למה בשוק?????אני בשוק מהשאלה ....
למה בשוק?????
יש מורות וגננות שעבדו והשקיעו בלי סוף (חינוך עצמאי ועירייה) ובוודאי מגיע להם
לעומת זאת גן עמותה שבקושי בקושי היה משהו, גם הקו נפתח לקראת הסוף והיה ממש דל
לא באה בתלונות לגננת, ברור לי שהיא לא קיבלה שכר, לא גרה בעיר ומטופלת בילדים קטנים
מצד שני לא רואה סיבה לרוץ לקנות לה מתנה
לכן קנינו להם מתנה גדולה לפורים.כשאני קונה מתנה בסוף שנה אני באה להוקיר על שנה שלימה של השקעה וטיפול מסור בילדים שלי וזה כולל המון המון דברים - החל מקידום ויחס טוב לילד וכן האכלה ודאגה לכל צרכיו ולכן אני לא חושבת שצריך להתייחס פה ל 3 חודשים האחרונים שנכון אולי לא בכל המקומות השקיעו ברמה שווה אבל אני בטוחה שברב המקומות התאמצו מאד מאד לתת לילדים את כל מה שיכלו ויש כאלו שהשקיעו הרבה מעבר ... וגם ככה המשכורות בד"כ לא גבוהים - במיוחד של הגננות והמטפלות אז להשקיע כמה שקלים בשביל לתת להם הרגשה טובה אני חושבת שזה מינימלי אבל באמת שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון...
תתפלאי, אבל יש גננות שלא התאמצואני בטוחה שברב המקומות התאמצו מאד מאד לתת לילדים את כל מה שיכלו
גם אנחנו לא!!!!!!תקחו בחשבון שהשנה רובם לא קיבלו לפסח שום תלוש או מתנה מהמנהלים שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: