משה מרדכה כהנמן
משתמש חדש
אם למישהו יש מושג בכמה משכירים דירות בקומה הזו ליחידה בסביבות 35 מ"ר
זה תאוריה או מציאות בנתיים שתים שבררתי הבנתי שמשלמים באזור 2500תלוי באיזה אזור בעיר אבל מרכז העיר לא יותר מ3100
אבל תציע מראש 3300 ואז תוריד מחיר ל3100
אפשר למצוא גם בזול אבל כדי להיתקש על מחיר
זה גם קומה 5 בלי מעלית וזה גם יחסית לא גדול... אז הגיוני 2500.זה תאוריה או מציאות בנתיים שתים שבררתי הבנתי שמשלמים באזור 2500
מוגזם מאוד. קומה חמישית בלי מעלית! גם אם הכל מושלם זה לא יותר מ3,000.מאוד משנה מיקום הדירה - איזו שכונה,
חזית או עורף,
יש נוף?
משופץ?
ריהוט חדש?
אם הכל מושלם - הייתי מנסה ב - 3500 ש"ח
קומה חמישית בלי מעלית זה חיסרון ענק. גם לזוג צעיר ובריא. במיוחד אם יש הריון במהלך התקופה-זה כמעט בלתי אפשרי. אני בחיים לא הייתי נכנסת לכזאת דירה. ו3500 שילמתי שנה שעברה על יחידה בירושלים, גדולה יותר ורק עם קומה אחת.מאוד משנה מיקום הדירה - איזו שכונה,
חזית או עורף,
יש נוף?
משופץ?
ריהוט חדש?
אולי די עם המחירים האלו על הגב של הזוגות הצעיריםמאוד משנה מיקום הדירה - איזו שכונה,
חזית או עורף,
יש נוף?
משופץ?
ריהוט חדש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: