קול לא מתאים עם הסרט בהמרה

טוב

משתמש רשום
בס''ד

מי יודע פתרון, בהמרת קבצי dvd בפורמט פקטורי הקול לא מתאים עם הסרט, איך פותרים את הבעיה?

שי דרומי

משתמש צעיר
גם אני נתקלתי בבעיה זו מזמן ובינתיים לא מצאתי פתרון. אשמח אם מישהו יעלה פתרון.

BIG-TIMI

משתמש צעיר
פורמט פקטורי?!
אשמח אם תפרט מה זה הפורמט הזה כי אני רגיל לפורמטים ידועים כמו avi,wmv,mov,flv וכו'
למה משמש הפורמט הזה שאתה מדבר עליו, ולמה לא לקודד לavi ?

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
פורמט פקטורי - שם של תוכנה (מפעל הפורמטים) תוכנה שממירה כמעט מכל פורמט לכל פורמט.

לא מתאים - לא ממיר או שלא הולך יחד, כי לרוב התוכנה הזו לא ממירה מגהג תמונה ושמע יחד. אם זה לעריכה עדיף להמיר תמונה ל-AVI ושמע ל-MP3.

בהצלחה!

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
פורמט פקטורי זו תוכנה (אם אני לא טועה חינמית) שממירה קבצים מסיומת אחת לאחרת.
תוכנה זו איננה מקצועית ואיננה מתאימה להמרת וידאו מDVD לפורמט שתוכנות העריכה יודעות להתמודד איתה.. מי שבכל זאת ינסה להמיר ייתקל בבעיות סאונד(שאפשר לפתור אותן ע"י הזזת הסאונד בעריכה כך שיתאים לוידאו) במקרה הטוב ובבעיות צפיה במקרה הפחות טוב
נושא המרת הDVD הוא לא פשוט אך אני לא ייכנס לזה אלא רק ימליץ על תוכנה מקצועית שיודעת לטפל בקבצי הMOV של הDVD ולהמיר אותם לAVI (הפורמט המתאים ביותר לעריכה)
התוכנה נקראת Movavi Video Converter
MovaviVideoConverterv901Multilingua.jpg

Movavi Video Converter is a groundbreaking video format converter you can use to convert video & audio files. Rip video & DVD. Convert video & audio. Save for iPod, iPhone, PSP, cell phones. Download YouTube? video. Burn DVD. Do it all with this powerful video file converter

לינק מצורף להורדת התוכנה:
http://hotfile.com/dl/22390026/ba6012f/Movavi.Video.Converter.v9.0.1.rar.html

בהצלחה!

Rotem100

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
תמיד אפשר להפריד את הסאונד והוידאו
ולהזיז כמה פרמים קדימה/אחורה (מה שנקרא סנחרון)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה