפציץ לכל הכיוונים.

לא חייבים מתנות, באמת מכל הלב. אבל להוקיר טובה. אפילו להוקיר על קצת טובה. אפילו על טיפונת טובה חייבים ובגדול.

מכתב יפה לא עולה כסף. ואם קשה למישהו 'לרדת' מהרגליו, אז בבקשה שלא ירד מהרגשותיו.

והארה קטנה להיא ש'כל' הכסף שלה הלכה לגננת...
שכחת שמישהו מנהל את הדברים מלמעלה, אם היית במקומה. היית מוצאת מאות סיבות למה בכל זאת זה מוצדק. קצת פחות צרות עין. לא יזיק לאף אחד.

ובנימה אישית. התקופה קשה לכולם. בואו לא נחמיר את המצב על ידינו. אנשים גדולים נמדדים במידותיהם דווקא בזמנים כמו אלו. בהצלחה

ELO

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נראה לי המורים צריכים לקנות לי מתנה :rolleyes:

אני לימדתי והם קבלו משכורת...:p:p:p

רוצה יותר

משתמש מקצוען
סליחה, אבל אני לא חושבת שיש מקום לשאלה כזו בכלל. זו לא שאלה של כן או לא אלא יותר שאלה
של : "איך את מרגישה עם זה?" ובכן, כל אחת כפי הבנתה. זה יפה לתת. את לא חייבת. מרגיז שהופכים את זה לחובה קדושה
כאילו המורות דורשות את זה. רוצה - תביאי. לא רוצה - אל תביאי. מה אתת מעודדת אחרות לא לתת?
להרגיש טוב עם עצמך? אם את שלמה עם עצמך - אל מה ההתדינות בכלל?

הילה פוטוגרפי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ה
נקודה למחשבה.

כן מתנה לא מתנה
כן קיבלו שכר לא קיבלו שכר
כן השקיעו לא השקיעו

קצת חבל . כשנוגעים למישהו בכסף הוא מתחיל להפציץ לכל הכיוונים.

לא חייבים מתנות, באמת מכל הלב. אבל להוקיר טובה. אפילו להוקיר על קצת טובה. אפילו על טיפונת טובה חייבים ובגדול.

מכתב יפה לא עולה כסף. ואם קשה למישהו 'לרדת' מהרגליו, אז בבקשה שלא ירד מהרגשותיו.

והארה קטנה להיא ש'כל' הכסף שלה הלכה לגננת...
שכחת שמישהו מנהל את הדברים מלמעלה, אם היית במקומה. היית מוצאת מאות סיבות למה בכל זאת זה מוצדק. קצת פחות צרות עין. לא יזיק לאף אחד.

ובנימה אישית. התקופה קשה לכולם. בואו לא נחמיר את המצב על ידינו. אנשים גדולים נמדדים במידותיהם דווקא בזמנים כמו אלו. בהצלחה
לא לדבר לפני שמבינים מה שעובר על אנשים אחרים נשארת בלי שקל ללחם? אני כן ...........מצטערת אבל כל הכסף באמת הלך לגננת והלכתי לקחת אוכל מההורים שלי בשיא הרצינות זה מוצדק?.? שואלת בכאב

zevy

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לדעתי יש עיוות בהשוואת העבודה של צוות ההוראה להורים
מה הקשר?
מתנות הם הבעת הערכה למורים שרובם עובדים גם מעבר לשעות עצמם
אני חושבת שהורים היו מופתעים לדעת רק כמה המורה חושב עליהם
רוחי

הילה פוטוגרפי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
האמת שאני עובדת בבית ספר ואני לא מורה ושמעתי תמנהלת אומרת למורות אז השנה לא יהיה משלוחי מנות........ המורות יודעות מראש

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה