תנסי למשוך את הכסף חזרה אם שלמת באשראי...היי, ני ידעת שהיו כאן כבר כמה פעמיים את הנושא הזה...
אבל מישהי יודעת משהו חדש? סופית הם פשטו את הרגל? החלפת בעלים? מתארגנת תביעה? אני הספקתי לעשות רק פעם אחת...
אשמח למידע
תודה
אפשר לעשות את זה אם זה היה מלפני 3 חודשיים?תנסי למשוך את הכסף חזרה אם שלמת באשראי...
נראה לי נכנסים לספרי ההיסטוריה
תאמת שאני לא יודעת לומר לך, תנסי לבדוק דרך חברת האשראיאפשר לעשות את זה אם זה היה מלפני 3 חודשיים?
סגרו סופיתהם סגרו סופית את כל הסניפים? אין לי מה להגיע לתור בבני ברק?
אז מה אמרו שדורשים 500 שקל להמשיך את הסידרה? אם הסניף סגור איפה ימשיכו?סגרו סופית
אין לאן ללכת
זו הייתה הצעה סתם בניסיון לכייס את הלקוחות בעוד כמה שקלים שניה לפני שהם פושטים את הרגל.אז מה אמרו שדורשים 500 שקל להמשיך את הסידרה? אם הסניף סגור איפה ימשיכו?
(כמובן שאני לא חושבת לשלם להם, יקחו את הכסף ושוב יברחו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: