לגבי מפוח, אם התעלה תסובב את המטבח, היא תהיה יעילה (ראו שירטוט, היכן הגז, והיכן החלון)* מפוח(ים) ללא קולט אדים (אם אפשר להתקין ארובה אל מחוץ לדירה) יתן פתרון טוב. קחו בחשבון שגם פתרון כזה רועש
* קולטי אדים יוקרתיים הכוללים מנועים חזקים ושקטים עם ארובות אל מחוץ לדירה--- יתנו פתרון מצויין
ממבט ראשון נראה שתידרש תעלה באורך של כ-8 מטר ולכן יחייב צמד מנועים (מפוחים) כשאחד מהם לפחות חזק ולכן עלול להיות רועש כדי שתוצאת פינוי האדים/ריחות תהיה יעילה שמעותית. דגם שכנראה יתאים הצגתי בתשובה קודמת. מכיון שאין לי קשר עסקי וגם לא חברתי עם המשווקים, לא אוכל להתייחס למחירים. הזכרתי בתשובה הקודמת שני בתי עסק, אחרים ודאי גם יהיו טובים.לגבי מפוח, אם התעלה תסובב את המטבח, היא תהיה יעילה (ראו שירטוט, היכן הגז, והיכן החלון)
ניתן להשתמש במפוח מושתק ו/או בתא אקוסטי מה שיהיה שקט הרבה יותר.כשאחד מהם לפחות חזק ולכן עלול להיות רועש
נכון ומועיל מאדיש מפוח קווי שיש לו כניסה לצנרת ויציאה לצנרת והוא לא חייב להיות באיזור המטבח אלא צינור אחד נשלח למטבח וצינור אחד נשלח החוצה כך שגם אם הוא מרעיש זה לא במטבח
גם זה נכון ומועיל מאדניתן להשתמש במפוח מושתק ו/או בתא אקוסטי מה שיהיה שקט הרבה יותר.
יש מוצר שנקרא מפוח ויש מוצר שנקרא וונטה [מפוח מורכב באמצע הקו ווונטה בקצה הפנימי]לאחר מעשה, הבנתי שיש כל מיני סוגי מפוחים, ואם את לפני וזה רלוונטי לך - שווה לבדוק ....
לא עושים ארונות מעל כיריים@יעל.ב. אשמח לדעת האם קנית בפועל קולט והאם מרוצה. אני בתהליך עיצוב מטבח והכיריים שלי מתחת ארונות
שתי שאלות נפרדותאנשים שעשו קולט אדים נסתר
(גם בהמלצת מעצבת)
אמרו לי שזה מוצר לא יעיל ולא מומלץ ....
תלוי מה הצורך של המשתמשים, מה המרחק מחלוןראיתי שיש גם כיריים אינדוקציה עם קולט מובנה. אמנם מייקר מאוד את המוצר, אבל חוסך את ההתקנה של קולט אדים גדול וחציבה. @לאה דבורץ מה דעתך?
אני חושש שהם קנו מוצר נחותמ"מחקר" שעשיתי בקרב אנשים (בודדים שהיה להם קולט אדים)
הם אמרו שחוץ מלעשות רעש - זה לא עושה כלום
יש דגמים שקטים יותר או פחות. ההבדל גם במחירקולט אדים אינו שימושי כי עושה רעש מאד חזק...
מומלץוילי (מאסטר-הוד) טלפון 0522-692366 דוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ראוי לשבח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: